התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
עמירם
חברהמון תודה. מנעת התקף לב. עמירם
עמירם
חברבמקרה לגמרי, בדקתי בתוכנית everst תחת הרובריקה computer .
עמירםעמירם
חברסליחה על טעות הכתיב במייל הקודם. טעות סופר. עמירם
עמירם
חברתודה. האם מדובר בבעיה. מה עושים אם זה. עמירם
עמירם
חברלא ממש מבין. יכול לעשות סוג של השואה לחיות שישנות שנת חורף . מחשבים זה לא השטח. שלי. עמירם
עמירם
חברלנסות ללחוץ על שיפט אחרי שאתה מקבל את שלוש האפשרויות. המתנה כיבוי והפעלה מחדש. עמירם
עמירם
חבראני מעתיק מה שקראתי להפעלת מצב שינה. אצלי זה עובד שלפני שמכבים את המחשב לוחצים על 'שיפט' ואז הרובריקה של 'המתנה' עוברת למצב שינה. עמירם
כשחלונות "ישנה", המחשב נמצא בדיוק צעד אחד לפני כיבוי מלא: המאווררים לא עובדים, המסך כבוי והמערכת מנותקת מהאינטרנט. בלחיצת כפתור אתם יכולים "להעיר" את המחשב ולחזור תוך שניות לעבודה, בדיוק מהמצב שבו שלחתם את המערכת לישון. האפשרות הזו חבויה בלוח הבקרה, מאחורי "מאפייני צריכת חשמל" בכרטיסיית "מצב שינה".עמירם
חברהמון תודה. אני אנסה. עמירם
עמירם
חברהמון תודה. עמירם
עמירם
חברתודה. אבל אין פה איזה חשיבה בסיסית, מה עדיף. עמירם
עמירם
חברהבעיה כנראה נפתרה ע"י תוכנות כמו Ed-Ware בגירסה החדשה. אם באמת הייתה סכנה אמיתית. פתרון בעיה אחת מעלה שאלה נוספת, איך מוחקים בגרסת החינם את הקבצים שנמצאים "בהסגר".
דרך אגב Spyboot מצא סכנה ש-Ed-Ware כלל לא זיהה. דרך SPY BOT בגרסה החינמית אין אפשרות למחוק. האם יש מדרכי תוכנה בעברית לגרסאות חדשות והחינמיות. המון תודה עמירםעמירם
חבריש בזה משהו ושהחכם ילמד ממני. בכל אופן אני אמתין עד להודעה
הבאה של "חומת האש" (לפי הפעם הקודם זה לקח 4-5 ימים) ושם יופיע שם הקובץ ואז אני אפנה אליכם או לאתר לראות אם יש בו איום.
נראה לי שזה די הגיוני. אם דעתך שונה את תעדכן אותי. בכל מקרה המון תודה על הרצון. עמירםitsho 2009-3-30 20:38:47 עמירם
חברלא ממש בטוח. חיפשתי את AD WERRE הסתבכתי וניכסתי לתוכנית שהבטיחה להוריד 100 סכנות ריגול. זה הזיכרון היחיד אחרת הייתי מפעיל ומכסימום מוחק. ברור לי שהשם רוגלות ו-spy נמצאות שם. השאלה האם אני סורק את המחשב עם spybot הוא יחשוף אותם אם יש בהן סכנה. ומדוע אי אפשר למחוק מ"חומת האש" או שיש אפשרות לחזור ולראות את ההיסטוריה המניעתית של "חומת האש". תודה עמירם
itsho 2009-3-30 20:38:40 עמירם
חבראין לי מושג איל להודות לכם, הרצון היכולת המקצועית, כך שכל מילה נוספת גורעת. ברגע שזיהתם את הדריברים החסרים, נזכר החבר שעשה לי את הפירמוט שיש את התקליטור המתאים (התוכנה חוקית) ופשוט מלחץ זמן באותו רגע הוא שכח להפעיל אותו. כתמורה אני מציע לכם אפשרות לקרוא עיתון אינטרנטי מהיר קצר ומביא לסיפוק מיידי. שם העורך יהיה מוכר לכם. עמירם
http://www.monitin.org.ilעמירם
חברמצטער ראיתי רק עכשיו שהגיע המייל. עמירם
-
מאתתגובות