התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 26 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: תרגום #24728
    עמירם
    חבר

המון תודה. מנעת התקף לב. עמירם

בתגובה ל: תרגום #24726
    עמירם
    חבר

במקרה לגמרי, בדקתי בתוכנית everst תחת הרובריקה computer .
    עמירם

בתגובה ל: תרגום #24720
    עמירם
    חבר

סליחה על טעות הכתיב במייל הקודם. טעות סופר. עמירם

בתגובה ל: תרגום #24719
    עמירם
    חבר

תודה. האם מדובר בבעיה. מה עושים אם זה. עמירם

בתגובה ל: האם כדאי לכבות את המחשב מדי יום? #23604
    עמירם
    חבר

לא ממש מבין. יכול לעשות סוג של השואה לחיות שישנות שנת חורף . מחשבים זה לא השטח. שלי. עמירם

בתגובה ל: האם כדאי לכבות את המחשב מדי יום? #23581
    עמירם
    חבר

לנסות ללחוץ על שיפט אחרי שאתה מקבל את שלוש האפשרויות. המתנה כיבוי והפעלה מחדש. עמירם

בתגובה ל: האם כדאי לכבות את המחשב מדי יום? #23564
    עמירם
    חבר

אני מעתיק מה שקראתי להפעלת מצב שינה. אצלי זה עובד שלפני שמכבים את המחשב לוחצים על 'שיפט' ואז הרובריקה של 'המתנה' עוברת למצב שינה.  עמירם
    כשחלונות "ישנה", המחשב נמצא בדיוק צעד אחד לפני כיבוי מלא: המאווררים לא עובדים, המסך כבוי והמערכת מנותקת מהאינטרנט. בלחיצת כפתור אתם יכולים "להעיר" את המחשב ולחזור תוך שניות לעבודה, בדיוק מהמצב שבו שלחתם את המערכת לישון. האפשרות הזו חבויה בלוח הבקרה, מאחורי "מאפייני צריכת חשמל" בכרטיסיית "מצב שינה".

בתגובה ל: הפעלת פונט אריאל בלאק בWORD #23538
    עמירם
    חבר

המון תודה. אני אנסה. עמירם

בתגובה ל: האם כדאי לכבות את המחשב מדי יום? #23532
    עמירם
    חבר

המון תודה. עמירם

בתגובה ל: האם כדאי לכבות את המחשב מדי יום? #23529
    עמירם
    חבר

תודה. אבל אין פה איזה חשיבה בסיסית, מה עדיף. עמירם

בתגובה ל: חומת אש תוכנה נעלמה ושרלוק הולמס #18916
    עמירם
    חבר

הבעיה כנראה נפתרה ע"י תוכנות כמו Ed-Ware בגירסה החדשה. אם באמת הייתה סכנה אמיתית. פתרון בעיה אחת מעלה שאלה נוספת, איך מוחקים בגרסת החינם את הקבצים שנמצאים "בהסגר".
    דרך אגב Spyboot מצא סכנה ש-Ed-Ware כלל לא זיהה. דרך SPY BOT  בגרסה החינמית אין אפשרות למחוק. האם יש מדרכי תוכנה בעברית לגרסאות חדשות והחינמיות. המון תודה עמירם

בתגובה ל: חומת אש תוכנה נעלמה ושרלוק הולמס #18517
    עמירם
    חבר

יש בזה משהו ושהחכם ילמד ממני. בכל אופן אני אמתין עד להודעה
    הבאה של "חומת האש" (לפי הפעם הקודם זה לקח 4-5 ימים) ושם יופיע שם הקובץ ואז אני אפנה אליכם או לאתר לראות אם יש בו איום.
    נראה לי שזה די הגיוני. אם דעתך שונה את תעדכן אותי. בכל מקרה המון תודה על הרצון. עמירם  

itsho2009-3-30 20:38:47

בתגובה ל: חומת אש תוכנה נעלמה ושרלוק הולמס #18512
    עמירם
    חבר

לא ממש בטוח. חיפשתי את  AD WERRE הסתבכתי וניכסתי לתוכנית שהבטיחה להוריד 100 סכנות ריגול. זה הזיכרון היחיד אחרת הייתי מפעיל ומכסימום מוחק. ברור לי שהשם רוגלות ו-spy נמצאות שם. השאלה האם אני סורק את המחשב עם spybot הוא יחשוף אותם אם יש בהן סכנה. ומדוע אי אפשר למחוק מ"חומת האש" או שיש אפשרות לחזור ולראות את ההיסטוריה המניעתית של "חומת האש". תודה עמירם

itsho2009-3-30 20:38:40

בתגובה ל: אחרי פירמוט אין מצב המתנה [הבעיה נפתרה] #18060
    עמירם
    חבר

אין לי מושג איל להודות לכם, הרצון היכולת המקצועית, כך שכל מילה נוספת גורעת. ברגע שזיהתם את הדריברים החסרים, נזכר החבר שעשה לי את הפירמוט שיש את התקליטור המתאים (התוכנה חוקית) ופשוט מלחץ זמן באותו רגע הוא שכח להפעיל אותו. כתמורה אני מציע לכם אפשרות לקרוא עיתון אינטרנטי מהיר קצר ומביא לסיפוק מיידי. שם העורך יהיה מוכר לכם. עמירם
    http://www.monitin.org.il 

בתגובה ל: אחרי פירמוט אין מצב המתנה [הבעיה נפתרה] #18056
    עמירם
    חבר

מצטער ראיתי רק עכשיו שהגיע המייל. עמירם

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 26 סה״כ)