התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
יגאל ליפשיץ
חברתודה למגיבים ! עדיין לא ברור לי סדר הפעולות, אודה לכם אם תוכלו לפרט יותר כדי שאוכל לגשת לעבודה. תודה .יגאל
יגאל ליפשיץ
חברלא יכולתי להחליט איזו הורדה לבחור מתוך האתר ששלחת בתגובתך. לאחר שבחרתי בשורה הראשונה , הורדתי תוכנת ניקוי בתשלום שאני לא צריך. מה אתה מציע לבחור ? תודה. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה עבור התגובה !
נכנסתי לאתר שבתגובה WinToFlashולא ברור לי איך למעשה עלי לפעול לאחר שהעתקתי את תוכנת ההפעלה XP האם תוכל לפרט את שלבי ההתחלה. לאחר שתקעתי את הדיסק און קי למחשב הכבוי ובו נמצאים שתי התוכנות. תודה שוב. יגאליגאל ליפשיץ
חברתודה. את הקובץ הראשון R64645.exe התקנתי עוד לפני שפניתי אליכם וזה לא עזר. אני אוסיף את הקובץ הנוסף שהיצעת ונראה. אני אדווח על תוצאות מה שיהיו. שוב תודה. יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה למשיב. כפי שכתבתי בפניה הראשונה הייתי באתר שציינת בקישורית ואפילו הזנתי את מספר תג השרות של המחשב שלי וכמובן שהגעתי למה שאתה מציע, אך אני צריך את ההכוונה לקובץ המסויים באתר של DELL , כי מה שנראה לי סביר לא היה הקובץ הנכון והבעיה עדיין קיימת. אני לא מצליח לזהות איזה קובץ אני אמור להוריד. שוב תודה. יגאל
אגב, למרות שאני מסמן את האפשרות להודעה על תגובות לדוא"ל, לא הגיעה אף לא אחת, ואני תמיד נדרש לחפש באתר אם הייתה תגובה.יגאל ליפשיץ
חברדגם המחשב: Dimention 2400 תוכנת הפעלה XP PRO
יגאל ליפשיץ
חברתודה למשיב האדיב.
את מה שאתה מציע עשיתי לפני שפניתי לאתר.למיטב הבנתי אני לא יכול לפעול כפי שאתה מציע כיוון שאני מנסה לפתור את הבעיה ממחשב אחר , כיוון שבמחשב שבו הבעיה אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ולכן אני לא יכול לאפשר לDELL למצוא את תג השרות שהם מבקשים כדי להציג את הקובץ החסר להורדה. זאת עצם הבעיה והסברתי אותה בקריאה הראשונה אליכם.אני צריך להוריד את הקובץ החסר ממחשב אחר שאני כותב את פנייתי זו אליכם. תודה עבור התגובות שלך. יגאליגאל ליפשיץ
חברתודה ! יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה לתומך.המחשב מקורי של Dell דגם Dimention 2400 אני מניח שעל הלוח לא ימצא שם היצרן. האם זה יוכל לסייע ? תודה . יגאל
יגאל ליפשיץ
חברתודה.
יגאל ליפשיץ
חברתודה למשיב אני אכן בודק את האפשרות הזו. נאמר לי שאני גם מקריב מחצית מרוחב הפס כיוון שזה REPEATER .
האם זה השפיע אצלך ? איזה יצרן ומודל אתה התקנת ? תודה יגאליגאל ליפשיץ
חברתודה !!!
יגאל ליפשיץ
חברהתקלה היא חדשה מלפני כשבוע, נתגלתה כאשר התכוונתי לפתוח סרטון שנשלח אלי ולעוד אנשים. בעוד שאצלי הסרטון נצפה הפוך, אצל אחרים הוא נצפה תקין. מערכת ההפעלה המותקנת במחשב היא XP PRO .לא הותקנה שום תוכנה חדשה לאחרונה שאפשר לחשוד שהיא חשודה בגורמת לבעיה.
יגאל ליפשיץ
חברתודה .
אני אנסה . יגאל
יגאל ליפשיץ
חבר" זה" אכן עזר ופתר את הבעיה. תודה. יגאל
-
מאתתגובות