התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אחסאן
חבראני מציע לבדוק את זיכרון המחשב,הקישור הבא יכול לסייע לך בבדיקה,
תעדכן במה קורה,בהצלחה.
http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1746&P N=1
אחסאן
חבראשמח אם תעלה תמונה אני לא ממש מבין על מה מדובר
אחסאן
חברתהיי יותר ממוקדת,תעלי תמונה של השגיאה,איך את מתחברת דרך ראווטר או מודם USB?יש מספר שגיאה?
אחסאן
חברתקשיבי,תנסי לשמוע אם יוצא רעש מסוייםמכיוון ההארדיסק,על פי מיטב ידיעתי מדובר בBAD SECTORS הייתי מציע לך אחרי שאת מבצעת את הבדיקה של הרעש לפנות לטכנאי הסבירות די גבוהה שמדובר במה שציינתי לעיל,תעדכיני אותי במה שקורה אני אבדוק לך תוכנה שתוכל לסייע.
אחסאן
חברשלום לך MAIA…
בזמן שהמחשב נתקע נסית לבצע ctrl+alt+del?
האם הוא מגיב לזה?
אחסאן
חברdotcon אתה גדול…לא חשבתי על זה בכלל..כל הכבוד

אחסאן
חברההודעה הזו יוצאת בעת שהמחשב עולה?הכוונה ברגע שמדליקים אותו?
אחסאן
חברבבקשה שמחתי לעזור
אחסאן
חברשלום לך יפעת..
מדובר בווינדוס שהשפה המקורית בו היא אנגלית ושמו לו תוכנה בשם mui לצורך שינוי השפה לעברית,לגבי האקספלורר וכל תוכנה שהיא הקשורה למערכת ההפעלה של ווינדוס תתוקן באנגלית וגם האקספלורר 8 ו7 יותקנו באנגלית,אם ויש לך בעיה ואת רוצה להשאר עם העברית תמשיכי להשתמש בגירסה 6 או לחלופין הייתי ממליץ לך על FIREFOX,מקווה שעזרתי בהצלחה,הנה הקישור לפיירפוקס במידה ותרצי.
אחסאן
חבראם אתה אומר שזה עבד לך לפני זה הייתי מציע לך לאפס את הדפדפן,ולגבי זה לחזור לגירסה הקודמת,לפעמים אין מה לעשות הגירסה שמוציאים בדרך כלל תהיה בעייתית עד שיעלו על כל הבעיות הקימות בה לכן אם אחרי האיפוס לא עזר אני מציע לך לחזור לגירסה הקודמת,כנס להוספה או הסרה של תוכניות חפש שם INTERNET EXPLORER8 ותבצע הסרה והוא יחזיר אותך לגירסה הקודמת,לגבי האיפוס כנס ל TOOLS INTERNET OPTIONS.בלשונית SECURITY תבצע RESET וגם בלשונית ADVANCED תבצע RESET.
בהצלחה
אחסאן
חבראגב..לגבי הפייסבוק הוא יכול לעבוד בצורה טובה יותר אם תשתמש בפיירפוקס,הנה הקישור במידה ותרצה.
אחסאן
חבראני מציע לך לנסות לחזור לגרסה 7,כי גירסה 8 קצת בעייתית היא עדיין בחיתולים,תבדוק ותעדכן אותי אם עבד בהצלחה…
אחסאן
חבראיזה אקספלורר יש לך?
אחסאן
חברכנס למדריך למחשב איטי..
יכול להיות שתמצא שם פתרון באחד השלבים,בהצלחה
אחסאן
חבריכולה להיות גם שהמעבד שרכשת פגום,תבדוק אותו במחשב אחר,לי זה קרה פעם
בהצלחה
-
מאתתגובות