התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
איתי
חברלמה הכוונה?
איזה ריח את מריחה? ריח של שרוף?איתי
חבריכול להיות , אבל לי זה נראה כמו בעיה של מאוורר.
הייתי ממליץ לך לנסות מאוורר אחר או שתלך לחנות ותדרוש שיבדקו עם המאוורר תקין.איתי
חברמה מהירות האינטרנט שברשותך?
מי הספק ותשתית אינטרנט יש לך?את יכולה תמיד לנסות ולעשות סריקה של וירוסים ורוגלות ע"י האנטי וירוס שברשותך.
וע"י התוכנה הזאת . הורדה>התקנה>עדכון>ותריצי סריקה מלאה.תאוריה נוספת:
תראי יכול להיות שמכיוון שמדובר בסרט חדש אז יש עוד המון אנשים שגם צופים באותו סרט דרך מגה וידיאו מה שגורם לעומס על השרתים של האתר.הייתי ממליץ לך בכל זאת להתקשר לספק האינטרנט שלך ולדווח לו על הבעי"ה הנ"ל – למרות שאני חושב שזה משו שכיח ומצוי אצל הרבה אנשים (אמרתי לך שלי יש 10 מגה ולמרות זאת הסרט נטען בצורה איטית – וכן גם אני זוכר ימים שבהם הסרט היה נטען מהר יותר)
בהצלחה
איתי
חברמי הרכיב את המעבד?
החנות או אתה?
יכול להיות שהמאוורר פגום ויש צורך במאורר חדש.
או שהתתקנה שבוצעה לא תקינה ויש בעיה במגעים.איתי
חברתפרט יותר את הבעיה.
מתי היא התחילה?
מהי הודעת השגיאה?איתי
חברניסית מה שElilian הציע?
איתי
חבראתר מגה וידיאו חוסם מפני טעינה מהירה של הסרט.
כלומר במילים אחרת הטעינה שמגה וידיאו תהיה ארוכה יותר מאשר סרטון ביוטיוב – כנראה שיש אינטרס מסוים למגה וידיאו שתשרצי כמה שיותר כל היום עם הדף אינטרנט שלהם פתוח ומחכה לטעינת הסרט.
לי במחשב יש מהירות אינטרנט של 10 מגה וגם אצלי הטעינה ארוכה מאד.
לכן אם תשפרי את מהירות האינטרנט שלך זה לא יעזור בהרבה.
מה שכן את יכולה לעשות הוא להפעיל את הסרט וללחוץ מיד על כפתור הPAUSE ולהמתין שהסרט יטען בכדי שהסרט לא יתקע כל שנייה.איתי
חבר*אדמינסטאטור אולי?
לעת עתה – את יכולה להתקין דפדפן אחר המלצתי החמה היא על פיירפוקס – שהוא אחלה של דפדפן (כמו כן גם לגוגל יש דפדפן איכותי – גוגל כרום)
לפתרון התקלה.
אם באמת את צריכה הרשאה של אדמינסטאטור אז כנראה שאין לך הרשאה בUSER שלך להתקין ולמחוק תוכנות. אולי בUSER אחר. (הכוונה למשתמש)
ואם זה לא אדמינסטאטור – הדרך הפשוטה אבל לא הכי קצרה היא לבצע תיקון למערכת הווינדוס ע"י דיסק ההתקנה של אותה מערכת הפעלה שיש ברשותך.
מכניסים ומבצעים תיקון לווינדוס.
הדרך היותר קשה אבל קצרה היא למחוק את העדכון שביצעת לאקספלורר. בשל כך אני צריך לדעת במדויק איזה מערכת הפעלה ברשותך?איתי
חבר
miritbezeqint כתבה לעדכן את הדרייבר של הלוח אם, הדיסק שיש ברשותך הוא ישן ומן הסתם שהדרייברים שם כבר לא מעודכנים.מחיפוש קטן שהעליתי בגוגל מצאתי שהבעיה היא בכרטיס קול ובדרייברים שלו
הודעת השגיאה שאתה מקבל vdeck loading file failed – זה קיצור של VIA שזה כנראה שם החברה של הכרטיס מסך. או החברה שפיתחה את הדרייברים.
על כל פנים לעניינו – תסיר לחלוטין את הדרייבר, בצע ריסט למחשב, ותתקין את הדרייבר המעודכן ביותר.בהצלחה.
איתי
חברלא כאן המקום לשאלה הנ"ל
איתי
חברכנראה שיש תקלה בזכרון של הדיסק און קי.
הייתי ממליץ לך לבדוק אותו על מחשב אחר טרם הפירמוט.
כמו כן אם המידע הנ"ל חשוב יש מס' מעבדות בארץ שיודעות להוציא את המידע בדיסק און קי.
(המחיר לא זול ולא תמיד שווה).איתי
חברהייתי ממליץ לך לנסות את הדיסק און קי למחשב אחר.
ותבדוק אולי הדיסק און קי תקול.
אם הדיסק און קי עולה על מחשב אחר..יש מס' אפשריות.
עדכן..איתי
חברהמלצתי לך היא שתגש למעבדת מחשבים מקצועית סמוך לביתך.
גם אם יש פתרון לתקלה הנ"ל – כנראה שיהיה קשה לאתר אותה ע"י הפורום הנ"ל.
מעבדה מקצועית, תאתר ותתקן. -
מאתתגובות