התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חבר[QUOTE=aaron10]ואיך אני מתייג תמונה ? לתייג מילה הבנתי אבל תמונה איך אני מתייג ?[/QUOTE]
בדר"כ, כששמים תמונה יש שם אפשרות מקום ספציפי לתיוג.
כתוב לך אפשרות של "הוסף תגים/תגיות" (או משהו כזה אני לא זוכרת למען האמת).לפעמים לא צריך את ההאשטאג = את הסולמית.
לפעמים התיוג הוא רק כתיבת מילים.
ולא תמיד זה נעשה על ידי סימן הסולמית.
זה כאמור תלוי היכן אתה כותב ומפרסם. (למשל, בגוגל פלוס תיוג של שם של מישהו אחר נעשה על ידי הסימן @ או על ידי פלוס ( + ) ).
hilla 2014-01-13 00:04:35 הילה
חברשמחה לעזור 🙂
אני חושבת שכדאי להשתמש בהאשטאג רק לגבי המילים העיקריות של התוכן שאנו כותבים.
לא נהוג לבצע את זה על כל מילה ומילה , בגלל שזה באמת עלול לצאת כמו ג'יבריש…
כמו כל דבר – במידה.
אני אתן דוגמא נוספת, אם למשל אני כותבת מאמר או סטטוס בפייסבוק בנושא מדינת ישראל ובתוכן עצמו אני מציינת את כל שבטי ישראל אז לדעתי, ואולי יהיו כאן דעות אחרות, אבל אני חושבת שמספיק לעשות האשטאג על המילים שבטי ישראל ולא על כל שבט בנפרד.הערה: אם כמו בדוגמא שלי יש לך שתי מילים כמו שבטי ישראל אז האשטאג צריך להיות עם מקף ביניהן כך: #שבטי_ישראל
(המקף הוא במקום הרווח) או מחובר כך: #שבטיישראל.מקווה שעזרתי
ובהצלחהhilla 2014-01-12 23:48:22 הילה
חברשלום,
לא ראיתי את השאלות הקודמות שלך בנושא, אבל בהנחה שהבנתי נכון
האשטאג זו דרך לתייג כל דבר שאנחנו כותבים עליו ברשת, אם זה סטטוס, תמונה, בטוויטר וכו'.
ההאשטאג מסומן בעזרת סולמית ( # ) ואחריו כותבים את המילה העיקרית- את הנושא המדובר שעליו פירטנו בפוסט או בתגובה וכו'.
לדוגמא, אם כתבתי סטטוס בפייסבוק או ציוץ בטוויטר על אייפון אז אני אתייג את זה
כך: #אייפון
ולאחר מכן הוא נהפך לקישור וברגע שילחצו על ההאשטאג שיצרתי יגיע לפוסטים ולדברים נוספים שכתבתי על האייפון.מקוה שעזרתי והעניין ברור
הילההילה
חברל-itsho תודה ,
כן, הנחתי שמדובר בשינוי בתצוגה (רק שלא ברור לי מי עשה את זה, כי אני יודעת שכשהוא רכש את המחשב הכל היה תקין), אבל כנראה שמדובר בלא חוקי, ועם הזמן כאמור הלבישו עליו את התצוגה הזו .
ברור לי לגמרי שהפורום לא תומך בדברים לא חוקיים, זו לא היתה כוונתי. חס וחלילה. 🙂
את אובונטו אני מכירה וגם אני חושבת שהוא נפלא, אבל נראה לי שעבורו זה יהיה די מסורבל.
אני אנסה לחשוב על הפצה אחרת שתעמוד בדרישות .לגבי הכונן , ניסיתי הכל, איחוי וכד'. זה לא עזר.
תודה על העצה לגבי קניית דיסק קשיח. אני אגיד לו את זה.
הילה
hilla 2013-11-03 19:59:39 הילה
חברשלום אברהם,
תודה על התגובה.אני יודעת שיש אפשרות להגדיל את המחיצות ואני יודעת להשתמש באקרוניס וכו'.
העניין שלא משנה כמה אני מרוקנת מכונן C הוא לא מתרוקן.
זה ממש מוזר.
והמחשב בקושי זז. ממש ממש קשה לעבוד איתו.עוד דבר, אני אנסה לתאר עד כמה שאפשר, כשמפעילים את המחשב עולה מערכת ההפעלה אבל היא עולה ויש מסך וכתוב
windows xp dark edition (מנסה לצרף תמונה שתראו איך זה נראה – זה מופיע למטה בתמונה)חשבתי אולי זה מה שמכביד פה. אני צודקת?
ואם כן, איך לטפל בזה?תודה.
hilla 2013-11-03 15:30:07 הילה
חברשלום,
תכנסי לג'ימייל שלך, ובצד יש את סמל גלגל השיניים.
תלחצי עליו ואחר כך על "הגדר תיבת דואר נכנס".
תופיע לך חלונית ופשוט תסירי את הסימונים מכל מה שאת לא רוצה.
תשאירי רק את "ראשי" ותבצעי שמירההמכתבים לא יעלמו לך, הכל יגיע כרגיל לדואר נכנס.
בהצלחה!
הילה
חברלאברהם שלום ,
כן, זה אפשרי .אתה צריך ללחוץ על לחצן "גלגל השיניים" (בצד) ולבחור ב"הגדרות".
אחר כך תעבור ל"תוויות" ותיצור תווית חדשה עם השם יעקב , לדוגמא.
ותלחץ על "מסננים" ותפעל לפי ההוראות ותגדיר שכל המכתבים מיעקב יקבלו את התווית "יעקב" ותגדיר גם שהם יעברו לתווית הזו (כלומר הם לא ישארו בדואר נכנס).
ולסיום תלחץ על "צור מסנן".hilla 2013-02-11 15:12:45 הילה
חברליגאל שלום,
כשפותחים תיקייה כלשהי בוינדוס 7 יש בצד ימין (למעלה), כפתור שנקרא "סדר", וכשלוחצים עליו יש את הפעולות של העתקה, גזירה והדבקה.
ויש גם את האפשרות לעבוד עם המקלדת:
גזירה = ctrl+x
העתקה= ctrl+c
הדבקה= ctrl+vמקווה שעזרתי,
הילהhilla 2013-02-03 20:08:33 הילה
חברתודה רבה 🙂
הילה
חברשלום,
לדעתי האישית, מניסיוני, אני מאוד מרוצה מהתוכנה הזו ולא נתקלתי בשום בעיות.
הילה
חבר[QUOTE=Igal01]תודה. יש לי מערכת הפעלה באנגלית. מה המקבילה של "הפעלה" באנגלית? לא מצאתי שום בדבר ב-Start שמזכיר לי "הפעלה".
תודהיגאל[/QUOTE]
ליגאל,
ככה זה באנגלית:
start > run> driversהילה
חבר*חזרתי לעדכן*
עכשיו אני שוב מול המחשב שלי ואני רואה שיש לי אינטרנט. בשעה טובה…
(כל היום השארתי הודעות לאחראי מיחשוב, הוא לא ענה לי אבל מקווה שזה אומר שהוא טיפל בנושא)תודה לכולכם.
הילה
חברתודה לך על התשובה.
אני כותבת כרגע מהעבודה, כי גם אתמול כל הערב לא היה לי אינטרנט וגם לא הבוקר כשהדלקתי שוב את המחשב.
האחראי לא נמצא וזה ממש ממש מבאס… אני חייבת את האינטרנט לעבודה וללימודים.
כבר כמה ימים שזה מתנתק לי בשעות הערב! (בשעות ספציפיות) עד למחרת והיום כאמור אין לי גם בבוקר.הילה
חבראני לא מבינה בזה, בכל מקרה אצלי אין ראוטר או מודם.
מניחה שאכן יש באיזה שהוא מקום.
אבל שוב, לא מבינה בזה ולכן אני שואלת.תודה על תשובתך.
אשמח לקבל תשובות נוספות.hilla 2012-12-09 15:54:24 הילה
חברגם אני מצטרפת למילות התודה לכל מי שעוזר כאן.
כל הכבוד.
-
מאתתגובות