התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאם התקנת את וינדוס מחדש, הסיכוי שמדובר בבעית תוכנה הוא מזערי.
לכן, עליך לחשוד בחומרה – זכרונות, לוח, קשיח.הרץ את הבדיקות הבאות:תוכנה לבדיקת זכרונות (מגיע כחלק מוינדוס 7 ומעלה)התחל -> הפעלה[CODE]MdSched[/CODE]ראה סרטון שמסביר קצת על אופן הבדיקה.בדיקת מעבדראה את המדריך שכתבתי כאןבדיקת קשיחהורד תוכנה לבדיקת הקשיח כמו זו (מדובר בגירסת נסיון ל15 יום, אך גם יום אחד אמור להספיק לך).בהצלחה.itsho 2013-12-20 13:03:45 itsho
מנהל בפורוםמצוין. שמח שזה נפתר. זה היה פחות או יותר הכיוון שרציתי להגיע אליו…
ואין שום בעיה בהגדרות הנוכחיות שלך.יום נפלא.itsho
מנהל בפורוםגם אני נתקלתי בבעיה זו, וכל פתרון שמצאתי הפסיק לעבוד אחרי זמן מה.
המעקף שמצאתי הוא להשתמש בתוסף הזהitsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםהמסך תקין. הבעיה היא במחשב.
האור הכתום בסה"כ אומר שהמסך לא מקבל מידע להצגה מהמחשב.יתכן שמדובר בבעיה בכרטיס המסך או בלוח האם (אם כרטיס המסך מובנה על הלוח).מומלץ לפנות למעבדהitsho
מנהל בפורוםתודה לך.
לגבי הבעיה – לי זה נשמע כמו בעיית חומרה (כנראה לוח אם).לצערי, עליך לפנות למעבדה.itsho 2013-12-19 08:24:51 itsho
מנהל בפורוםלחיצה ימנית על תיקיה מוסתרת – מאפיינים.
הסר את הסימון מ"מוסתר" וזה הכל
itsho
מנהל בפורוםכתוב בבקשה מה מצב ההתקן במנהל ההתקנים לאחר ההתעוררות משינה – לפני שאתה הופך אותו ללא לזמין.
itsho
מנהל בפורוםלא ממש ברור מה התקלה. אשמח אם תפרט קצת יותר
1. האם תוכל להעלות הקלטה של הבעיה ?2. באיזה וינדוס מדובר ?3. האם יש לך חומרת סאונד מיוחדת (כרטיס קול פנימי/חיצוני) ?4. אם מדובר במחשב נייד, האם הבעיה מופיעה כשהמחשב רק מחובר לחשמל או גם כשהוא לא מחובר ?itsho
מנהל בפורוםבמילים פשוטות – הדיסק הקשיח לא במצב מזהיר.
מומלץ לרכוש קשיח חדש בהקדם.itsho
מנהל בפורוםלמיטב ידיעתי, אין אפשרות לשדרג חינם.
מצאתי את העמוד הזה בחנות של מיקרוסופט – שדרוג לבעלי וינדוס 7itsho
מנהל בפורוםכתוב את הודעת השגיאה המדויקת, וננסה לעזור יותר.עצות כלליות:1. לנסות דפדפן שונה (כרום, פיירפוקס, וכו').
2. האם לעמודים אחרים באתר הניהול אתה מצליח להכנס ?3. נסה לעשות PING לאתר הניהול – האם אתה מצליח ? -
מאתתגובות