התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםמדובר בבעיה שרבים נתקלו בה – הדרייברים אמנם מותקנים, אך הכרטיס עצמו לא מתפקד.
צר לי ליאש אותך, אך ברוב המקרים שאני נתקלתי, גיליתי שמדובר על כרטיס שכבר לא נתמך וקשה להשיג עבורו דרייבר אמיתי שעובד בצורה תקינה.itsho
מנהל בפורום1. מה הכוונה לא ניתן לקרוא ? הוא גדול מדי ? קטן מדי ? באותיות שונות ? לא רואים אותו ? הוא בפורמט אחר ?
איך אנחש מה הבעיה ?2. לא צירפת תמונה של האתר הפולש. אך הייתי ממליץ להתקין את MBAM – תוכנה לסריקה וניקוי של רוגלות שכאלה3. באפריל 2014, מיקרוסופט מפסיקים את התמיכה בוינדוס XP בצורה סופית. מה שיגרור גם חוסר תמיכה של תוכנות רבות במערכת ההפעלה המאוד עתיקה הזו (היא נולדה ב2001). אני ממליץ לשקול שדרוג בהקדם ולהקדים תרופה למכה…itsho
מנהל בפורוםElements היא גירסה "ממוזערת" של פוטושופ.
ראה כאן פירוט מלא של ההבדלים והשוואה בין עוד תוכנות באותה רמה.itsho
מנהל בפורוםאני מניח שמדובר על אותו מחשב שהזכרת בבעיה הזו
האם התקנת מחדש את וינדוס כבר?אם לא – עשה זאת.אם כן – הכונן שלך לא תקין.itsho
מנהל בפורוםאם המסמך כבר נמצא בתוך המחשב (כתמונה/מסמך WORD או PDF):
1. תוכל לשלוח חינם (לשימוש אישי, ולא מסחרי) דרך האתר freefax2. אם יש בתוך המחשב מודם פקס (כלומר, המחשב מחובר לקו הטלפון ישירות), והדרייבר עבורו תקין (שזה החלק הבעייתי ברוב המקרים), תוכל להשתמש בתוכנת פקס כדוגמת תוכנת הפקס המובנית בתוך וינדוס 7 ו8 – ראה כאן הסבר של מיקרוסופט.ראה כאן תמונה של כרטיס מודם פקס למחשב נייח. (יש עדיין מחשבים ניידים שיש להם מודם פקס מובנה. פשוט חפש חיבור בצד המחשב בצורה של חוט טלפון, רק אל תתבלבל עם חיבור הרשת)itsho
מנהל בפורוםזה תוספת של פייסבוק.
ממש לא וירוס.ברוב המקרים (כן, יש חריגים), וירוס עושה רק דברים לרעת המשתמש, ולא מוסיף יכולות לתוכנות/אתרים.23 בנובמבר 2013 בשעה 20:10 בתגובה ל: נפלתי "תרמית" לחברה נוכלת של מחשבים! לא יודע איך לסדר את כול הנזק שנגרם #54483itsho
מנהל בפורוםנראה שאין מנוס לפנות לגורמי אכיפת החוק.
itsho 2013-11-23 20:10:31 itsho
מנהל בפורוםלדעתי לא ניסית להתקין את הדרייבר הנכון (שים לב שנתתי לך בהתחלה 2 לינקים).
או, שלא כתבת את דגם כרטיס המסך הנכון… בדוק שוב בעזרת התוכנה שציינתי בהודעה הראשונה שלי.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום1. ניקוי של קבצים זמניים ושאריות של תוכנות ניתן לעשות בעזרת התוכנה החינמית CCleaner (יש לשים לב שלא להתקין את הTOOLBAR במהלך ההתקנה)
2.סגירה של תוכנות ותהליכים ברקע – פשוט סגור כל תוכנה שאתה רואה בשורת ההתחל. למשתמש ביתי כדאי להמנע מדברים מורכבים מכך.בנוסף, כתוב כאן את מפרט המחשב שלך – (יופיע תחת הכותרת של CClenaer) – כמו בתמונה:
itsho
מנהל בפורוםהאם יתכן שאת כותבת בשפה שונה את הסיסמה ? (עברית/אנגלית/שפה אחרת) ?
אולי הCaps lock פועל ?ברגע שהחלון שמבקש סיסמה פתוח, נסי להקליד את הסיסמה במקום גלוי כמו לדוגמא שורת הכתובת (רק לצורך הבדיקה – אל תלחצי אנטר), וודאי כי הסיסמה אכן מוקלדת כראוי.אם היא נכונה, נסי לאפס את הסיסמה.itsho
מנהל בפורום
נענע10, זו כבר האזהרה השניה שלך.itsho 2013-11-11 20:43:46 itsho
מנהל בפורוםמניעת ביצוע נתונים היא תכונת אבטחה של וינדוס.
בהרבה מקרים היא אכן מנעה מוירוסים לפעול, ובהרבה מקרים היא סתם מנעה מתוכניות לגיטימיות לפעול.קרא כאן עוד.itsho
מנהל בפורוםהורד והתקן את 2 הפלאשים הבאים:
אחרי ההתקנה של שניהם, בדוק גם בIE וגם בדפדפן אחר, וכתוב האם הבעיה עדיין קיימת.בהצלחה. -
מאתתגובות