התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום1. אני לא בטוח שהבנתי את הבעיה. אשמח מאוד אם תצרף צילום מסך (תוך טשטוש הפרטים הלא-רלוונטיים לתקלה כמובן)
2. כתוב באיזה גירסה של אוטלוק אתה משתמש.בהנחה שהתקלה היא שנעלמו כותרות העמודות באוטלוק 2007, ראה כאן הסבר להוספה והסרה של עמודות באוטלוק 2007itsho
מנהל בפורום1. אז לסיכום – כבר יש לך תמיכה והם אמורים לפתור לך את בעיית המסך הכחול. סבבה. אשמח לשמוע מה בדיוק הם עשו (בפרט אם הם הצליחו לתקן בלי להחליף מסך ובלי להסיר את deep freeze)
2. השאלה שלך היא האם כדאי להשקיע על כרטיס מסך חדש. אז התשובה פשוטה מאוד – תלוי בצרכים שלך.יש אתר מעולה שנותן ציון לכל כרטיס מסך (ראה כאן דוגמא).אז הייתי ממליץ שתבדוק באתר את הציון עבור הכרטיס מסך הנוכחי שלך ואת הציון עבור הכרטיס שאתה מעוניין לקנות.ולפי זה, תחליט.בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםהי. מתנצל שלא חזרתי אליך, אך לא מצאתי הגדרה שיכולה לגרום לזה.
האם ניסית לעשות איפוס לדפדפן (ראה כאן – מצגת עם תמונות)itsho
מנהל בפורוםהי.
האם ראית את המאמר הזה (באנגלית, אבל עם תמונות)אם לא, קרא ובצע את הנכתב עד השורה "Through Group Policy"itsho
מנהל בפורום1. תוכלי לכתוב את הודעת השגיאה המדויקת ? לא מצאתי אזכור לתקלה דומה.
2. למה לא להשתמש בתוכנת צריבה נורמלית, שפויה, והגיונית שאינה וינדוס ?לדוגמא – Express Burn החינמיתאו CDBurnerXP החינמית גם כן ?itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום1. בתוך Notepad פשוט בחר\י גופן שתומך בעברית (Format-> Font -> Script -> Hebrew)
2. לוח הבקרה-> Clock, Langauge and Region -> בחר Region and langauge -> ואז ודא\י כי הכל על ישראל ועברית (גם אם הוינדוס צריך להשאר באנגלית)itsho
מנהל בפורוםבמקרים כאלה מומלץ לפעול כך:
1. לעדכן BIOS (כרגע יש לך גירסה 1016 והאחרונה הקיימת ללוח p4p800-vm היא 1018)2. לנסות לנתק כל דבר אפשרי מהלוח, ולחבר אחד אחד עד שמוצאים איזה חלק גורם לבעיה.מנסיון – ברוב המקרים מדובר על התקני USB חיצוניים (קשיח חיצוני\מדפסת\דונגל Bluetooth\עכבר אלחוטי).שווה לבדוק…בהצלחהבלי קשר – הייתי ממליץ לקנות עוד RAM (אפילו בeBay, או יד2), וכך להעלות את הערך שלו בשוק היד השניה…itsho 2013-09-24 02:06:47 itsho
מנהל בפורוםהאם ראית את התשובה שניתנה לשאלה דומה בעבר ? (ועוד אחת כאן)
itsho 2013-09-24 02:28:27 itsho
מנהל בפורוםRemotePC נכנס לקטגוריה השניה (VNC לסוגיו) שציינתי כאן – כלומר, יכול להיות רק משתמש אחד על המחשב ברגע נתון.
אם זה עונה על הצרכים שלך, אז יתכן שזה גם יכול לפתור לך את בעיית ההדפסה.itsho
מנהל בפורוםכשוינדוס כותב "מצב לא מקוון" הוא מתכוון שמבחינתו – המדפסת לא מחוברת.
אם המדפסת מחוברת עם כבל USB למחשב – ודאי כי הכבל מחובר באופן תקין.אם המדפסת מחוברת לאותה רשת (בעזרת כבל רשת RJ45) בה נמצא המחשב, :1. ודאי כי משתמשים אחרים ברשת יכולים להדפיס.2. ודאי המחשב והמדפסת אכן באותה רשת. בכל המדפסות שמתחברות לרשת – ניתן להדפיס דף תצורה של הגדרות הרשת. ובמחשב עצמו, בדקי בהגדרות הרשת:התחל-> לוח הבקרה -> רשת ואינטרנט -> מרכז הרשת -> שינוי הגדרות מתאם -> לחיצה כפולה על מתאם הרשת הרלוונטי – Local\Wireless -> פרטים -> כתובת IPv4 וSUBNET MASK -
מאתתגובות