התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםהאם ניסית להסיר את Ask Toolbar מהוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה ?
itsho
מנהל בפורוםמסך שחור\ירוק אומר ברוב המקרים שזו בעיה בחומרה.
אני מוכרח לציין שבעיות שכאלה צריך לבדוק במעבדה – בשביל להיות בטוח היכן הבעיה.אשמח לדעת איך הגיעו למסקנה שהבעיה בחומרה על ידי בדיקה טלפונית. תוכל לפרט מה הייתה הבדיקה?itsho
מנהל בפורוםאם כך, אז ודא כי אין תוספים מותקנים לINTERNET EXPLORER בשם זה
איך?1. תפריט "כלים" -> "ניהול תוספים" -> "סרגלי כלים ותוספים"אם תראה ברשימה "Websearch.good-results.info" – הסר אותו משם.2. ודא כי "ספק החיפוש" שלך הוא גוגל ולא אף אחד אחר (ניתן למחוק את האחרים מהרשימה)בהצלחהitsho
מנהל בפורוםלא הבנתי איזה תוכנה ברצונך למחוק… ולכן אין לי תשובה ישירה לשאלתך.לכן, ארחיב לפי העניין שעליו אתה כותב:וינדוס עובד בצורה קצת יותר מורכבת מאשר מספר תהליכים שמופיעים במנהל המשימות.
ולכן, יש תהליכים שאתה לא יכול לסיים – בדיוק בגלל שהם חיוניים לוינדוס.אם הם יסתיימו, וינדוס יקרוס.כנ"ל לגבי דפדפן כרום – הוא נכתב בצורה כזו שהתהליך רץ מספר פעמים בשביל לנצל את המעבד (והזיכרון) בצורה הטובה ביותר. [למרות שיש כאלה שיטענו שזו הנקודה שבה הוא פחות טוב מהדפדפנים האחרים].מקווה שזה ענה על שאלתך.itsho 2013-09-09 01:24:21 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםעל ידי איפוס אקספלורר
itsho
מנהל בפורוםיתכן שמותקנת לך רוגלה במחשב והיא עושה זאת במקומך.
סרוק את המחשב בהקדם האפשרי בעזרת MBAMitsho
מנהל בפורוםכאן יש הדרכה (בעברית מתורגמת שניתן להבין עם קצת מאמץ) מבית מיקרוסופט לגבי הסרת הרוגלה
itsho
מנהל בפורוםבלינק שציינתי נמצאים פתרונות רבים.
צר לי, אך אין לי את הזמן לתרגם אותו, אז נסה לראות את העמוד עם התרגום של גוגל, ואולי תסתדר יותר…בנוסף, אשמח אם תעבור על מציג האירועים של צד השרת (המחשב שאליו אתה מתחבר), וחפש שם שגיאות או הודעות שקשורות למדפסות. אם תמצא, אשמח אם תשתף כאן.itsho
מנהל בפורוםאם לא מדובר בקובץ פרטי\אישי – נסי להעלות את הקובץ לאתר, ואם אפשר, אני או אחד המנהלים האחרים, ננסה לסדר אותו.
itsho
מנהל בפורוםpci express הוא סוג החריץ שאליו נכנס הכרטיס.
ניתן לשים כרטיסים פשוטים וניתן לשים כרטיסים חזקים.איפה בהודעתי אתה רואה שכתבתי שם של כרטיס מסך פשוט ?itsho
מנהל בפורום1.אשמח אם תנסה שוב
2. אם עדיין לא הסתדרת, צור איתי קשר בפרטי.itsho
מנהל בפורוםבלי צילום מסך, או לפחות קצת יותר פרטים לא אוכל לדעת מה גרם לקריסה. צר לי.
-
מאתתגובות