התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום1. יתכן שמדובר בהודעות שנמחקות לפי כלל (Rule) שיצרת, ולכן ההודעה נמחקת, אך האינדיקציה – נשארת.
2. יתכן שמדובר בהודעות שמגיעות לתיקיית הספאם.
3. יתכן שמדובר בהודעות שמגיעות לתת-תיקיה באוטלוק.
4. נסה לבדוק האם יש הודעות חדשות באתר GMail.
5. אם הבעיה עדיין קיימת, נסה להריץ את הפקודה הבאה לאיפוס הגדרות התצוגה של אוטלוק.
פעולה זו תאפס את התצוגה של אוטלוק לברירת המחדל, ותאפס גם דברים כמו עמודות מוסתרות/נוספות קיבוץ וכדו'.
התחל ->
outlook.exe /cleanviews
ואישור.itsho
מנהל בפורוםתוכל להעלות צילום מסך של ה"מנעול הקטן" ?
itsho
מנהל בפורום1. אני לא יודע מה זה "דוקריגגרס".
2. רוב תוכנות "תיקון" הרג'יסטרי הם שקר מוחלט ולא עושות כלום. התוכנה היחידה שבאמת עושה משהו היא CCleaner, והיא חינמית. (שים לב לא להתקין את הToolbar במהלך ההתקנה)
3. כרגע, נראה שזו בעיה שאדובי מכירים. הייתי ממליץ לפנות לתמיכה שלהם כאן בארץ.itsho
מנהל בפורום1. לגבי שמירת הסיסמאות בInternet Explorer 9:
נסה, בעזרת הכלי הזה, לאפס את הסיסמאות השמורות.
(הסבר על הכלי ניתן לראות כאן).2. לגבי הספריות, צר לי, אך עדיין לא הבנתי את הבעיה.
ציינת 2 דברים:
א. "אין לי הרבה בחירה לאיזה ספריה להעביר את הקובץ".
-תוכל להעלות צילום מסך של מקרה כזה ?ב. "נוצרים לי עשרות קבצים משונים שאיני יודע מהיכן הגיעו ומה הם עושים בספריה"
-האם תוכל להעלות צילום מסך גם של הקבצים הללו ?itsho
מנהל בפורוםוכתבי את דגם לוח האם שלך כאן בבקשה.
מדריך – איך יודעים איזה לוח אם יש ליitsho 2013-01-06 22:09:03 itsho
מנהל בפורוםאם מחקת את הקבצים עצמם, ואין לך גיבוי, אין דרך לשחזר אותם חוץ מלנסות לשחזר את הקבצים עצמם בעזרת תוכנות שחזור רגילות כמו Recuva.
itsho
מנהל בפורום1. עניין שמירת הסיסמאות הוא תלוי דפדפן. באיזה דפדפן אתה משתמש ?
2. האם תוכל לפרט יותר ? מה מסובך יותר בWindows 7? לא הבנתי.itsho
מנהל בפורוםבעזרת דפדפנים אחרים את מצליחה לגשת לאתר ?
itsho
מנהל בפורוםMalwarebytes Anti-Malware נחשבת לתוכנה הטובה ביותר בשוק (כרגע).
אם לאחר סריקה מלאה אין תוצאות – הסיכוי גבוה שאין במחשב תוכנות ריגול.אך מנגד, תוכנות ריגול נכתבות במטרה אחת – שתוכנות אנטיוירוס ודומותיהן לא ימצאו אותן.
כלומר, באופן מעשי – אי אפשר לדעת במאה אחוז שהמחשב נקי.הדבר היחיד שעולה בדעתי שאתה עדיין יכול לעשות (באמצעים ביתיים) הוא זה:
להתקין תוכנה שמציגה את כל תעבורת הרשת (כדוגמת TCPView, ויש תוכנות מקצועיות יותר…),
לכבות את כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט – דפדפנים, תוכנות הורדה, עדכון וינדוס, בקיצור, הכל !.
להשאיר את תוכנת התעבורה פתוחה לפחות לילה שלם (או סופ"ש שלם), ולבדוק האם יש תעבורה בכלל, ואם כן – לאן.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםImage Group בסך הכל עוזר לך לארגן את הImageים.
בדרך כלל נהוג לחלק את הImageים לקבוצות של Imageים לפי סוג המשתמשים – שרתים, מחשבי מנהלים, מחשבי פיתוח, מחשבי בדיקה, מחשבי עומסים וכו'
itsho
מנהל בפורוםנסה לחבר מקלדת USB לא אלחוטית.
בGateway לא דורשים משהו מיוחד בשביל להכנס לביוסitsho
מנהל בפורוםלא הבנתי מאיפה לאיפה אתה רוצה להעביר את אנשי הקשר.
מבזק בין לאומי לוואלה או ההפך ?ככל הידוע לי, בדואר וואלה אין אפשרות לייבא אנשי קשר משום מקור. (גם בשביל לייצא צריך להפוך חצי עולם).
כשדיברתי עם התמיכה שלהם (לפני כמה שנים טובות) ושאלתי לגבי האפשרויות הנ"ל – הם אמרו "כרגע אין אפשרות".הייתי ממליץ לך לעבור לGMail – שם יודעים לתת תמיכה.
אך זו כמובן ההחלטה שלך…בכל מקרה, יש דברים שאנו צריכים לדעת – באיזו תוכנת דואר אתה משתמש? outlook המלא (אייקון צהוב) או outlook express / windows mail או תוכנה אחרת ?
-
מאתתגובות