התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםהאותיות והמספרים הם שלבים באתחול הביוס.
מה דגם לוח האם ומה גירסת הביוס ?itsho
מנהל בפורוםאני מניח שמדובר באינטרנט אקספלורר:
בחר בתפריט כלים -> אפשרויות אינטרנט -> עבור ללשונית אבטחה
> לחץ על רמה מותאמת אישית…באפשרות הצגת תוכן מעורב בחר את אפשר במקום הצג שאלה.

ולחץ על אישור לשני החלונות.
itsho 2012-11-01 20:36:13 itsho
מנהל בפורוםקורה הרבה שהדרייבר של כרטיס הקול מגיע עם חבילת אפקטים לא שימושיים בעליל,
ויתכן שאחד האפקטים הללו פועל.אם לא מופיע לך סמל מיוחד של הכרטיס קול ליד השעון, בד"כ תמצא אותו בלוח הבקרה.

בפרט, שים לב למספר המופיע תחת המילה "קריוקי" (או Pitch)… הערך צריך להיות 0, אם אתה רוצה לשמוע בצורה נורמלית.
itsho
מנהל בפורוםבמשך כמה זמן הרצת את הבדיקה ?
ממליץ להריץ את הבדיקה שוב למשך כחצי שעה כשפתוחה גם תוכנה המראה את חום המעבד – SpeedFANitsho
מנהל בפורוםלא הבנתי.
הבטריה נשארת על 80% כל הזמן ? גם כשמשתמשים במחשב כשהוא מנותק מהחשמל ?
או שכשהוא מחובר לחשמל הוא נטען רק עד 80% ?itsho
מנהל בפורוםשני הקשיחים שלך הם IDE, כך שברור לי שלא מדובר בקשיחים חדשים חדשים בכלל.
לסיכום, אין שום קשר לDefrag, ואם יש איטיות, היא נגרמת (בוודאות של 90 אחוז) בגלל גיל הדיסקים הקשיחים.
itsho
מנהל בפורוםאם המחשב נכבה תוך כדי משחק לא בהכרח מדובר בגלל מאמץ…
עלינו לוודא כי המחשב נכבה בגלל מאמץ של המעבד (בד"כ זה גורם לחימום יתר של המעבד, ולוח-האם, כאמצעי זהירות מפני שריפת המעבד – מנתק את זרם החשמל).ראה מדריך באתר שלנו – איך מאמצים את המעבד (בעזרת Prime95).
רק אז, אחרי שאתה בטוח שהמחשב נכבה במאמץ – עליך לפנות לחברה ולדרוש שיסדרו את המחשב.
itsho 2012-10-31 23:01:15 itsho
מנהל בפורוםמכיוון שמדובר בבעיה טכנית שקשורה לשירות מאוד ספציפי של GMAIL, הייתי מציע לפנות לפורום התמיכה של GMAIL
itsho
מנהל בפורוםכאן נטען שהתוסף של בבילון לכרום גורם לבעיה. נסה לבטל אותו ודווח אם זה פתר את הבעיה בכרום.
לגבי אקספלורר – נסה להפעיל אותו במצב בטוח:
1. לחץ על צירוף המקשים הסודי "WINKEY + R"
2. בחלון שיפתח הדבק את הטקסט הבא:
[CODE]iexplore -extoff[/CODE]
ולחץ אישורitsho
מנהל בפורוםבדיוק כפי שציין מיקי, אני ממליץ על סריקת וירוסים.
אם אין לך תוכנת אנטי וירוס, התקן אחת בדחיפות.
אני ממליץ על Avira החינמית והמעולה. – לינק להורדהבנוסף, תוודא כי אתה מציג גם קבצים מוסתרים. אולי הם הפושעים שגונבים לך מקום…
שים לב שאם מדובר בקבצי מערכת, לא הייתי ממליץ למחוק מיד אלא לכתוב כאן את השמות והמיקומים.itsho
מנהל בפורוםאהלן.
אשמח אם תעלה תמונה של ההודעה כי לא כ"כ ברור על איזו הודעה מדובר.itsho 2012-10-30 22:24:43 itsho
מנהל בפורוםיתכן שהאתר חסום אצלך בקובץ הHOSTS.
למיקרוסופט יש כלי שמאפס את הקובץ – ראה כאן בחלק של "תקנו עבורי"itsho
מנהל בפורוםאם עשית את כל השלבים (ובפרט שלב 3 עם driversweeper), כנראה מדובר בבעיית חומרה.
הפתרון האחרון (לפני פניה לאחריות או למעבדה) הוא:
לנסות כרטיס מסך אחר על המחשב הנוכחי,
וגם, לבדוק את הכרטיס הנוכחי על מחשב אחר.itsho
מנהל בפורוםמההודעה בלבד אי אפשר לדעת מה מקור התקלה.
לוינדוס יש יומני אירועים ומהם ניתן להסיק יותר מידע על התקלה ואולי, גם לפתור אותה.ברגע שהתקלה תופיע שוב, גש ליומני הרישום וחפש את השגיאה.
כשתמצא, כתוב כאן את הפרטים הנוספים, ונשתדל להמשיך לעזור.איך פותחים את יומני הרישום בוינדוס 7:
1. לחיצה ימנית על "מחשב" -> ניהול
2. מציג האירועים -> יומני רישום של Windows -> יישום
3. בצד שמאל (אם הוינדוס בעברית) ניתן ללחוץ על "סינון יומן הרישום הנוכחי". סנן בעזרת החלון שיפתח כך שיופיעו רק שורות עם "שגיאה" ולא "אזהרה" או "מידע".
לאחר הסינון, הרשימה אמורה להצטמצם ולהציג בפניך את השגיאה שאנו מחפשים.בהצלחה.
-
מאתתגובות