התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםצפצופים פירושם שהלוח מודיע לך שהוא לא מצליח "להתניע", אך הוא מקבל חשמל.
סביר מאוד שמדובר בבעיית חומרה.itsho
מנהל בפורוםבדוק במציג האירועים (Event Viewer) את פירוט השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד" וכתוב כאן את הפרטים.
איך מגיעים למציג האירועים ?
לחצן ימני על "המחשב שלי" -> "ניהול" -> מציג האירועים -> יומני רישום של windows.
נסה לבדוק ב"מערכת" וב"יישום" וב"התקנה"בהצלחה.
itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי.
itsho
מנהל בפורוםהנה, יש התקדמות

תוכל לדחוס ולהעלות את התוכן של התיקיה C:\Windows\Minidump ?
אנסה לנתח את הקריסות ולומר לך מה דעתי.itsho
מנהל בפורוםאהלן,
תקיעות מסוג זה אומרות שהמעבד היה ב100% שימוש, והדפדפן (החלון של יוטיוב) ביקש זמן מהמעבד, אך המעבד היה "עסוק" מדי. ולכן הדפדפן "נתקע" עד שהוא קיבל את התייחסות המעבד שוב.
בד"כ, דברים כאלה נגרמים בגלל חימום יתר של המעבד (כלומר, בעיה פיזית), או, בגלל וירוסים ותוכנות ריגול ש"טוחנות" את המעבד וגוזלות ממך את המשאב היקר ביותר – זמן.
לכן, מבחינת חומרה – בדוק האם יש אבק על מאוורר המעבד.
ומבחינת תוכנה – דאג לתוכנת אנטי וירוס טובה (לא פרוצה) שמתעדכנת תדיר. לדוגמא – Avira החינמיתitsho
מנהל בפורוםהסטוריה, וקוקיס לא ממש קשורים לאיטיות של המחשב. אך בכל מקרה – יש תוכנה מצוינת לניקוי – CCleaner (גם בעברית)
לגבי איטיות – תמיד מומלץ לחשוד בוירוסים ושאר מזיקים.
מומלץ להתקין תוכנת אנטי וירוס טובה (לא פרוצה) שמתעדכנת כל הזמן. לדוגמא – Avira החינמיתitsho
מנהל בפורוםדיסק RECOVERY של החברה המקורית מוחק את כל החומר שיש לך ויתקין את מערכת ההפעלה המקורית שהגיעה עם המחשב
אם אתה מעוניין – הכנס את הדיסק, הפעל מחדש את המחשב, הכנס לתפריט הBOOT (בד"כ לחיצה על F12), ובחר את כונן הדיסקים.itsho
מנהל בפורוםלפעמים, הדרייברים הישנים פשוט לא עובדים על מערכות הפעלה חדשות.
אם מדובר בכרטיס חדש, פני לחנות שממנה קנית, אם מדובר בכרטיס ישן, נסי להשתמש בSLOT (מיקום בלוח) שונה.
אם גם זה לא עוזר, אין ברירה אלא לקנות כרטיס חדש כמו אלה שכאןitsho
מנהל בפורוםתעלי בבקשה צילום מסך של ההודעה או לפחות את שם הוירוס.
itsho
מנהל בפורוםכמנהג הפורום – לא מפרסמים אף אחד.
העצה היחידה שאני יכול לתת היא לחפש עורך דין לענייני זכויות יוצריםitsho
מנהל בפורוםבדוק בEvent Viewer האם יש פירוט נוסף לגבי הקריסה (לדוגמא מספר שגיאה).
חפש את הקריסה לפי התאריך והשעה…
וכתוב כאן את הפרטים הנוספים.אם לא הסתדרת, פנה לתמיכה של אדובי ישירות (בתשלום)
או לפורום שלהם (בחינם)itsho 2012-10-18 20:36:52 itsho
מנהל בפורוםאם כך, מסתבר שהבעיה היא באוטלוק עצמו.
נסה להתקין תוכנת דואר שונה (רק לצורך הבדיקה), ובדוק האם גם שם יש איטיות. (כמובן, גם שם תשתמש בPOP).תוכנת דואר Thunderbird (גם בעברית)
itsho
מנהל בפורוםבעיית התאריך והשעה אומרת שהבטריה של הBIOS נגמרה וצריך להחליף אותה. (כמו בטריה של שעון…)
אני די בטוח שזה גם הגורם לבעיה הראשונה…פנה למעבדה ויחליפו לך את הבטריה כהרף עין.
מומלץ לבדוק בגוגל קודם, לפי דגם המחשב – באיזו בטריה בדיוק מדובר, ואולי אפילו לקנות אותה קודם בחנות שעונים. יתכן שזה יהיה יותר זול מאשר לפנות למעבדת מחשבים…
itsho
מנהל בפורוםהדבר הכי חשוב הוא – מה גודל ההודעות שנשלחות (או מתקבלות).
נסה לשלוח הודעה קטנה (פחות מ100KB) לעצמך.
לחץ על שלח/קבל פעם אחת בשביל לשלוח ופעם נוספת בשביל לקבל (יתכן ששני הפעולות יקרו אחת אחרי השניה).
בדוק כמה זמן זה לוקח וכתוב כאן.בנוסף, האם בגלישה באינטרנט יש איטיות ?
itsho
מנהל בפורוםהאם ניסית פשוט לשמור את רשימת השמות ולהדביק אותה בכל פעם שאתה רוצה לשלוח ?
אני מדבר על הרשימה הסופית – המופרדת בנקודה פסיק בין כל איש-קשר.המלצה חמה:
כששולחים מייל ליותר מנמען אחד, או, כשרוצים שהנמענים לא יראו את כתובת המייל האחד של השני,
תמיד תשתמש בשדה BCC "עותק מוסתר". – לא בשדה "אל" ולא בשדה "עותק".לגבי הבעיה השניה, אין לי ממש רעיון. ניסית לכתוב בפורום של גוגל ?
-
מאתתגובות