התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
eladmilr
חברהסתדרתי. זה נמצא ב MSCONFIG – TOOLS – DISABLE UAC לוחצים LUNCH וOK
וזה מסדר את העיניין
eladmilr
חברהכוונה היא שבויסטה כמעט כל פעולה (הרצת תוכניות ותוכניות למשל) נפתח חלון של USER ACCOUNT CONTROL שמבקש אישור על כך שאני מבצע את הפעולה, זה די מציק לי שהמחשב כל הזמן שואל אותי את השאלות האלה ואני רוצה לבטל את זה באופן כללי . אם אפשר בכלל.
eladmilr
חברזה נראה כמו סימפטומים של דיסק קשיח פגום . ממליץ לך לגבות קבצים חשובים (תמיד טוב שיש גיבוי) ולהריץ בדיקה לדיסק קשיח
eladmilr
חברהקישור לתמונה לא תקין נסה להעלות את התמונה שוב.
נסה את הדברים הבאים : 1. סרוק לוירוסים ורוגלות
2. לחץ על הכפתור הימני על אייקון המחשב שלי – מאפיינים – מתקדם – באתחול ושחזור לחץ על הגדרות – הסר את ה"וי" ליד אתחול אוטומטי בכשל מערכת – אישור.
עכשיו שהמחשב ינסה לאתחל את עצמו יכול להיות שייתן את הודעות שגיאה
eladmilr
חברהיכנס להתחל – הפעלה -רשום MSCONFIG – תחת לשונית אתחול חפש את KERNEL FAULT CHECK (מסומן עם "וי") והסר את הוי ממנו. ולחץ אישור.
היכנס ללוח בקרה – מערכת – מתקדם – הפעלה ושחזור – בחלק התחתון יהיה כתוב בכחול כתיבת מידע איתור באגים בחר את האפשרות ללא בחלונית הקטנה – אישור. בשלב הבא בחלון של מאפייני מערכת בחר בדיווח שגיאות – בטל דיווח שגיאות (השאר את ה"וי" על הודעת שגיאות קריטיות)
אני מקווה שעכשיו המחשב לא יאתחל את עצמו.
בהצלחה
eladmilr
חבראני מניח שהווינדוס שלך חוקי אז בעקרון אתה מתקשר למייקרוסופט והם עושים את האקטיבציה אחרי שאתה נותן להם את ה SERIAL.
לפני שאתה מתקשר אתה יכול לנסות להכניס את ה SERAIL שוב.
eladmilr
חברזה לפעמים נובע מבעית חומרה כלומר בעיה בדיסק הקשיח. נסה להריץ בדיקה של הדיסק הקשיח לסקטורים פגומים
eladmilr
חברנסה לבדוק האם במצב SAFE MODE גם מתרחשת התקלה (לחיצה על F8 לפני טעינת הווינדוס). אם כן – יכול להיות שמדובר בבעית מסך כחול שנובעת מבעית חומרה למשל
eladmilr
חברהאם כלל המצלמה לא פועלת ? אם כך בדוק אם הדרייבר שלה תקין. דרך לוח בקרה – מערכת – מנהל התקנים . בדוק שאין סימני שאלה צהובים ליד ההתקן של מצלמת האינטרנט המובנית במחשב.
אם ההתקן לא תקין נסה להתקין את הדרייבר של מצלמת האינטרנט שוב, דרך דיסק עם דרייברים של היצרן.
eladmilr
חבריכול להיות שזה יעזור לך :
http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/MailFol dersRetrieve.mspx
eladmilr
חבריש לוירוסים נטייה לעשות דברים כאלה. תבצע סריקה של וירוסים במחשב שלך
eladmilr
חברנראה כמו בעיה של הדרייבר שקשור למעבד (gv3.sys). אך בעיה כזו יכולה גם להיות בעיה של חומרה כמו זיכרון דפוק. האם התקנת\עדכנת דרייבר למעבד לאחרונה?
eladmilr
חברנשמע כמו בעית חומרה של זכרונות, לוח אם או דיסק הקשיח. אם הבעיה היא בדיסק קשיח אפשר לבדוק זאת ע"י פקודת CHKDSK :
היכנס למחשב שלי – לחץ על כונן בו מותקן ווינדוס עם הכפתור הימני של העכבר ובחר מאפיינים – כלים – בדיקת שגיאות הרץ סריקה. יכול להיות שווינדוס ישאל אותך האם לבצע את הסריקה בפעם הבאה שהמחשב יאותחל לחץ על כן. אם ישנם בעיות בדיסק הקשיח הן יאותרו.
נסה לראות מה כתוב בשגיאת מסך הכחול ותעדכן. הרבה פעמים משגיאה זו אפשר לדעת מה הבעיה.
eladmilr
חברהורדתי את ווינדוס דפנדר ל-DESKTOP וניסיתי להפעיל את קובץ ההתקנה אך אין באפשרותי להתקין את הדפנדר כי הוא כבר קיים כחלק מווינדוס ויסטה – זו ההודעה שקיבלתי כשנפתח אשף ההתקנה . המחשב סוגר את אשף ההתקנה ולא מתקין את הדפנדר.
eladmilr
חברקודם כל תודה על התגובה הנוכחית וגם לתגובה לגבי הווינדוס דפנדר.
פעלתי לפי עצתך ובדקתי לתוכנות ריגול ומעקב וכן לוירוסים ( עם מייקרוסופט ESSENTIAL ועם ווינדוס דפנדר שבנתיים אני מפעיל ידנית ) לא נמצאו "זיהומים".
זה הזמן להוסיף שווינדוס עצמו פועל כרגיל די מהיר רק שלב ה -LOGON הוא האיטי (כלומר כל טעינת התוכניות והשירותים) ואחרי האעינה שנמשכת למעלה מדקה המחשב מגיב די מהר.
בדקתי זכרונות עם כלי של טושיבה שהגיע עם המחשב אך לא נמצאו שגיאות. דיסק קשיח בדקתי עם chkdsk וגם לא נמצאו שגיאות.
-
מאתתגובות