התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 21 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: הרשאות הבטחה [בעיה נפתרה] #50329
    mronen
    חבר

תודה,  הבעייה נפתרה!

משה
    בתגובה ל: יצירת 'משתמש חדש' ב- Win 7 #48020
    mronen
    חבר

העזרה הכי טובה היא כשאתה עוזר לעצמך!

ייצירת משתמש חדש היא הנשק הכי כבד, היא החזירה גם את מערכת ההפעלה וגם את כל התוכנות לנקודת ההתחלה. כשראיתי שזה פתר את הבעייה, החלטתי לנסות להייות יותר ספציפי.  מצאתי שאפשר לאפס (להביא לברירת מחדל) את כל ההגדרות של התוכנה בה מופיעה הבעייה.  ואכן, גם זה פתר את הבעייה.  ז"א שהבעייה היא בכל זאת בתוכנה, ולא במערכת ההפעלה.  עכשיו צריך כבר ללכת עם פינצטה ולבדוק כל הגדרה שמשנים מברירת המחדל.  אחרי שטיפלתי במספר לא כל כך גדול של הגדרות, מצאתי את ההגדרה שגרמה לבעייה.

וכך בא גואל לציון!

משה
    בתגובה ל: SS-USB3 ??? #44904
    mronen
    חבר

תודה Rosenblaster,

משה
    בתגובה ל: צרות רשת #44878
    mronen
    חבר

תודה elilian.  מה שפתר את הבעייה בסופו של דבר זה הדף הזה, של מיקרוסופט:

הלכתי לפי הסדר ועשיתי כל מה שכתוב שם, ללא תוצאות, עד שהגעתי  לבדיקה אם שני Services מופעלים: HomeGroup Provider, Peer Networking Grouping  ואכן אחד מהם היה Disabled.  ברגע שהפעלתי אותו הבעייה נפתרה.

משה
    בתגובה ל: SS-USB3 ??? #44877
    mronen
    חבר

תודה Rosenblaster.  במילים אחרות, זו יציאת USB  רגילה, רק במהירות יותר גדולה.

הכבל שמחבר את ההתקן, בצד המחשב המחבר נראה USB רגיל, רק כחול בפנים (במקום לבן). הצד שמתחבר להתקן הוא רחב יותר, יש בו שני חלקים זה לצד זה.  האם זה הסטנדרד של USB3,  או שזה יחודי להתקן הזה (דיסק חיצוני  Passport 1T  של WD).

משה
    בתגובה ל: החלפת שפת הממשק Windows 7 #42070
    mronen
    חבר

תוודה elilan, אבל אני לא מצליח להכנס לקישור.  נרשמתי ל Dacho  אבל הוא לא מכיר בי/אותי, וכנראה שרק חברים יכולים לקרוא, לא רק להגיב.

משה

בתגובה ל: הודעת שגיאה בדפדפן – האובייקט אינו תומך #39170
    mronen
    חבר

יש לי דיסק וירטואלי מותקן, לא ALCOHOL אלא של ULTRA ISO.  חיפשתי קצת ב- GOOGLE וראיתי שזה כנראה קשור לדיסק וירטאלי, אבל לא מצאתי שם שום פתרון.

תודה,
    משה
    בתגובה ל: dopdfmn7.dll #37446
    mronen
    חבר

תודה elilian, אנסה.

משה

בתגובה ל: dopdfmn7.dll #37435
    mronen
    חבר

שלום,

האם מישהו יכול לעזור לי לטפל בהודעת שגיאה ב- Win 7 Ultimate, 64bit, שמופיעה ב- Events viewer, תחת Administrative events:

The print spooler failed to load a plug-in module dopdfmn7.dll, error code 0x7e

ומייד אחרי זה באה הודעה:

The print spooler failed to share printer HP LaserJet 1200 Series PCL 5 with shared resource name HP LaserJet 1200 Series PCL 5. Error 2114. The printer cannot be used by others on the network.

ואמנם אני לא מצליח לשתף מדפסת זו ברשת

מצאתי ברשת שיש קשר בין הודעה זו לאיזה שהוא וירוס, אבל לא הצלחתי לעשות כלום אם כלים שהצחיעו לטיפול בבעייה   סריקת אנטי וירוס לא הואילה

תודה

משה

בתגובה ל: יצוא מיילים מ- Outlook Express #36269
    mronen
    חבר

blue_wolf  תודה.

עשיתי את כל האקרובטיקה ב'מחשב החדש'  וב'ישן' אבל לא הצלחתי.

לשם הנסיון אמרתי לו להעביר סך הכל שתי תיקייות מתוך תיקייות הדאר ב- Outlook Express  במחשב הישן (XP) לחדש (Win7).  הוא העביר אותן בפורמט המקורי (dbx), אבל לא הכניס אותן ל-Outlook. (את זה יכולתי לעשות בהעתקה ישירה בין שני המחשבים, בלי כל התסבוכת.)  ניסיתי Import או Open  ב- Outlook, ללא הצלחה.  אם אתה יכול להדריך אותי איך מכניסים את התיקייות האלו ל- Outlook…

להתקין XPMODE רק בשביל זה, נראה לי הרבה יותר כבד ומסובך מהדרך שאני הצעתי.

תודה,

משה

בתגובה ל: יצוא מיילים מ- Outlook Express #36257
    mronen
    חבר

תודה, הורדתי את LiveMail  ואנסה אותו שוב. בעבר כבר ניסיתי אותו ולא התלהבתי, הוא גורר סביבו יותר מדי צ'ופרים שאני לא אוהב…

בינתיים גיליתי שע"מ שפונקצית ה- Export  ב- Outlook Express תעבוד, Outlook חייב להיות מותקן.  כך שאם אני רוצה להעביר את כל החומר מ- Outlook Express על WinXP  ל- Outlook על מחשב שעובד ב- Win7, הפרוצדורה צריכה כנראה להייות:

1. להתקין Outlook על ה- XP

2. לעשות Export מה- Outlook Express ל- Outlook

3. לעשות Export  ב- Outlook  לקובץ PST

4. להעביר את הקובץ למחשב Win7

5. לעשות Import של הקובץ ל- Outlook

האם נראה לך שזה יעבוד?

תודה,

משה

בתגובה ל: יצוא מיילים מ- Outlook Express #36247
    mronen
    חבר

תודה מירית,

אני עוד לא הגעתי בכלל לשלב שאני אומר מה אני רוצה לעשות עם הייצוא. כל מה שביקשתי זה לבצע פעולה בנוייה ב- Outlook Express,  הוא לא יודע בכלל על Win7.  אז למה ה- MAPI מסרב?

משה

בתגובה ל: בעייות ב- Office (ישן) #30644
    mronen
    חבר

תודה itsho,  הגירסה שלי  של ERUNT היא אכן 1.1j,  משנת 2005!   מאז עברו שני דורות של מערכות הפעלה, וגם 64 ביט נוסף על הכל, והרגיסטרי לא השתנה?!

משה

בתגובה ל: הודעת שגיאה ב- Win7 #30643
    mronen
    חבר

תודה itsho,

הכרטיס שלי הוא NVIDIA GeForce 9600GT,  הדרייבר שלו כרגע הוא:

NVIDIA Driver 8.16.11.9107  27 Sep. 09

מערכת ההפעלה:  Win7 64bit

תודה,

משה

בתגובה ל: בעייות ב- Office (ישן) #30546
    mronen
    חבר

תודה itsho,

לפי העצה – נסיתי להתקין את Windows Live Mail אבל הוא עשה לי בלגן במחשב, התקין מיליון חברים שלו ביחד איתו, אף כי אמרתי לו בפרוש שאני לא רוצה אותם, עד כדי כך שבסוף נאלצתי לעשות שיחזור מלא מ- image בכדי להפטר ממנו.

אנסה את הקובץ ה'מסוכן' שאתה מציין. לפני כן אני עושה restore point, ואלי אפילו image מלא, כך שיש לי תמיד דרך נסיגה.

ב- XP השתמשתי בתוכנה קטנה ונחמדה לגיבוי ה- Registry  בשם ERUNT. היא מתפקדת גם ב- Win7, אבל אני לא יודע אם היא עושה את מה השיא אמורה לעשות. לפי השם שלה אני חושד שהיא נועדה מלכתחילה ל- NT. האם היא מוכרת לך, והאם היא טובה גם ל-7 ?

אבדוק את שני הלינקים ביחס לסיסמה.

תודה,

משה

itsho2010-2-4 16:53:37

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 21 סה״כ)