התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
OriB
חברלגבי עדכון הביוס:
לחצן ימני על העדכון -> RUN AS ADMINISTRATOR.כך הוא יתן לך לעדכן.OriB
חברFULL SCREEN איפה?
בסרטונים בפלאש בדפדפן?בתוכנת צפייה? VLC, WINDOWS MEDIA PLAYER?במסך לא מלא יש גם תמונה וגם קול?OriB
חברזה שהביוס עובד, לא אומר שהלוח אם תקין.
אני ממליץ שטכנאי אחר יבדוק את המחשב (אולי מעבדה), מכאן אי אפשר לבדוק וגם לא להמליץ על בדיקות.OriB
חבראנא רשום את דגם המחשב.
OriB
חברתודה רבה לך..
כן ירבו השיפורים.OriB
חבר"הזיז" זה אומר שהוא התקין במקום, ורק שמר לך על הקבצים שמערכת ההפעלה הקודמת, אם תרצה להעתיק משם משהו.
ה WINDOWS 7 כבר לא פעיל, וגם כנראה לא יהיה פעיל יותר.אתה מכניס סיסמא של מה? של ה WINDOWS LOGON? ומה זה בדיוק "שורת תפריט"?OriB
חברהמסך נשאר קבוע על הכיתוב הזה?
כשאתה לוחץ על ה NUM LOCK או ה CAPS LOCK במקלדת, האור של המקלדת בצד ימין למעלה נדלק ונכבה?OriB
חברכן, AVIRA הוא חינמי.
בהצלחה..OriB
חברתלחצי על TOOLS בדפדפן -> MANAGE ADD-ONS
תחפשי ברשימה שתופיע לך, כל מה שקשור ל- AVG, ותלחצי למטה בצד ימין DISABLE.הייתי בכלל ממליץ להסיר את ה-AVG ולהתקין בחוכמה מחדש, תוך כדי הורדת ה-V הלא נחוצים (כדוגמת תוספות לאינטרנט אקספלורר). או לחילופין להתקין אנטיוירוס AVIRA, שהוא ידידותי למשתמש יחסית, הוא לא מתקין תוספות וכו'.OriB
חברליד השעון (בצד ימין או שמאל למטה של המחשב) יש אייקון של AVG, לחצן ימני עליו, CLOSE/EXIT.
OriB
חבראת הפירמוט עשית דרך דיסק BOOTABLE של הוינדוס?
אם כן, הוא לא מגיע לך להמשך ההתקנה אחרי הפירמוט?OriB
חברבבקשה 🙂
רק ליישר את ההדורים המילים שרשמתי "נסה לאפס את ההגדרות" הכילו בתוכן קישור:לחיצה על זה הייתה מפנה אותך להוראות הביצוע.בכל מקרה, שמח שנפתרה הבעיה.OriB
חברמהירות האינטרנט שמוכרות לך הספקיות נקבעת לפי Megabit.
המהירות הרגילה שאתה מכיר בהורדת קבצים מהאינטרנט וכו' היא Megabyte.כדי לדעת מה המהירות ב Megabyte, אתה צריך לחלק את ה Megabit ב-8, וכך תקבל את ה Megabyte.לדוגמא:2.5 Megabit שהם 2500 קילוביט, נחלק ב-8 ויצא 0.3125 מגהביט שזה 312.5 קילובייט. (הכל לשניה).ההבדל ביניהם עד כמה שידוע לי זה ש-BIT זאת היחידה הכי קטנה של נתונים, וכל 8 ביטים זה בייט.אם אתה מעוניין לקרוא עוד:OriB 2010-12-16 20:28:31 OriB
חבראני לא יודע אם זה אפשרי, אני לא מכיר את התוכנה, אך אולי זה ירגיע אותך:
עוד אפשרות זה להגדיר את הג'ימייל באאוטלוק דרך POP3, ואז ה-AVG כן יסרוק:OriB 2010-12-16 20:17:54 OriB
חברדף הנסיון יוצא על ידי לחיצה על כפתור במדפסת עצמה, או דרך "הדפס דף נסיון" במחשב?
ניסית לחבר את הכבל של המדפסת לחיבור USB אחר במחשב?תנסי גם לחבר כבל USB אחר.אם יש לך מחשב אחר בבית, נסי לחבר את המדפסת אליו, ותראי אם שם המדפסת מזוהה. -
מאתתגובות