התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 45 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: העתקת שירים #40343
    ליאור
    חבר

היי אורן

בוא נתחיל בכך שאם אין לך מדייה פלייר 9 אז בבקשה:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca&displaylang=en

תלחץ על הכפתור החום: continue

דבר שני יש לך במדייה פלייר כפתור של Rip או העתקה מתקליטור.

ומפה זה קל פשוט תנטב את ההורדה לאן שבא לך ותהנה מהשירים גבר.

בהצלחה! ! !lior1232011-01-26 11:29:44

בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40342
    ליאור
    חבר

היי הילה:-)

בהגדרות של התוכנה יש אופציה כזאת כמו למשל במסנגר והסקייפ שאפשר להגדיר דרך ההגדרות של התוכנה "הפעל תוכנה בעלייה של מערכת ההפעלה" משהו בסגנון הזה.

את יכולה להנות מתוכנות כמו סקייפ, מסנג'ר וכל אלו כל עוד תקבעי בהגדרות שלהם שלא יעלו כאשר המערכת הפעלה עולה וכך הם "ישבו" על הזיכרון הזמני רק כאשר תחליטי להפעיל אותם ולהשתמש בהם. כך את שולטת מה כן יעלה במחשב ומה לא יעלה.

יש אופציה גם לשלוט בדברים ברמה עמוקה הרבה יותר כמו איך המערכת הפעלה תראה כדי לא לצרוך המון כוחות מהמחשב של גרפיקה וכך הוא מהיר יותר וביטול שירותים. הנה לך כמה טיפים נחמדים שבמקרה של המחשב שלך זה יתן לו איך אומרים אוויר לנשימה כי זה לא ידרוש ממנו המון. כאשר המחשב עולה ישנם המון שירותים ותוכניות שעולות. נע בעשרות ויותר. תנסי את זה אולי זה יפתיע אותך שהוא לא נראה כל כך טוב כי זה מוריד את הגרפיקה היפה לקלאסית של ווינדווס אבל משפר מהירות בצורה משמעותית:

ישנה אפשרות להפעיל את מערכת ההפעלה שתוגדר בצורה הקלאסית שלה וכך היא מורידה מהמחשב את העומס של הגרפיקה שמאד מאד מקשה על המחשב, כרטיס מסך, מעבד, זכרונות וכו' שלא לדבר על המסך אם הוא ישן. לי יש ווינדווס 7 אז אני לא בטוח אבל אני חושב שזה מקש ימיני על המחשב שלי, מאפיינים, ביצועים, הגדרות, ואז את מסמנת את "הגדר לביצועים הטובים ביותר" משהו כזה. תתני למחשב כמה שניות ואז הוא משנה את המראה ומנטב לביצועים טובים יותר.

אם תרצי להעמיק יותר בביטול שירותים כדי לבטל דרישה מהמחשב להתאמץ עוד אפשר להגיע פה עד לרמות של דקויות שהמחשב יעשה כל מה שאת תדרשי ממנו ושלא תדרשי ממנו אך לא מומלץ לכל אחד, צריך להבין בזה מעט אך אם זה מעניין אותך ואת לא חוששת רק תגידי.

בהצלחהlior1232011-01-26 11:12:06

בתגובה ל: מחשב נייד LENOVO רואים דהוי #40341
    ליאור
    חבר

קודם כל יכול להיות שזה בכלל בעיה בכרטיס מסך או שהוא לא מוכנס כמו שצריך לתושבת שלו ואז יש בעיה שזה מרצד או דהוי מידי. והאם החלפת למסך חדש?

אופציה נוספת יש לך אופציה להגביר את האור במסך פשוט תגביר אותו עד הסוף ותבדוק.

ישנה אפשרות מאד הגיונית שמי שהחליף לך את המסך לא חיבר את החוטים בצורה תקינה ואז אם יש ריפוף בין הכבלים רואים דהוי וחלש זאת אם האחרות לא עבדו תנסה לחזק את החוטים ולחברם כמו שצריך.

תעדכן אם משהו עזר:)lior1232011-01-26 10:24:46

בתגובה ל: רשת אלחוטית ביתית-חוסר קליטה #40340
    ליאור
    חבר

זאת עצה מצויינת לרכוש: ACCESS POINT זהו למעשה נטב אלחוטי שאתה מגדיר אותו כמגבר ולא כנטב בעל הגדרות DHCP והוא משמש כמגבר בין הראוטר לבין המחשבים המרוחקים. עוצמת הקליטה אמורה להיות בין 15-30 מטרים, תוריד קירות בטון וכל שאר הגורמים והטווח קליטה נע בין 10-15 מטרים. ניסיתי בבית עם 3 קומות זה עובד יפה.

עלות בערך כ-100 ש"ח, לבצע את ההגדרות כדי שיפעל זה לא מסובך בכלל, רק לוקח קצת זמן וטרטור בין המחשבים. או שתקריב את המחשב הבעייתי אם אין לך כח לזה.lior1232011-01-26 10:14:54

בתגובה ל: ווינדוס לא עולה #40339
    ליאור
    חבר

תכניס דיסק של ווינדווס ותנסה לבצע Repair

לפעמים אם זה לא עולה מהדיסק אתה צריך להיכנס לביוס ולשנות את הבוט שיקרא מה-CD

שווה בדיקה, תעדכן אם עבד.

בתגובה ל: נייד של טושיבה לא נדלק #40337
    ליאור
    חבר

דבר ראשון קודם כל תוודא שהחיבור VGA מהכרטיס מסך אל המסך מחובר כמו שצריך ומהודק היטב כי אם לא זה יכול ליצור קווים מהסוג הזה אבל שמתחלפים.

דבר שני תבדוק שהכרטיס מסך מוכנס היטב לתוך התושבת שלו {PCI OR AGP}גם זה יכול ליצור את הבעיה.

דבר שלישי כדי לשלול את זה שאולי המסך התקלקל תחבר את הנייד למסך אחר ותנסה שוב להדליק את המחשב.

ואם כל זה לא עזר אז או שבכרטיס מסך לא תקין או המסך או שלחילופין וזה שווה בדיקה תנסה ישר כשהוא עולה להיכנס לביוס כי אולי המערכת הפעלה נדפקה ואם זה עובד אז תעלה את המחשב במצב בטוח ותסרוק וירוסים ורוגלות ובמצב הכי קריטי תפרמט. בכל מקרה תבדוק גם שהזיכרונות מוכנסים היטב במקומם.

בדרך כלל שהמסך מתקלקל אז או שהוא לא עובד בכלל או שיש ריצוד אבל הכל עולה כרגיל פשוט מרצד אבל אצלך זה נתקע ובגלל זה רצוי לבדוק גם מ.הפעלה.

בהצלחה lior1232011-01-26 09:57:37

בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40316
    ליאור
    חבר

כן זה מצויין מפני שאלו תוכנות שכאשר הם מופעלות הם מאד מקשות על המחשב לפעלול בצורה סבירה כיוון שהם גוזלות מהירות ומקום בזיכרון הזמני. במחשבים חדשים זה פחות קריטי כיוון שהם די חזקים. תלחצי על Ctrl+ALT+DELETE ביחד ואז יפתח לך חלון ובו רשומות התוכנות שעובדות במחשב בזמן אמת ותראי מזה כל תוכנה וכמה היא גוזלת מהזיכרון וכך תפחיתי גזילת מהירות מהמחשב על ידי הורדת תוכנות שלא צריך אותם. תבררי בגוגל מזאת כל תוכנה ותמחקי דרך לוח הבקרה, הסרה או התקנה של תוכנות.חשוב מאד: אל תמחקי תוכנות שרשומות כסיסטם ותוכנות שאת לא מבינה מה הם עושות אחרת המערכת הפעלה עלולה לקרוס.

בתגובה ל: הודעה שגיאה בגימייל #40308
    ליאור
    חבר

תנסה לעדכן את האינטרנט אקספלורר ותוריד פיירפוקס, תעשה ריסט ותנסה שוב.

בתגובה ל: תקלה חמורה במחשב #40306
    ליאור
    חבר

יאיר שלום

אני לא בטוח אבל החוות דעת שלי היא שמדובר כנראה בבעיה בספק כח.

החשמל עובר מהשקע לתקע {הכבל החשמלי} ומשם לספק הכוח שמחלק זרם חשמלי לכל חלקי המחשב לפי צריכתם שנקבעו ע"פ היצרן וכדומה. כנראה שיש בעיה כאשר הספק מקבל מתח חשמלי ולא מזרים חשמל לחלקי המחשב בצורה תקינה כאשר הוא מחובר ומקבל חשמל.מכיוון שזה לפטופ הייתי ממליץ על חוות דעת נוספת כי זה לא פשוט לפרק חלקים ולהרכיב ואני לא בטוח 100% זה צריך להיבדק לעומק. תבדוק שהרמת מתח בכבל החשמלי מתאימה לרמת המתח של המחשב, אם יש לך תנסה גם מטען אחר. תנסה להוציא את הסוללה ואז לחבק אותו לשקע ולבדוק מה קורה, אם נכבה כי יכול להיות שיש בעיה בסוללה כשהיא מקבלת מתח אז היא מקצרת שווה בדיקה.

בהצלחה, תעדכן:)lior1232011-01-24 21:44:49

בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40291
    ליאור
    חבר

יש הרבה אמת בכך שאם המעבד ישן שדרוג זיכרון שגם ישן לא יעזור הרבה. אבל זה הכל יחסי, זה תלוי מה את מפעילה במחשב וכו'. לצרכים שלך יש מצב שזה יספיק.

קודם כל זה נתון להחלטתך בלבד האם את רוצה לרכוש זיכרון ולהרכיב אותו בעצמך.

האמת שטכנאי יעלה לך רק להזמין אותו עוד לפני שהוא דפק בדלת זה 150 ש"ח + הזיכרון 150-200 ש"ח זה כבר 300 ש"ח פלוס כמה שיקח על ההרכבה. זה לא הכי כדאי. אז אם את חושבת שאת מסוגלת להרכיב את הזיכרון ואני לא לוקח אחריות אבל מאמין שאת מסוגלת אז כן תתקשרי ותזמיני את הדגם שרשמת פה רק תשאלי האם יש במקום 256 ראם יותר מזה למשל: 512 ראם מאותו סוג זיכרון או אפילו 1 ג'יגה למרות שלא נראה לי שיש.ולפי התוכנה תרשמי את דגם הלוח אם שיש לך ותשאלי אותו האם הלוח תומך בזיכרון הזה שאת רוכשת זה מאד חשוב.ומפה להשים את הזיכרון אני יסביר לך אם תרצי זה מאד פשוט רק דורש קצת זהירות ומעט סבלנות. בכל מקרה לבנתיים התוכניות שרצות בזמן אמת על זיכרון הראם ומאטות את המחשב: ICQ'MESSENGER'SKYPE ועוד מהסוג הזה.

בהצלחהlior1232011-01-24 08:35:04

בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40279
    ליאור
    חבר

היי הילה

אני חושב שאת מסתכלת במקום הלא נכון כיוון שזה לא מוכר לי. שם של זיכרון זה:

SDRAM

DDR 400

משהו בסיגנון הזה אני מאמין שבמקרה שלך זה SDRAM כיוון שזה זיכרון ישן. תקשיבי אני טכנאי מחשבים ויש לי כמה חלקי חילוף אם תצליחי להבין איזה זיכרון יש לך ויהייה לי אני אוכל לשלוח לך בדואר ללא תשלום כמובן, כיוון שזכרונות ישנים די יקרים וחבל לשלם סכום כזה. אני מקווה רק שיש לי את הדגם שאת תצטרכי. תנסי להוריד את התוכנה Everest home edition שמופיעה באתר הזה למעלה בלינק בשם "תוכנות" ואז תחפשי את הזיכרון. אם זה לא יעזור אז תסתכלי בתוכנה על Main board ושם רשום באיזה זיכרון הלוח אם תומך למשל:

Support SDRAM SLOT משהו כזה. מקווה שעזרתי. בהצלחה!!! lior1232011-01-23 10:53:44

בתגובה ל: מדפסת לא מדפיסה #40265
    ליאור
    חבר

שלום

תשתמש בבתוכנה הזאת היא אמורה לשחרר הדפסות תקועות ולהפעיל שוב את ההדפסה

תכנס באתר הזה לתוכנות ואז יש לך תוכנה בשם:Stalled printer Repair

תוריד ותתקין תפעיל

תעשה ריסטרט למחשב ותנסה שוב. מקווה שעזרתי. בהצלחה ושבת שלום.

בתגובה ל: סורק pixma mp150 של canon – תקלה #40193
    ליאור
    חבר

היי

תראי אני יודע שמכונת צילום כן צריכה טונר למרות זאת סורק אני לא בטוח אבל לפי דעתי אני לא חושב שצריך מכיוון שהוא עובר על סריקה והעברת הנתונים למחשב ישירות מבלי לצלם או להדפיס. אני יודע שהעצה הזאת בטח כבר עלתה בדעתך אבל בכל זאת תתקשרי לחברה והם יאמרו לך מה הבעיה בלי עיכובים, אני פתרתי כך המון בעיות במדפסת המשולבת שלי בכמה דקות של שיחה. ב ה צ ל ח ה ! ! !

הנה לך תצליחי:

*

פנייה בכתב – ניופאן, רוז'נסקי 14 ראשון לציון.

*

פנייה באמצעות הטלפון – 1-700-700-727 או 052-99-99-966

*

פנייה באמצעות הפקס – 03-9628332

*

פנייה באמצעות דואר אלקטרוני – [email protected]

גם אם האחריות פגה תנסי בכל זאת אל תחששי, מקסימום לא נמשיך לבדוק את הבעיה.lior1232011-01-18 10:33:19

בתגובה ל: מחשב ישן – איטי #40192
    ליאור
    חבר

היי הילה שוב:)

תקשיבי יש תוכנה נהדרת שמראה לך את כל הפרטים של הרכיבים במחשב שלך הנה לינק:

http://www.takala.co.il/%D7%9B%D7%9C_%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA.aspx

תחפשי למטה השם שלה הוא: PC WIZARD

תורידי את התוכנה ותתקיני אותה ואז יש לך בצד שמאל כשהיא עולה אייקונים אחד מהם זה הזיכרון של המחשב.תהני ומקווה שיעבוד לך, אם לא תביני משהו תרשמי אני אשתדל לתת תשובה מהירה. ביי

בתגובה ל: תקלה בסורק של קנון #40148
    ליאור
    חבר

את יכולה להיעזר באתר הזה כדי למצוא את הבעיה:

http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/printers_multifunction/pixma_mp_series/pixma_mp150

בהצלחה

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 45 סה״כ)