התגובות שלי בפורום

מוצגות 11 תגובות – 16 עד 26 (מתוך 26 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: מסך כחול 0x000000116 #45757
    lior
    חבר

לא נראה לי תחבר לכרטיס מסך המובנה ותבדוק מה קורה. לפי דעתי זה בעיה רק בקבצי המערכת.

בתגובה ל: ביטול נעילת מחשב בהדלקת המחשב #45756
    lior
    חבר

תוריד את התוכנה בשם HirenBoot CD ותצרוב כדיסק בוט ודרך שם אפשר לאפס סיסמה ולחדש.

בתגובה ל: קובץ וורד לא נפתח #45755
    lior
    חבר

אני חושב שבגירסה של אופיס 2010 הוא יודע לשחזר. תנסי אם יש לך איך…אם זה לא קובץ סודי מידי תשלחי לי אותו למייל ואנסה יש לי את הגירסה הכי חדשה. 

בתגובה ל: סוגרת את הנייד והכל מפסיק #45754
    lior
    חבר

חופשי מערכת היסטורית אך גם עשה היסטוריה, טוב שעלית באבולוציה הגיע הזמן חח

בתגובה ל: המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח #45753
    lior
    חבר

נכון, יש חברה בשם תיק תק היא עושה זאת אך זה לא 100% יעבוד זה תלוי במידת הנזק כמו שנאמר ועולה כמו מחשב אקסטרים במקרה הזול. מה שכן אתה יכול לנסות וגם לא בטוח יעבוד כדי להוציא את המידע, תחבר דיסק קשיח אחר כמאסטר ואת הניזוק כסלייב ותנסה דרך מערכת ההפעלה שהותקנה על המאסטר החדש להיכנס לדיסק שניזוק ולשחרר מידע. שווה ניסיון.
    בהצלחה

lior
    חבר

תוריד את התוכנה Process explorer וכך תהיה לך שליטה על תהליכים שאתה רוצה להוריד. אני משתמש במוזילה של פיירפוקס והורדתי את האקספלורר, חיים יותר קלים ופחות בעיות. תנסה כדאי לך ותראה עם הבעיה נעלמת.
    ב ה צ ל ח ה !!!

בתגובה ל: מעקב אחר הדלקת וכיבוי המחשב #45156
    lior
    חבר

תסתכל בקבצי Log הכל רשום שם

בתגובה ל: NTLDR Is Missing #45155
    lior
    חבר

תקרא קצת באתר הנ"ל כדי להשתפשף זה מאד יעזור לך ללמוד

בתגובה ל: מקלדת לא כותבת #45154
    lior
    חבר

אתה מדבר על המקלדת שבנייד אז מן הסתם היא מחוברת ללפטופ. או שהיא נדפקה ומקלדת חדשה עולה כ-400 ש"ח או שתהיה דני חסכני ותקנה USB או אלחוטית 50-100 ש"ח. כך תפתור את הבעיה.

בהצלחה.
    בתגובה ל: Wireless adapters #44448
    lior
    חבר

לפי דעתי אם הוא לא מחובר לשקע אז הוא משנה את ההגדרות של החשמל בכדי לחסוך בחשמל לטובתך כדי שהבטריה לא תיגמר וסוגר את האפשרות למספר דברים וכנראה שאצלך זה אחד מהם. בכל מקרה תשנה את הגדרות החשמל.

בהצלחה מקווה שעזרתי.
    בתגובה ל: מחשב איטי. #44265
    lior
    חבר

אחי תקרא במדריך של תקלות על מחשב איטי אבל במקרה הכי גרוע לפרמט.

מוצגות 11 תגובות – 16 עד 26 (מתוך 26 סה״כ)