התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
lior
חברלא נראה לי תחבר לכרטיס מסך המובנה ותבדוק מה קורה. לפי דעתי זה בעיה רק בקבצי המערכת.
lior
חברתוריד את התוכנה בשם HirenBoot CD ותצרוב כדיסק בוט ודרך שם אפשר לאפס סיסמה ולחדש.
lior
חבראני חושב שבגירסה של אופיס 2010 הוא יודע לשחזר. תנסי אם יש לך איך…אם זה לא קובץ סודי מידי תשלחי לי אותו למייל ואנסה יש לי את הגירסה הכי חדשה.
lior
חברחופשי מערכת היסטורית אך גם עשה היסטוריה, טוב שעלית באבולוציה הגיע הזמן חח
lior
חברנכון, יש חברה בשם תיק תק היא עושה זאת אך זה לא 100% יעבוד זה תלוי במידת הנזק כמו שנאמר ועולה כמו מחשב אקסטרים במקרה הזול. מה שכן אתה יכול לנסות וגם לא בטוח יעבוד כדי להוציא את המידע, תחבר דיסק קשיח אחר כמאסטר ואת הניזוק כסלייב ותנסה דרך מערכת ההפעלה שהותקנה על המאסטר החדש להיכנס לדיסק שניזוק ולשחרר מידע. שווה ניסיון.
בהצלחהlior
חברתוריד את התוכנה Process explorer וכך תהיה לך שליטה על תהליכים שאתה רוצה להוריד. אני משתמש במוזילה של פיירפוקס והורדתי את האקספלורר, חיים יותר קלים ופחות בעיות. תנסה כדאי לך ותראה עם הבעיה נעלמת.
ב ה צ ל ח ה !!!lior
חברתסתכל בקבצי Log הכל רשום שם
lior
חברתקרא קצת באתר הנ"ל כדי להשתפשף זה מאד יעזור לך ללמוד
lior
חבראתה מדבר על המקלדת שבנייד אז מן הסתם היא מחוברת ללפטופ. או שהיא נדפקה ומקלדת חדשה עולה כ-400 ש"ח או שתהיה דני חסכני ותקנה USB או אלחוטית 50-100 ש"ח. כך תפתור את הבעיה.
בהצלחה.lior
חברלפי דעתי אם הוא לא מחובר לשקע אז הוא משנה את ההגדרות של החשמל בכדי לחסוך בחשמל לטובתך כדי שהבטריה לא תיגמר וסוגר את האפשרות למספר דברים וכנראה שאצלך זה אחד מהם. בכל מקרה תשנה את הגדרות החשמל.
בהצלחה מקווה שעזרתי.lior
חבראחי תקרא במדריך של תקלות על מחשב איטי אבל במקרה הכי גרוע לפרמט.
-
מאתתגובות