התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברלפי הערך שלה בויקיפדיה זה נראה שמדובר באנטי וירוס לכל דבר. http://he.wikipedia.org/wiki/Windows_Defender
מענין למה הוא לא מראה את עצמו בהקלקה ימנית על קבציםאברהם
חבראולי בעיה במסך? ניסית מסך אחר (או לחילופין אם ניסית לחבר את המסך למחשב אחר) ?
אברהם
חבר[QUOTE=fxp84] בנוסף הבנתי שיש צורך להפעיל את המחשב בצורה כזאת שיהיה
אפשר להריץ דיסק מה BOOT גם את זה את עשיתי[/QUOTE]
לא כל כך הבנתי את השורה הזאת.אתה אמור להגדיר בהגדרות BOOT שהCD יהיה הראשון! (או כונן הUSB אם אתה מתקין מדיסק און קי).האם אתה בטוח שאכן כך הגדרת ושמרת על ההגדרות?אברהם
חברבד"כ כשיש מספר קבצים מצורפים בהודעה אחת, יש אפשרות אוטומטית "הורד את כל הקבצים" וזה יורד כקובץ אחד דחוס.
אברהם
חברא- תשתדל לא להשתמש במחשב עד שאתה משחזר.
ב- תוכנה בשם Recuva (אל תיבהל מהשם..) . חינמית ועברית. כדאי לך לנסות. בד"כ עושה יופי של עבודה.הורדה ישירה:אברהם
חברלא תפסת את הפואנטה.
אחר שאתה מתקין את מערכת ההפעלה בהצלחה, אתה מעדכן את הדרייברים מדיסק ההתקנה , ומחזיר את ההגדרות בביוס להגדרות המקוריות.אברהם
חברנסה לשנות את הגדרת בקרי HD דרך הbios וכך תוכל להתקין התקנה נקיה.
קשה להוביל אותך למיקום המדויק, יען כל BIOS שונה מחבירו. אבל זה נראה שאתה מתמצא קצת: נסה לאתר מקום שבו הHD מוגדר לHACI (או משהו כזה…), ותשנה אותו לstandart או ide (מה שמופיע לך בתפריט הבחירה).לאחר מכן שמור את השינויים, ונסה להריץ את תוכנת ההתקנה.. מקוה שזה גם יצליח..אברהם
חברסביר שמדובר בכרטיס זכרון. נסה להוציא את הכרטיס ולהדקו בחזרה למקום.
אברהם
חברהאם המחשב מזהה את הרשת (ו/או רשתות אחרות) , או שבכלל לא מזהה?
אברהם
חברבכיף! (תמסור גם לועד הבית..)
אברהם
חבראתה לא עושה נכון, וכנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק. אתה עושה קליק ימני בתוך המחשב שלי, וממילא אתה מגיע למאפייני המחשב במקום למאפייני הכונן.
אתה צריך לעמוד עם סמן העכבר על הכונן המבוקש ולסמן אותו (הקלקה אחת עם העכבר 'תצבע' אותו בכחול), ואז להקליק במקש העכבר הימני, מאפיינים וכו' –10avraham 2014-04-18 11:28:35 אברהם
חבראפשר לתקן ע"י חיבור הדיסק למחשב, לחיצה במקש ימני על הכונן (ב'המחשב שלי')
מאפיינים>כלים>בדיקה כעתסמן V בשתי השורות והתחל את הסריקה.אברהם
חברדי כבר. הענין מוצה..
אברהם
חבר[QUOTE=פנחס10]החלפתי את המאוורר לחדש, ולתומי סברתי שפתרתי את הבעיה, אך המאוורר החדש נותן לי בדיוק את אותם הביצועים
[/QUOTE]
דילגת על שלב קריטי. משחה טרמית מרחת?חובה למרוח משחה טרמית במקום הממשק של המעבד והמאוורר.אברהם
חברלכל טכנאי מחשבים מתחיל יש דיסק עם תוכנות boot מגוונות, בתוכם יש גם כלים לאיפוס סיסמה.
כבר שבוע אתה מתחשבש עם אותה בעיה ולא מוצא פיתרון. תזמין טכנאי מחשבים ויפתור לך את הבעיה בעשר דקות. -
מאתתגובות