התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברעוד שאלה אחת: אם אתה מחבר אוזניות או רמקולים חיצוניים, זה גם קורה? (זה יכול לתת אינדיקציה אם זה בעיה של דרייברים או בעית חומרה ברמקולים)
אברהם
חברהאם הבעיה קיימת גם כשאתה מא*** לקבצי מוסיקה המאוחסנים במחשב, או רק במוסיקה דרך האינטרנט?
אברהם
חברניסית שחזור מערכת ?
אברהם
חבראפשר לתקן את התקלה, אך לעניות דעתי חבל לך להסתבך עם זה, ואסור לך להרפות מהמוכר עד שהוא לא יספק לך מוצר תקין ללא תקלות. תאיים עליו שאם זה לא מסתדר ב100% אתה מפרסם את הסיפור באינטרנט עם שם העסק.
אברהם
חברהבעיה קיימת רק בהתקן מסוים, או בכל התקני USB?
אברהם
חברנייד? נייח?
אברהם
חבראבל אתה אומר שלסקיים הרגיל הוא נכנס. אז למה הוא לא נכנס, למסנג'ר? עד כמה שידוע לי התמיכה במסנג'ר לא קיימת יותר.
אברהם
חברהודעת הפתיחה לא מספיק ברורה.
אתה מנסה להכנס לסקייפ דרך חשבון מייקרוסופט?אברהם
חברבשום אופן!
2 תוכנות אנטי וירוס שפועלים בו זמנית תוקעים את המחשב לגמרי! לפני התקנת תוכנת אנטי וירוס תדאג להסיר את הקודמת.אברהם
חבר1. העם התקן הUSB מפורמט עם מערכת קבצים NTFS ?
2. האם כל הקבצים מועתקים מדיסק שבוודאות עובד?אברהם
חברתוכל להגיב לשאלות שנשאלת?
אברהם
חברלמה התוכנה משמשת? אתה צריך אותה?
כי אם לא, כדאי למחוק אותה לגמרי דרך 'תוכניות ותכונות'. שם היא כן מופיעה?אברהם
חברלא קיבלת דיסק התקנה עם ההתקן?
אברהם
חברמהמידע שקיבלתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, מסתבר שמדובר בשגיאה כלשהיא בסקטורים הממונים על מערכת ההפעלה בדיסק הקשיח.
כשלב ראשון לנסיון לתיקון התקלה, מומלץ לך לבצע בדיקת שגיאות בדיסק. תפעילי פעם נוספת את המחשב תוך כדי לחיצה על F8, תלחצי על SAFE MODE , ותבדקי אם המחשב מצליח לעלות (הוא אמור לעלות בתצוגה מוזרה מעט. לא להבהל..)אם אכן המערכת עלתה– את מוזמנת לעבור לשלב הבא:כנסי ל'מחשב שלי', תסמני את כונן מערכת ההפעלה (בד"כ מדובר בכונן C), קליק ימני> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות- בדיקה כעת> סמני V בשתי השורות ותלחצי על אישור. הוא יבקש ממך אישור לבצע את הבדיקה בעלייה הבאה של המחשב. תאשרי, ותעשי הפעלה מחדש למחשב.כעת כשהמחשב יעלה, ירוצו שורות של שלבי הסריקה השונים. תמתיני עד הסוף ותבדקי אם המערכת עולה.אני מדגיש: אין ודאות כי זו אכן הבעיה. זה האיבחון הראשוני ועל פי זה אנו מנסים לפעול. בהצלחה.אברהם
חברכצעד ראשון תלחצי על F8 עם הפעלת המחשב, וכשתגיעי לתפריט בחירה תבחרי בשורה "disable automatic restart".
כך לכל הפחות תוכלי לעצור את ה'לופ' הזה, וכנראה שתקבלי מסך כחול עם הודעת שגיאה. תדווחי מה מספר ההודעה.הסיכוי שהדיסק הקשיח נפגע ברמה שאי אפשר להציל את הקבצים – נמוך. -
מאתתגובות