התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבראני מטלפן אליך.
אברהם
חברclicker – כטכנאי מחשבים בהכשרתי, הרשה לי להעיר על דבריך:
1- אין כזה דבר '90% מהטכנאים יתקינו לך מערכת הפעלה פרוצה'. להתקין מערכת הפעלה שאינה חוקית- זה לא חוקי. במידה והוא מחליט שהוא עובר על החוק- לכל הפחות הוא חייב ליידע בכך את הלקוח ולהסביר לו את ההשלכות!2- אם להסתמך על התיאור של פותח האשכול, אני חולק בהחלט על קביעתך כי 'הטכנאי מבחינתו עשה את העבודה'. ההחלטה הנמהרת של פירמוט מחשב בלי נסיון לאבחן את התקלה- מצביעה על התנהגות חובבנית ורשלנית (זו תופעה מוכרת ובלתי נסבלת אצל "מבינים במחשבים" המתיימרים לתפקד כטכנאי מחשבים).ישנם מספר גורמים אפשריים לתקלה של איתחולים. הפעולה הראשונה שננקוט במקרה כזה, זה להגדיר ב-F8 :"disable automatic restart", ונבדוק את הודעת השגיאה. כמובן שיתכן שזה נובע מחום יתר של מעבד- את זה נבדוק ב-BIOS.לפרמט את המחשב זה הכי קל בעולם, אבל זה ממש לא מקצועי (סתם אגב, מעניין אם הוא גיבה לו את החומר החשוב לפני הפירמוט).10avraham 2014-09-17 18:26:20 אברהם
חבראיחוי זה לא הפיתרון. תעשה בדיקת שגיאות.
קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות. תסמן V בשתי השורות, תלחץ על אישור ותעשה למחשב הפעלה מחדש.הוא יעלה ויתחיל לבדוק שגיאות, זה יכול לקחת זמן. אל תגע עד שמערכת ההפעלה תעלה כרגיל.אברהם
חברואוו. חתיכת סיפור.
לי אישית אין רעיון חדש להציע לך, בפרט שנראה שאתה חזק בענינים ועשית כל מה שצריך לעשות.התחנה הבאה שלך – וזה תלוי רק בתקציב וברמת הנחיצות של החומר – זה חברות מקצועיות שמשחזרות חומרים מדיסקים קשיחים. זה סיפור שמתחיל מ-600 ש"ח ולפי דעתי ונסיוני אין פיתרון אחר.אני ממליץ שתמתין לתגובה של אחד ממנהלי הפורום המנוסים שיאשר את דברי או יחלוק עליהם.אברהם
חברתכתוב את הפרטים של הכרטיס מסך.
אברהם
חברבמסך הראשון בו הוא מציג את התאריכים, האם לחצת על 'הצג נקודות שחזור נוספות' ?
אברהם
חברתנסה שחזור המערכת
אברהם
חברתודה לאל הצלחתי לפתור את הבעיה. אל תשאלו אותי איך זה קשור:פתחתי את התיקיה, נכנסתי לתצוגה > התאמה אישית של תיקייה זו > תחת ההגדרה 'מטב תיקיה זו עבור' שיניתי ל'פרטים כלליים'ו-הוקוס פוקוס הכל תקין
אברהם
חברקודם כל- הווינדוס צודק לגמרי… תגבה מהר מהר את כל החומר החשוב!!
אחר שכל החומר מגובה תגש לטפל בדיסק הקשיח. כנס למחשב שלי, קליק ימני על כונן C > מאפיינים > כלים > בדיקת שגיאות > סמן V בשתי השורות ותלחץ על אישור, ותעשה למחשב הפעלה מחדש.עקרונית יש תוכנות בדיקת דיסקים קשיחים יותר מתקדמות, אבל תתחיל עם זה.אברהם
חברבדקת שלא נשאר שיירי נייר?
החזרת את הטונר למקום?מדובר אולי במדפסת חדשה? (אם כן יש סיכוי שיש איזו חתיכת פלסטיק בפנים שצריך להוציא לפני השימוש)אברהם
חבראם זה אכן תוסף, תמצא אותו ברשימת התוספים ושם תנטרל אותו.
כדי להגיע לרשימת התוספים תפתח את הדפדפן, תכנס ל'כלים'> נהל הרחבות . ברשימה שמופיעה תחפש אם אתה מוצא את התוסף המעצבן ותסיר אותו.אברהם
חברבאיזה דפדפן אתה משתמש?
אם זה אכן תוסף, אתה צריך פשוט להכנס למנהל התוספים (כלים>הרחבות) ולהסיר את התוסף.אברהם
חברבדקתי שגיאות בדיסק הקשיח ולא נמצאו סקטורים פגומים.
אברהם
חברשמת לב אם זה קורה תוך שימוש בתוכנה מסוימת / גלישה באתר מסוים?
אברהם
חבר1- בדוק אם המסך פועל במחשבים אחרים כדי לשלול בעייה במסך עצמו.
2- אם ביצעת את הנ"ל והמסך תקין, בדוק האם כרטיס המסך בתוך המארז מהודק למקומו.תבצע את הנ"ל ותשוב לעדכן.בהצלחה. -
מאתתגובות