התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גיא
חברכן
גיא
חברלפנות לחנות ממנה רכשתה את התוכנה ולדבר איתם על הנושא.
גיא
חברלנסות אולי לראות אם במחשב אחר כן מקבל אותו, אם לא זה נשמע כו תקלה בדיסק.
גיא
חברקודם כל להתקין אותה (את הדריברים) תוכנה אחרת כן מזהה?
גיא
חברקודם כל לבדוק עם אנטיוירוס רציני, יתכן וזה וירוס.
גיא
חברקודם כל תרגע, אתה נשמע לי נסער,
תלחץ על המקלדת על הכפתור של הדגל (של וינדואוס) ויחד עם זה על האות R, תיפתח לך שורה שלבנה שבה אתה יכול לכתוב, תכתוב בשורה הזאת explorer ותלחץ אנטר, זה אמור להחזיר לך את כל האיקונים והשורת משימותגיא
חברכשאתה פותח את המחשב יש לך על הלוח אם את הכרטיס מסך (במידה ומדובר על כרטיס מסך שלא מוטמע בלוח אם), אתה צריך להוציא את הכרטיס מסך ולחבר אותו חזרה, אם אתה לא בקיא בזה אני ממליף בחום לא להתעסק אלא לפנות לטכנאי מחשבים כדי לא להרוס את זה יותר ממה שזה.
גיא
חבראתה מתכוון נייח?! שלושה ציפצופים קצרים אם אני לא טועה זה תקלה בכרטיס מסך (הזכרון שלי בוגד בי אז אני לא זוכר בוודאות אולי כרטיס זכרון), תנסה להוציא את הכרטיס מסך ולחבר אותו חזרה אם עדיין לא עובד תנסה להוציא את הכרטיסי זכרון ולהחזיר אולי אפילו אחד אחד (אם יש יותר מאחד).
גיא
חבראני מניח שמדובר במחשב נייח, כשהמחשב נדלק הוא אמור להשמיע צפצופים, האם הוא משמיע צפצופים כמה ובאיזה קצב?
גיא
חברהקובץ הופעל אבל לא עשה שום הבדל, אחרי שמחקתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם חזרה הצלחתי לגרום לכל האתרים לעלות אבל ממש ממש לעט, בבדיקת מהירות לוקח מלא זמן לעלת אבל מראה מהירות תקינה כולל PING תקין. האם יש עוד רעיונות?
כמו כן הופיע לי בחיבורי רשת משהו שנקרא חיבור אינטרנט יש למישהו מושג מה זה?גיא
חברלי זה נשמע כמו תקלה בלוח אם
גיא
חברלא נדלק בכלל כלומר שום שינוי, או שיש איזה שהוא שינוי במסך אבל שום דבר לא עולה? יש קולות?
גיא
חבראם תוכל לפרט מה בדיוק הוא רושם לך ובאיזה שלב
גיא
חברזה יכולה להיות תקלה בדיסק הקשיח, או בזכרון, תנסה להריץ סריקה אליהם במצב בטוח, יתכן וזה יתן לך יותר מידע.
-
מאתתגובות