התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
זיו
חברהקובץ MSVCR80.dll ממוקם בתיקייה ב- C:\Windows
אם יש לך שגיאה ב MSVCR80.dll תוכל להסיר את מיקרוסופט אופיס פרופשיונל או את GPGNet מהמחשב שלך דרך תוכנות להוספה/הסרה שנמצא בלח הבקרה.באופן כללי הקובץ שאתה מדווח עליו אחראי להרצת תוכנות שמיועדות לשימוש בתוכנת Microsoft Visual Studio 2005.זיו
חברהאם העברית מוגדרת במחשב? האם אתה יכול ללחוץ עם העכבר על ה EN ולהחליפו ל HE?
זיו
חבראתה יכול לפרט קצת יותר על התקלה שלך? ככה סתם הדלקת וראית שכל התוכנות שלך אבדו מהמסך בפרט ומהמחשב בכלל?
זיו
חבראני לא יודע למה הורדת הדרייבר אורכת המון זמן אבל אני אשמח לדעת אם בסופו של דבר לאחר ההתקנה משהו השתנה או לא..
זיו
חברתן לי לנחש. אלה 2 שגיאות שמופיעות אצלך:Error code: 3221225485
Session "" has failed to start the following error(s) 0xC000000D
This is a Local Service
Error code: 3221225525
Session "Homegroup Log" has failed to start the following error(s) 0xC0000035
This is a System itemתצטרך להגיע לדרייבר שאחראי לקובץ הזה, ככל הנראה מדובר בדרייבר שקשור לכרטיס הויפיי (WiFi) של אינטל.גש למנהל ההתקנים ומצא את כרטיס הרשת האלחוטית (Wi-Fi Card) ולחץ קליק ימני עליו > בחר מאפיינים ושם בחר בלשונית דרייברים (התקן) > לחץ על כפתור פרטי דרייבר ותבדוק שאכן הדרייבר system.sys שם. אם כן, צא מההגדרות האלה לגמרי, לחץ על "עדכן דרייבר" וקווה שגרסה חדשה זמינה בזמן עדכון הוינדוס.אם קובץ הדרייבר לא שם, אז למעשה מה שתצטרך לעשות זה להתחיל לחפש את ההתקן שדרייבר system.sys מקושר אליו.דווח על המקרה למיקרוסופט כדי שישפרו את זה בגרסאות הבאות ונסה לעדכן את הדרייבר לגרסה האחרונה דרך עדכוני הוינדוס.אם כבר יש לך את הדרייבר הכי חדש שעד כה הופץ במיקרוסופט ואתה עדיין נתקל בשגיאה הזו, דווח עליה דרך טופס המשוב של מיקרוסופט כדי לתת לצוות מקצועי לטפל בזה. במיקרוסופט הם אמורים לתקן את זה בתוך כמה שעות אני מאמין.מיקום הדרייברים במחשב: C:\Driversתוכנה חינמית לבדיקת דרייברים במחשב – האם קיימים או לא.Ziv 2011-12-28 22:50:26 זיו
חברהגלישה באינטרנט תלויה גם במהירות הגלישה עצמה, בדוק מהי מהירות הגלישה של השכנים שלך (עליהם אתה נמצא בויי-פיי).
חוץ מזה שהנושא הזה כבר נשאל אם לא כאן אז בהרבה אתרים אחרים אולי עשרות פעמים.
ליוטוב יש עמוד בדיקה שבוחן את רמת המהירות של האינטרנט שלך לצפיה בסרטים, ראה קישור:בפייסבוק יש למעלה מ 40 קבצי ג'אווה מותקנים על גבי השרתים ועשרות אפליקציות מותקנות גם על ידי הצוות של פייסבוק וגם על ידי המפתחים השונים מסביב לעולם שבכל רבע שעה מוציאים אפליקציה חדשה לפייסבוק (הוספה = גודל = משקל = גורם לאיטיות).גם לשרת הכי גדול בעולם יש סיבולת ונקודת סיום, הממשק של פייסבוק לא תוכנן כמו שצריך כדי לפעול בעומסים כאלהגם אצלי יש המון תקלות עם פייסבוק וזה לעיתים מתקן את עצמו לבד או שאני פשוט גולש במקום אחר בינתיים.זיו
חבר100% או 100 במקום?! מבחינת מקום, שים לב שגם סתם לחיצה עם העכבר וסיבובים איתו תוך כדי קליק שמאלי (יוצר ריבוע כחול בויסטה / 7 או ב XP יוצר רשת נקודות) ברגע שתעשה את זה שים לב שהתהליכים יגברו והביצועים יהיו פחות טובים.
תבדוק מה אתה לא צריך במנהל המשימות ותבדוק "איזו תוכנה" משתמשת באותו יישום, יש לך אפשרות בלשונית האחרונה במנהל המשימותזיו
חברבעיית דרייבר אולי?
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&product=441125&os=228&lang=en&
Ziv 2011-12-28 17:00:47 זיו
חברAnswer my security question
מה השם של החבר הטוב ביותר שלך מילדותך?———————-היא זוכרת?שהיא תגש לכאן:תקליד את כתובת האימייל שלה ואז תקבל מפרט כמו:אימייל חלופי שאפשר ליצור עם נוי קשר (לא האימייל בGMAIL שהיא תיצור אחד אחר ליצירת קשר איתה).הקלדה חוזרת של המייל החלופי (שיוכלו לאמת איתה שזו אכן היא)תאריך יצירת החשבון פחות או יותר מה שהיא זוכרת, חודש ושנה. אם זה ב 2011 אז רק חודש נשאר לה לזכור.הסיסמא האחרונה שהיא זוכרת – חשוב מאוד לה*** אותיות ומספרים אם היו, אם זה היה מספר טלפון, גם לה***.הכניסה האחרונה פחות או יותר לפי יום , חודש ושנה.ושאלות כלליות של Gmail כאבטחה לזה שלא כל אחד יוכל להכנס לפרטים שלה.מה השם של החבר הטוב ביותר שלך מילדותך? (היא צריכה לכתוב שם בדיוק את מה שהיא כתבה כשיצרה את החשבון)My Recent Recovery Email Address – האימייל החלופי שבו היא השתמשה לפניכן. (גוגל יבדקו את זה)האם יש לך קוד אימות? שהיא תסמן לא אם אין.כתובת אימייל של מכר שהיא שלחה אליו אימייל, היא יכולה עד 5 מיילים של מכרים שהיא התכתבה איתם באימייל הזה (Five Frequently Emailed Contacts).שמותיהם אם יש צורך בכך – בדיוק איך שהופיעו ברשימת אנשי הקשר שלה ב Gmailאם אין לה מושג לגבי משהו – לא לכתוב כלום! יש כוכביות ליד השדות שבכוכביות מסומן "שדה חובה".Ziv 2011-12-28 14:27:33 זיו
חברDivX.com מקודד סרטים מעולה ומאפשר צפיית avi או בקר באתר free-codecs.com/indeo_codec_download.htm (העתק-הדבק את הקישור לדפדפן להפעלה שלו)
Ziv 2011-12-28 07:21:21 זיו
חברתמתין מספר ימים. אם כולם יכלו לבקש ולקבל באותו יום את מבוקשם העולם היה נראה אחרת. סבלנות היא לא מילה גסה ואם בא לך לתקשר באמצעות אימייל תיצור זמני
זיו
חברבשני המקרים המקלדת לא מתקבלת על ידי המחשב?
בנוגע למסך מחשב – No Signal (אין אות) מופיע גם כשאתה מנסה להזיז את העכבר? האם העכבר עובד?
Ziv 2011-12-27 17:43:39 זיו
חברgroup policy
לשונית שחזור המערכת חסרה במאפייני המחשב שלי. גם בזמן הפעלת שחזור המערכת (rstrui.exe), מתקבלת ההודעה:"פעולת שחזור המערכת הופסקה על ידי מדינתיות קבוצתית. כדי להפעיל את שחזור המערכת , פנה למנהל קבוצת המחשבים"שים לב: התשובה שלי לא ניתנת באחריות ככה שאני לא אחראי לכל דבר שייגרם למחשב שלך בשעת הפתרון.
רזולוציה:
1. לחץ על התחל, הפעלה.. (run…) > הקלד במסך ההפעלה המלבני regedit.exe ולחץ אנטר במקלדת.
2. גש למפתח הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows NT \ SystemRestoreקליק ימני ובחר במסך הימני:
מחק את הערך DisableConfig
מחק את הערך DisableSR3. צא מעורך הרישום (קובץ רג'יסטרי מערכתי)
בוינדוס XP פרופשיונל תוכל לבצע את הפעולה על ידי הכניסה למסך ה"הפעלה.." > הרץ את GPEDIT.MSC גש לנתיב:+ Computer
+++ Administrative Templates++++++ System+++++++++ System Restoreהגדר את כיבוי מערכת השחזור ל- "לא מוגדר"
הגדר את כיבוי ההגדרות ל- "לא מוגדר"זיו
חברהיי zivtheking,
אתה כותב שיש לך בעיה עם המסך כשאתה מחזיק בשני מסכים והאחד מהם עובד בלי בעיה.
אם מסך הכל לא היה עובד הייתי מחזק את העובדה שמדובר בבעיה בכרטיס גראפי.איך בודקים אם יש בעיה עם כרטיס גראפי? הכי קל.. לבדוק עם מסך אחר. עובד? כל הכבוד, המסך השני וקדימה להחלפה… -
מאתתגובות