התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
זיו
חברניסית לחבר מסך אחר? חשבתי שזו בעיה בהגדרות צריכת האנרגיה של המחשב שלך אבל ייעצו לי לומר לך שזו לא הבעיה. תוודא שיש לך בעיה בכרטיס הגראפי (לעיתים יש מסכים שלא מקבלים את מה שהם רואים ונכבים בן רגע, זה קורה).
זיו
חבראיזה וינדוס יש לך? XP? ויסטה? 7?
בלוח הבקרה (Control Panel) יש לך אייקון של סוללה ירוקה.משהו כזה…זיו
חברנפילת מתח נשמע כמו בעיה עם ספק הכח. ניסית להתקשר לתמיכה של לנובו לראות אולי הם יעזרו לך עם זה? פשוט גם לי יש לנובו וזה לא קורה וכשזה כן קורה, זה בדר"כ כן בא בתזמון קבוע מראש.
זיו
חברנכון כי יש 'חיסכון במשאבים' תבדוק אצלך במחשב בהגדרות צריכת חשמל. [power options או אפשרויות סוללה]
שם יש לך בחלון אפשרויות של
סוללה והגדרות למקש השינה:– כשאני לוחץ על כפתור הסוללה (ציור של חצי עיגול עם קו למעלה) המחשב: ייסגר / יירדם / לא ישנה את מצבו– בלחיצה על כפתור השינה המחשב: יירדם, לא יקרה דבר.יש לך אפשרות שם לשנות את ההגדרות (מה שיש לך בלוח בקרה > אפשרויות סוללה/צריכה) > האפשרויות הן:Balanced – מאוזן (אפשר לשנות את ההגדרות הרגילות)Power Saver – חוסך בסוללה (שנה את ההגדרות בהתאם)High Performance – ביצועים גבוהים (הגדרות מותאמות אישית)אלה האפשרויות. חוץ מזה שכמדומני גם למסך עצמו יש סוג של "הגדרות".אני משוכנע שרק אלה הבעיות, אם לא מצאת לזה עוד פיתרון — צר לי לומר אבל תחליף את המסך, הוא חדש? תשתמש באחריות שיש לך כדי להשיג מסך שיפעל בלי לעשות לך באלגן על הראש.זיו
חברתבדקי במנהל ההתקנים (Device Manager) אם קיימים כרטיסי רשת שאחד מהם הוא האלחוטי.
במרבית המקרים במקום להפעיל את ההתקן יכול להיות שיהיה לך במחשב הנייד במקלדת את הסימן
ליד ה- ctrlFn + כפתור נוסף שנמצא על המקלדת עם סימן של מחשב שמצדדיו יש הילה של גלים (((ם))) [משהו בסגנון]בלפטופ של חברת Lenovo לדוגמא בלחיצה על המקש FN + המקש של המחשב במקלדת מופיע מיד אחריחלון במסך המאפשר לך לבחור בין ON ל- OFF בחיבור המחשב למקומות ציבוריים (Wi-Fi Enabled/Disabled)Ziv 2011-12-26 13:48:59 זיו
חבראני לא אגיד שמדובר בספק כוח כי אני לא מכיר את מה שכתבת. מכל מה שכתבתי, אחד מהם היה אמור להיות אצלך. יכול להיות מאוד שזה נוגע למקלדת, האם היא מחוברת היטב למחשב? אני הייתי פותח את המחשב ומתחיל להוציא את הכרטיסים, להכניסם אחד אחרי השני בווידוא מראש שהכל 'יושב כראוי'.
עריכה: 3 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים וככה חוזר חלילה נשמעים כשיש בעיה עם הזיכרון שלך במחשב.
Ziv 2011-12-26 13:43:42 זיו
חבראתה אומר שכשאתה פותח את המחשב הוא יידלק לכמה שניות ואז ייכבה, נכון ? איזו נורה דולקת ? כתומה ? ירוקה ? שוב.. ייתכן שמדובר אפילו בהגדרות צריכת החשמל/אנרגיה של המחשב.
זיו
חבריש לך Power Management במחשב? תבדוק את צריכת האנרגיה שלך במחשב – שנה את ההגדרות ונטרל את הצריכה שלא תשפיע על המסך. או.. שיכול להיות שאתה כל פעם נוגע במגעים מאחורה של המסך מבלי לרצות.
– נסה להזיז את העכבר במעגלים על השולחן ולראות אם משהו זז במסך המחשב.– בדוק את החיבורים של המחשב למסך ובדוק את חוזקם היטב.– המסך מראה No Signal?עוד שאלה, מתי נקנה המסך? מאג ידועים בבעיות במסכים לא רק במחשבים, גם בטלויזיות מניסיון.Ziv 2011-12-26 00:37:33 זיו
חברהיי גרין,
אולי קצת מידע מהצפצופים ואיתורם יעזור לך במציאת הפיתרון:צפצוף ארוך שלאחריו נלווים 3 צפצופים קצרים. של "פיייי." ואז 3 קצרים "פי פי פי" , הביוס מפרט על תקלה שקשורה בהגדרות הכרטיס הגראפי שלך.
צפצוף קצר שלאחריו נלווים 3 צפצופים ארוכים. ככל הנראה התקלה נוגעת לבעית זיכרון במערכת.צפצוף – הפסקה – צפצוף – הפסקה – 2 צפצופים שנלווים אליו לאחר מכן. התקלה המדוברת היא קשורה לחיסכון במשאבים (CPU) שלך.3 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים – הפסקה – ארבעה צפצופים אחרי, עליך לבדוק מה קורה עם זיכרון הוידאו שלך.צפצוף אחד ארוך, ותשעה צפצופים קצרים אחרי, הבעיה ב ROM (ביוס).3 צפצופים – הפסקה – 4 צפצופים – הפסקה – צפצוף. מדובר בבעיה שנוגעת לכרטיס הגראפי שלך.4 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים – הפסקה – צפצוף. יש לך בעיה בזיכרון במערכת.
5 צפצופים קצרים. הבעיה שלך קשורה בחיסכון במשאבים (CPU) שלך.
צפצוף אחד רציף – זו בעית זיכרון במערכתזיו
חברבדקת אם הוא נמצא על השהייה כלשהי? לפעמים מחשבים ניידים יכולים להיות על השהייה של 10-20 דקות מרגע שלא נוגעים במחשב, ואז הם נכבים בצורה אוטומטית ונגיעה על חלון הזזת העכבר, המחשב קופץ חזרה לעבוד. זה קורה לא רק בלפטופים אלא גם במחשבים נייחים.
-
מאתתגובות