התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
nav
חברעושה רושם שהטמפ' תקינות, אבל המחשב עדיין נכבה לפעמים או עושה ריסטרט לעצמו
אני לא בטוח אבל כאשר אני נוגע במחשב ( מסך, או מזיז) אז הוא נכבהיכול להיות שמשהו מקצר ?nav
חברבדקתי
לא הבחנתי בשום מנעול ותחת הגדרות האבטחה רשום שאין אבטחה מסויימתצרפתי את הקובץהורדתי תוכנה שעושה את זה אבל זה מעתיק לי לוורד כתמונה ולא כמלל שאני יכול להעתיק לתרגום של גוגלnav
חברהיי הזמנתי את הכלי הזה מ EBAY
צפיתי בסרטון שצרפת, אך עדיין אני לא יודע אך לעבוד עם הכלי הזה לבדיקת הלוח האםקיבלתי מעיין חוברת עם רשימת קודים, אבל הקוד שמופיע לי על הכרטיס לא מופיע בחוברתוכל 4 הנורות האדומות דולקותתודהoravivi 2013-04-21 10:09:01 nav
חברהמון תודה – מצאתי את זה בסוף וזה עבד
nav
חבראיפה אני מוצא את סעיף מספר 2 בביוס ?
והאם לאחר הפעולות האלו עדיין צריך לבצע את האתחול המיוחד של ווינדוס 8??תודה
nav
חברבעקבות השיחה שלי עם התמיכה, לפי מה שנאמר לי קייים סה"כ 2 סוגי מסכים
1) LED2) LCD עם אינברטרהנציגה אמרה לי שאם שני המסכים מאותו סוג אז ניתן להחליף בינהםnav
חברתודה, בדקתי את הנושא איתם – קיבלתי תשובה ( אמנם די חלקית)
nav
חברנסה להתקין מקודדים ( תרשום בגוגל Codec pack)
itsho 2013-01-22 20:30:11 nav
חברבאיזה דפדפן את משתמשת ? נסי להשתמש בדפדפנים שונים
nav
חברהאמתי שזה לא הלוח שאני צריך, אני צריך לוח של מחשב נייד (זה נראה לוח של מחשב שולחני) ובכל אופן
הלוח שלי נראה כך: http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-One-Motherboard-MBS0506001-MB-S0506-001-945G-BRAND-NEW-/140860621157?pt=Motherboards&hash=item20cbf28165עכשיו אני שם לב שהוא כבר עולה 80$ (כולל משלוח) ולא 50 כפי שראיתי קודםאני אבדוק אפשרות נוספת של בעיה בספק כוחבמידה וזו לו הבעיה ,אז זו בעיית לוח ב 95% לא?oravivi 2013-01-15 09:15:48 nav
חברnav
חברעדיין לא בטוח שיש לך בעיה באייפון במאה האחוזים, נסי לאפס את הגדרות הרשת של האייפון
גשי ל הגדרות > איפוס > אפס הגדרות רשתולאחר מכן נסי שוב להתחבר בעזרת האייפון בצורה אלחוטית.בנוסף, נסי למחוק את הפרופיל האלחוטי הרלוונטיבשורת הפקודות הקלידי – netsh wlan show profilesחפשי את הרשת שלך ומחקי אותהnav
חברלאיזה תאריך שחזרת ?
חשוב מאוד שתנסי להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, על מנת שנוכל לבדוק האם הבעיה ברשת עצמה או בכרטיס רשתבנוסף לפי מה שאני מבין , את מנסה לתחבר לאינטרנט ע"י חיבור אלחוטי של טלפון חכם כלשהו , נכון ?nav
חבראיזה מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ?
nav
חבראתה צריך להתקין מערכת הפעלה 64 סיביות, אתה תצטרך לפרמט ולהתקין את המערכת.
-
מאתתגובות