התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
nav
חברמתי הבעיה החלה ? נסי לבצע שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר
עשוי לפתור את הבעיהnav
חברלWindows יש 2 סוגי מערכות 32 סיביות ו 64 סיביות.
עליך לבדוק את כמות הסיביות של מערכת הפעלה המותקנת על המחשב שלך.32 סיביות – מערכת שיודעת לנצל 3 עד 3.2GB גם אם מותקן אצלך יותר64 סיביות – תדע לזהות את כל הזכרון (עד גבול מסוים – ראה טבלה)באתר מיקרוסופט יש שאלות נפוצות בנושא זה.
itsho 2013-01-08 19:23:21 nav
חברנסה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך
סביר להניח שיפתור את הבעיהnav
חבראיך משתמשים בכלי הזה עבור בדיקת הלוח אם ?
ומה הוא בודק בדיוק, הכוונה איזה תוצאות הוא נותן ?nav
חברהספק תקין לגמרי…. השאלה איך אני בודק את התקינות של הלוח אם ?
ועוד דבר האם המחשב לא אמור להידלק בכל מקרה ? הרי היחידה שמספקת חשמל למחשב זה הספק כוחואם הוא תקין הוא לא אמור לפחות להידלק ואז להראות על איזשהו כשל בלוח אם ?nav
חברהאם ניסית לחבר אתה כונן החיצוני למחשב אחר ולראות אם שם אתה כן יכול לקרוא את הקבצים ?
במידה ואתה מבצע את הבדיקה הזו, בדוק גם איזה מערכות הפעלה רצה על המחשב הזהnav
חבראני אבדוק את מה שהצעת, למרות שלא נראה לי שיש בעיה בספק כוח מכוון שהוא חדש לגמרי, נקנה ממש לפני כמה ימים.
nav
חברתבצעי את הבדיקה שהמליצו לך, אבל אני הייתי גם מנסה להתקין את הדרייברים של הכטיס מסך מחדש
לדעתי המשחק שהתקנת גורם לכל לתצוגה "לקפוא" למרות שכבר הסרת אותו.בהצלחהnav
חברכנראה שישנו אישזהו תזמון במערכת שגורם לכיבוי. הייתי אולי מנסה לחפש בהגדרות אישזהו משהו שקשור לתזמון
בתוכנות שהתקנת במהלך החודש האחרון ( מאז שהחלה הבעיה) ואם זה לא היה עוזר הייתי מנסה אפילו אולי להסיר אותםרק כדי לבדוק אם קשור איכשהו.nav
חבררסס בעזרת הספריי אווירר לכיוון המאורר כשהמחשב כבוי ואינו מחובר לחשמל. אני מניח שייצא משם ענן קטן של אבק
תבדוק האם המאווררר מתחיל להסתובב , עקוב אחרי זה.nav
חבראתה יכול לקנות ספריי לחץ אוויר בכל חנות מחשבים כמו באג או אפילו באופיס דיפו
nav
חברלרוב המאוור נמצא בחלק ההחתון של המחשב, בתור התחלה ניתן רק להסתכל/להא*** ולראות האם המאורר פועל בכלל או מסתובב
ניתן גם לראות האם הוא מאובק או לא ( וכל זה מבלי לפרק כלום )לגבי כפתור ההדלקה לא כזה רלוונטי – אלא אם כן המחשב נפל מגובה ומלבד השבר נגרם נזק נוסף למחשבnav
חברלפי מה שאתה מתאר כנראה שהמחשב שלך מתחמם מעל המידה. כאשר הטמפ' של המעבד והתקנים אחרים עוברים את הטמפ' הרצויה
המחשב פשוט מכבה את עצמו על מנת להגן על עצמו.מציע שתבדוק האם המאווררים עובדים כמו שצריך, נסה לנקות אבק .nav
חבראתה עובד עם מחשב נייד? נסה להקליט את עצמך בתוכנה ייעודית כמו רשמקול, תשמע את עצמך בהקלטה
אתה שומע חזק/ נמוך ?אם אתה שומע כרגיל כנראה שיש בעיה בהגדרות הסקייפבמידה ולא כנראה שיש בעיה מעבר להגדרות סקייפ ואפילו בחומרה עצמה.nav
חברהמחשב פשוט קופא ? לפני כמה זמן הבעיה החלה ? האם התקנת משחק/ תוכנה כלשהי ואז הבעיה החלה ..נסי להיזכר
-
מאתתגובות