התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 91 עד 105 (מתוך 269 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56603
    נענע10
    חבר

הבום ששמעתי היה ניראה לי מהספק זה הפחיד אותי בהתחלה אבל אחרי שהדלקתי את המחשב הוא עבד כעוגן.

לקחתי את המחשב לאייבורי שיתקנו לי את הבעיה וזו .נמס לי כול פעם לתקן דברים.
    בעיה חלקית נפתרה.

נענע102014-08-03 02:46:11

בתגובה ל: התייעצות לגבי ראוטר #56602
    נענע10
    חבר

למה הכוונה מכסה ??

בתגובה ל: microsoft visual c++ error win 7 #56601
    נענע10
    חבר

באיזה תוכנה מדובר ??

אם התוכנה שלך תומכת ב 64 BIT???
    בתגובה ל: מצלמה לא מזוהית – רק בסקייפ! #56600
    נענע10
    חבר

נסה לעדכן את הדרייבר של המצלמה תנסה אם driver booster הורדה = http://www.iobit.com/driver-booster.php

בתגובה ל: בעיה בכניסה למשחקים בווינדוס 8.1 #56599
    נענע10
    חבר

לפי דעתי קניתה את המחשב מי קי אס פי (http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..7..371..853..99..435..1794..1483..368.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22914&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0)

תוכל ללכת אל הם ותסביר להם את הבעיה.
    באם אם לא יוכלו לפתור את הבעיה אז המשחקים שכתבתה הם לפי דעתי לא מתאימים לווינדוס 8.1 .
    בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56571
    נענע10
    חבר

לפעמים איפה שכתוב CPU (למעלה וגם למטה) 44 ו 36 אז הם מגיעים ל 51 ו 53 אם זה בסדר או שצריך לשים שמחה תרמית ??

בתגובה ל: מחשב מגמגם #56569
    נענע10
    חבר

שהמחשב קפא !!!

בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56565
    נענע10
    חבר

שלום לכולם.

קניתי מאוורר קירור של המעבד מאייבורי (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6096) וכשקינתי אותו חיברתי אותו והוא לא ישב טוב על התושבת בגלל שהלקיפס קצת יצא מהמקום שלו(כמעט נשבר) אז הוצאתי אותו ונישאר קצת על המעבד משחה תרמית (יש משחה תרמית מובנת על המאוורר) אז סידרתי את הקליפס והחזרתי את המאוורר לתושבת והכול טוב.

הדלקתי את המחשב וכשהדלקתי את המחשב שמעתי בום קטן מהמחשב המחשב היתכבה אז הדלקתי אותו מחדש והוא פעל הוא הראה לי ללחוץ על F1 כדי להמשיך אז לחצתי ואז הוא הוא הוביל אותי להגדרות של הביוס אז הגדרתי את ההגדרות(את התאריך/שעה/שנה ועוד) אז הגדרתי ופלא פלאים המחשב עובד.

עד ששמתי לב שאני ניכנס לאינטרנט או רואה סרט הוא מראה לי כך(בדקתי באמצעות הגאדג'טים של מד CPU) והוא מראה לי כך:

ובדקתי גם באמצעות התוכנה הזאות speedfan והוא מראה לי כך:

השאלה שלי אם זה בסדר כך שזה מראה לי?
    וגם האינטרנט/המחשב ניהיה קצת איטי? אולי בגלל שהמאוורר של המעבד חדש?

נענע102014-07-29 03:07:25

בתגובה ל: מחשב מגמגם #56564
    נענע10
    חבר

תוכל לעלות צילום מסך??

בתגובה ל: הודעת שגיאה #56557
    נענע10
    חבר

איזה ווינדוס יש לך??

בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56556
    נענע10
    חבר

ראית שהצלעות קירור טובות אך ראית שהקליפס שבור אז אני החלטתי לקנות חדש ובאייבורי אמרו שחסר להם במלאי אז ראיתי באתר שלהם את הצלעות קירור ב 45שח ומה שאני צריך זה מה שעולה ב 40 שח קניתי כבר משחה תרמית ומחכה לקנות את המאוורר הקירור אני צריך להיתקשר אלהם ולהזמין . אם זה משנה אם המאוורר מדגם שונה??? אני כבר שבוע וחצי בלי מחשב מה לעשות.
    נענע102014-07-28 02:40:58

בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56532
    נענע10
    חבר

אם אני ישים משחה תרמית זה יעזור ?? או שאני צריך לקחת את המחשב לטכנאי ???

ואם המעבד שלי ישרף אז כול המידע שיש במחשב הילך??? (יש לי חומר חשוב מאוד כגון : תמונות,סרטים,תוכנות ועוד)

בתגובה ל: windows 8.1 או Explorer 7 #56531
    נענע10
    חבר

ניראלי שבתיה טעתה היא אולי התכונה ל windows 7 במקום explorer 7 !!! כך אני חושב !!

בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56526
    נענע10
    חבר

איפה אני רואה בתוכנת CPU-Z את המעלות בדקתי באמצעות SpeedFan וזה מה הרה לי בתמונה שהעלתי

המחשב עובד איטי לגמרי בקושי אפשר לראות סרט/ לשמוע מוזיקה

אני יודע מראש שאם אני מפרק את המערכת הקירור אני יהיה בבעיה כי פעם האחרונה שניסת להחזיר זה הלך לי מאוד קשה ורק חבר של אבא שלי ידע להחזיר את זה והיה קצת מאוד משחת תרמית על המעבד

מה לעשות איפה המומחים שצריך אותם??????
    בתגובה ל: בעיה חמורה במחשב (במעבד) #56524
    נענע10
    חבר

בדקתי אם התוכנה SpeedFan (שמעתי שהיא טובה) וראיתי בצד סמל של אש/להבה אז החלטתי לעלות צילום מסך

זה לפני שאני גולש לאינטרנט או לכל דבר אחר(מה שלמעלה)

וזה שאני באמצע הגלישה או שאני משחק במשחק או שאני בודק אם התוכנה הזאותי וזה מראה לי חום של אש!!!! זה מאוד מפחיד אותי מה לעשות???

נענע102014-07-20 12:44:27

מוצגות 15 תגובות – 91 עד 105 (מתוך 269 סה״כ)