התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חברהבום ששמעתי היה ניראה לי מהספק זה הפחיד אותי בהתחלה אבל אחרי שהדלקתי את המחשב הוא עבד כעוגן.
לקחתי את המחשב לאייבורי שיתקנו לי את הבעיה וזו .נמס לי כול פעם לתקן דברים.בעיה חלקית נפתרה.נענע10 2014-08-03 02:46:11 נענע10
חברלמה הכוונה מכסה ??
נענע10
חברבאיזה תוכנה מדובר ??
אם התוכנה שלך תומכת ב 64 BIT???נענע10
חברנסה לעדכן את הדרייבר של המצלמה תנסה אם driver booster הורדה = http://www.iobit.com/driver-booster.php
נענע10
חברלפי דעתי קניתה את המחשב מי קי אס פי (http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..7..371..853..99..435..1794..1483..368.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22914&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0)
תוכל ללכת אל הם ותסביר להם את הבעיה.באם אם לא יוכלו לפתור את הבעיה אז המשחקים שכתבתה הם לפי דעתי לא מתאימים לווינדוס 8.1 .נענע10
חברלפעמים איפה שכתוב CPU (למעלה וגם למטה) 44 ו 36 אז הם מגיעים ל 51 ו 53 אם זה בסדר או שצריך לשים שמחה תרמית ??
נענע10
חברשהמחשב קפא !!!
נענע10
חברשלום לכולם.
קניתי מאוורר קירור של המעבד מאייבורי (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6096) וכשקינתי אותו חיברתי אותו והוא לא ישב טוב על התושבת בגלל שהלקיפס קצת יצא מהמקום שלו(כמעט נשבר) אז הוצאתי אותו ונישאר קצת על המעבד משחה תרמית (יש משחה תרמית מובנת על המאוורר) אז סידרתי את הקליפס והחזרתי את המאוורר לתושבת והכול טוב.הדלקתי את המחשב וכשהדלקתי את המחשב שמעתי בום קטן מהמחשב המחשב היתכבה אז הדלקתי אותו מחדש והוא פעל הוא הראה לי ללחוץ על F1 כדי להמשיך אז לחצתי ואז הוא הוא הוביל אותי להגדרות של הביוס אז הגדרתי את ההגדרות(את התאריך/שעה/שנה ועוד) אז הגדרתי ופלא פלאים המחשב עובד.עד ששמתי לב שאני ניכנס לאינטרנט או רואה סרט הוא מראה לי כך(בדקתי באמצעות הגאדג'טים של מד CPU) והוא מראה לי כך:ובדקתי גם באמצעות התוכנה הזאות speedfan והוא מראה לי כך:השאלה שלי אם זה בסדר כך שזה מראה לי?וגם האינטרנט/המחשב ניהיה קצת איטי? אולי בגלל שהמאוורר של המעבד חדש?נענע10 2014-07-29 03:07:25 נענע10
חברתוכל לעלות צילום מסך??
נענע10
חבראיזה ווינדוס יש לך??
נענע10
חברראית שהצלעות קירור טובות אך ראית שהקליפס שבור אז אני החלטתי לקנות חדש ובאייבורי אמרו שחסר להם במלאי אז ראיתי באתר שלהם את הצלעות קירור ב 45שח ומה שאני צריך זה מה שעולה ב 40 שח קניתי כבר משחה תרמית ומחכה לקנות את המאוורר הקירור אני צריך להיתקשר אלהם ולהזמין . אם זה משנה אם המאוורר מדגם שונה??? אני כבר שבוע וחצי בלי מחשב מה לעשות.
נענע10 2014-07-28 02:40:58 נענע10
חבראם אני ישים משחה תרמית זה יעזור ?? או שאני צריך לקחת את המחשב לטכנאי ???
ואם המעבד שלי ישרף אז כול המידע שיש במחשב הילך??? (יש לי חומר חשוב מאוד כגון : תמונות,סרטים,תוכנות ועוד)נענע10
חברניראלי שבתיה טעתה היא אולי התכונה ל windows 7 במקום explorer 7 !!! כך אני חושב !!
נענע10
חבראיפה אני רואה בתוכנת CPU-Z את המעלות בדקתי באמצעות SpeedFan וזה מה הרה לי בתמונה שהעלתי
המחשב עובד איטי לגמרי בקושי אפשר לראות סרט/ לשמוע מוזיקהאני יודע מראש שאם אני מפרק את המערכת הקירור אני יהיה בבעיה כי פעם האחרונה שניסת להחזיר זה הלך לי מאוד קשה ורק חבר של אבא שלי ידע להחזיר את זה והיה קצת מאוד משחת תרמית על המעבדמה לעשות איפה המומחים שצריך אותם??????נענע10
חברבדקתי אם התוכנה SpeedFan (שמעתי שהיא טובה) וראיתי בצד סמל של אש/להבה אז החלטתי לעלות צילום מסך
זה לפני שאני גולש לאינטרנט או לכל דבר אחר(מה שלמעלה)וזה שאני באמצע הגלישה או שאני משחק במשחק או שאני בודק אם התוכנה הזאותי וזה מראה לי חום של אש!!!! זה מאוד מפחיד אותי מה לעשות???נענע10 2014-07-20 12:44:27 -
מאתתגובות