התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אדיר
חבראחי עשיתי בדיקת זיכרון והוא מראה המון המון שגיאות רצות למטה בצבע אדום שלא מפסיקות בכל אופן חיפשתי איזה מדריך והמדריך אמר שבמצב כזה צריך לעשות עדכון של הביוס זה הגיוני מחשב חדש כבר לעשות עידכון מה אתה אומר
אדיר
חבראחי אני יעשה בדיקת זכרונות אבלמה הקטע הזה של המעבד מה אני צריך לעשות איתו וחשבתי על סקטור פגום השאלה מה עושים??? למחוק את המחיצות ??? מחקתי ובניתי חדשות ועדיין לא עוזר
ולגבי התוכנה של בדיקת הזיכרון פעם השתמשתי בתוכנה הזאת ואני זוכר שהיא עבדה כל הלילה ולא סיימה לבדוק אז אם אפשר קצת הסבר קטן עלייה אני יודה לך
אדיר
חברניסתי הכל ושום דברלא עזר יש עוד אפשריות אולי תודה
אדיר
חברחברה רציתי להודות לכם על התשובות ועל העזרה באמת פורום איכותיי ביותר
אדיר
חברהבנתי אבל כמו שאמרתי המחשב עכשיו עובד טוב אבל בלי הזיכרון השרוף כביכול יכול להיות שרק הזיכרון נדפק זה אפשרי ?
אדיר
חבראלעד ממש תודה על התשובה המפורטת והמובנת
רק שלא עניתה לי לגבי זה ששאיך אני אמור לדעת כמה הלוח שלי יכול לתמוך מבחינת גודל גיגה 2 גיגה ?
ואם יש מצב שאני גם יכול לעשים ddr2
וסתם לידע הכללי
ואם אני מבין נכון אז ddr2 שולח מידע 4 פעמים בכל סיבוב ?
אדיר
חבר[QUOTE=adirss]
הוספתי עוד מאוור וטזה המצב עכשיו ניקתי הכל כמו שצריך וכולם עובדים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי שנשאר לי הלהבה על הramote רציתי לדעת איזה נקודה זאת בדיוק במחשב ככה אני ידע בדיוק מתחמןם במחשב
[/QUOTE]
אדיר
חברמאוורים חדשים שום דבר לא מפריע להם ובטוח שיש בביוס את האפשרות של הסיבובים או שזה משתנה מביוס לביוס
אדיר
חבראני יגיד לך את האמת בעיקרון במחשב היה רק מאווור על המעבד וזהו אבל עכיו בגלל שהוספתי עוד דיסק קשיח וכרטיס קול אז הוספתי עוד מאוורר על המארז ובכל מצב חם כמו שאתה אומר יש אפשרות לעלות את הסל"ד באפשרות שם או שזה חרטא או שבעצם מה אתה מציע לעשות
אדיר
חברלאיזה טמפרטורות הם צריכים להגיע?
אדיר
חברשמע אולי תן לי תוכנה של בדיקת זכרונות זה ניראה לי הבעיה
אדיר
חברליפני איזה שבועיים פלוס ספריי מגעים למה
אדיר
חברבבקשה אחי תמונת מצב ואם יש איזה בעיה אז תנסה להסביר לי איפה רואים את זה בתוכנה
אדיר
חבראחי אתה יכול להביא לי איזה תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה
?
אדיר
חבראוקי לגבי הספק הוא עובד מצוין כמו שציינתי המחשב חדש ברמת העיקרון המאוור שלו עובד
לגבי סקטורים פגומים עשיתי לו בדיקה של HDDlifePro והוא מראה שהכל תקין וחוץ מזה עשיתי גם איחיוי והכל היה בסדר וזרם ללא שום בעיות
עכשיו השאלה הגדולה אני גם חושב שזה זיכרון הענייןש אני עד היום לא מכיר שום תוכנה שנותנצ אינדיקציה נכוונה ומובנת לגבי מצב הזכרונות זאת אומרת אני מכיר כמה תוכנות אני מכיר את הramtest אבל היא רצה לילה שלם במחשב בלי להפסיק ולא ריאתי איזהמשהו שיכול להסביר את המצב של הזיכרון, יש לי גם את התוכנה של מיקרוסופט ram diagnisic משהו כזה אבל צריך ליצור תקליטון ומאיפה יש לי עכשיו תקליטון 3 וחצי לעשות את זה יש לך איזה אפשרות אחרת אני ממש יודה לך ערב טוב שהיה
-
מאתתגובות