התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 45 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיה בהתקנה הwin xp #12100
    אדיר
    חבר

אחי  עשיתי בדיקת זיכרון והוא מראה המון המון שגיאות רצות למטה בצבע אדום  שלא מפסיקות  בכל אופן חיפשתי איזה מדריך והמדריך אמר שבמצב כזה  צריך לעשות עדכון של הביוס זה הגיוני מחשב חדש כבר לעשות עידכון מה אתה אומר

בתגובה ל: בעיה בהתקנה הwin xp #12083
    אדיר
    חבר

אחי אני יעשה בדיקת זכרונות אבלמה הקטע הזה של המעבד  מה אני צריך לעשות איתו וחשבתי על סקטור  פגום השאלה מה עושים??? למחוק את המחיצות ??? מחקתי ובניתי חדשות ועדיין לא עוזר

ולגבי התוכנה של בדיקת הזיכרון  פעם השתמשתי בתוכנה הזאת ואני זוכר שהיא עבדה כל הלילה ולא  סיימה לבדוק  אז אם אפשר קצת הסבר קטן עלייה אני יודה לך

בתגובה ל: בעיה בהתקנה הwin xp #12067
    אדיר
    חבר

ניסתי הכל ושום דברלא עזר יש עוד אפשריות אולי  תודה

בתגובה ל: ריח רע מהמחשב #11341
    אדיר
    חבר

חברה רציתי להודות לכם על התשובות ועל העזרה באמת פורום איכותיי ביותר

בתגובה ל: ריח רע מהמחשב #11329
    אדיר
    חבר

הבנתי אבל כמו שאמרתי המחשב עכשיו עובד טוב אבל בלי הזיכרון השרוף כביכול יכול להיות שרק הזיכרון נדפק זה אפשרי ?

בתגובה ל: שאלה לגבי זיכרון #11327
    אדיר
    חבר

אלעד ממש תודה על התשובה המפורטת והמובנת

רק שלא עניתה לי לגבי זה ששאיך אני אמור לדעת כמה הלוח שלי  יכול לתמוך  מבחינת גודל גיגה 2 גיגה ?

ואם יש מצב שאני גם יכול לעשים ddr2

וסתם לידע הכללי

ואם אני מבין נכון  אז  ddr2   שולח  מידע 4  פעמים בכל סיבוב ?

בתגובה ל: בהמשך למחשב שקופא #8926
    אדיר
    חבר

[QUOTE=adirss]

הוספתי עוד מאוור וטזה המצב עכשיו  ניקתי הכל כמו שצריך וכולם עובדים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי  שנשאר לי הלהבה על הramote  רציתי לדעת איזה נקודה זאת בדיוק במחשב  ככה אני ידע בדיוק מתחמןם במחשב 

[/QUOTE]

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8826
    אדיר
    חבר

מאוורים חדשים שום דבר לא מפריע להם ובטוח שיש בביוס את האפשרות של הסיבובים או שזה משתנה מביוס לביוס

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8822
    אדיר
    חבר

אני יגיד לך את האמת בעיקרון במחשב היה רק מאווור על המעבד וזהו אבל עכיו בגלל שהוספתי עוד דיסק קשיח וכרטיס קול אז הוספתי עוד  מאוורר על המארז   ובכל מצב    חם כמו שאתה אומר  יש אפשרות לעלות את הסל"ד  באפשרות שם או שזה חרטא או שבעצם מה אתה מציע לעשות

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8819
    אדיר
    חבר

לאיזה טמפרטורות הם צריכים להגיע?

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8810
    אדיר
    חבר

שמע אולי תן לי תוכנה של בדיקת זכרונות זה ניראה לי הבעיה  

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8809
    אדיר
    חבר

ליפני איזה שבועיים פלוס ספריי  מגעים  למה

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8801
    אדיר
    חבר

בבקשה אחי  תמונת מצב ואם יש איזה בעיה אז תנסה להסביר לי  איפה רואים את זה בתוכנה 

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8797
    אדיר
    חבר

אחי  אתה יכול להביא לי איזה תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה

?

בתגובה ל: המחשב קופא פתאום #8771
    אדיר
    חבר

אוקי לגבי הספק הוא עובד מצוין  כמו שציינתי המחשב  חדש ברמת העיקרון המאוור שלו  עובד

לגבי סקטורים פגומים עשיתי לו בדיקה  של HDDlifePro והוא מראה שהכל תקין  וחוץ  מזה עשיתי גם איחיוי והכל היה בסדר  וזרם ללא שום בעיות

עכשיו השאלה הגדולה אני גם חושב שזה זיכרון הענייןש אני עד היום לא מכיר שום תוכנה שנותנצ אינדיקציה  נכוונה ומובנת  לגבי מצב הזכרונות זאת אומרת  אני  מכיר כמה תוכנות  אני מכיר את הramtest אבל היא רצה לילה שלם במחשב בלי להפסיק ולא ריאתי איזהמשהו  שיכול להסביר את המצב של הזיכרון, יש  לי גם את התוכנה של מיקרוסופט ram diagnisic משהו כזה אבל צריך ליצור תקליטון ומאיפה יש לי עכשיו תקליטון 3 וחצי לעשות  את זה  יש לך איזה אפשרות אחרת אני ממש יודה לך  ערב טוב שהיה

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 45 סה״כ)