התגובות שלי בפורום
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
אבי א
חבראני מנסה ללחוץ פעמים ושום דבר לא זז
אולי צריך להגדיר משהו במחשב שיקלוט את הלחיצות לי?אבי א
חבראבי לוי
תודה על הכלאני מתנצל על אי הבהירות בדבריאתה מבין שאין לי אפי' חצי תעודה במחשבים….. כך שכמה שאני יכתוב בענין זה אני יסגיר יותר את אי הבנתי בעניני מחשביםבכל אופן אני מאוד מרגיש את ההבדל בכל התחומים באופציות במהירות ועוד תודה רבהנראה לי שהותקן לי ultimate אני מצרף לך צילום מסך כמו שאתה אוהב ככה הכי ברור מה יש לי מה אין ליבקשר לכונן הוירטואלי אני מתנצל על הבלבול אבל הסתדרתי בסוף היתי צריך לא דימון אלא כונן XP וירטואלי על הווינדוס שבעמחמת שיש לי תוכנה ישנה שעובדת רק על XP התקנתי אותה והיא עובדת לי טוביש לי כמה שאלות על הכונן הזהא. האם הוא מכביד על המחשב ראיתי שהוא למעלה מג'יגה ברשימת תוכנית ואם כן האם רק כשהוא דלוק הוא מכביד או גם כשהוא מכובה הוא מכביד בעצם התקנתו על המחשבב. האם שיך לגלוש דרך הכונן הוירטואלי הזה הינו שאני יתקין עליו דריור רשת אלחוטית והוא יתן לי אופציה או שלא שיך?ג.יש לי מחשב של 64 סיביות ונראה לי שגם המערכת הפעלה שלי היא 64 אם יש לי תוכנה שמתאימה רק ל32 סיבית ואין לי אופציה להגדיר בתוכנה לאפשרות אחרת האם יש לי אופציה להגדיר משהו במערכת ההפעלה של ווינדוס 7 בכדי שהוא יעבוד גם עם תוכנות של 32 סיביות או שאני חיב רק עם הכונן הוירטואלי ששם זה דוקא עבד לי טוב?בקשר לקובץ הפעלה אשמח מאוד אם תעזור לי בעקרון המערכת רובה כן תקינה לי בעברית חוץ מכמה פעמים שהוא באנגלית אני מצרף לך דוגמאלמרות שאני מסתדר בכל אופן יותר נחמד לי העברית אם שיךתודה ולילה טובאבי א
חברשלום לך ידידי
א. תודה רבה אין לי מילים על העזרה הענין סודר על הצד הטוב ביותראני לא יודע אם כל הפעולות שעשיתי היו נכונות אבל מה שכן בסוף אחרי ההוראות שלך יש לי רשת אלחוטיתעם עוד קצת משחקים בהתקן למעשה הבעיה טופלה וסודרהולכן הוכח בתמונות שאני מעלהב. אם אתה מדבר איתי על מערכת הפעלה היתי באמת רוצה לשמוע ממל בתור מבין בנושאלמה עדיף לי ווינדוס 7 ובמה הוא יותר טוב האם הוא יותר מהיר מXP או שהוא יותר נח עם יותר אופציותהבעיה שאני מאוד התרגלתי לXP מבחינת הנוחיות המראה והגישה לא ניסתי את 7 אבל היה נראה לי משהו קצת יותר חדשני ומסובךתתקן אותי אם אני טועה האמת שהכי מענין אותי אם הוא יותר ימהר לי את המחשב בפעולות איתו ובנוסף את הגלישה באינטרנט {אם זה קשור}עד כדי כך שכשקבלתי מהחנות את המחשב הוא היה עם ווינדוס 7 וטכנאי העביר לי את מערכת ההפעלה קומפלט מהמחשב הישןג.אם אני רוצה לשדרג האם זה מוחק לי את כל התוכן במחשב או שהוא מתאכלס בתוכו ומתעדכן באופן אוטומטי?ובנוסף רציתי לדעת מה העלות של כזה דבר והאם אני יכול לעשות את זה דרך האתר שלכם באופן הכי יעילתודה על הכל ועוד פעם האתר שלכם מדהים……………..אם אתה רואה בכל אופן שיש שם משהו לא תקין בתמונה אשמח אם תעדכן אותיאבי א
חבראני ממש מתנצל אבל אני מאוד חלש במחשבים
צרפתי לך צילומי מסך של מהנל ההתקניםוגם של חיבורי הרשת שבו רואים רק אופציה של כבל ולא אלחוטיאני לא יודע אם יש לי 32/או 64אם לא תבין מצילומי המסך אולי תגיד לי איך בודקיםנכנסתי לקישור של ההתקנים להורדה אך אני לא יודע מה אני צריך להורידאשמח אם תגיד לי לפי הצילומים איזה התקן אני צריך להורידתודה רבה על הכלאבי א
חברניסיתי נכנסתי לשם אבל עדין לא מצאתי פתרון
הוא אומר להכנס למנהל ההתקנים ונכנסתיאבל במתאמי רשת יש לי רק אופציה אחת שהיא כבר פעילה ולא נראה ליש היא קשורה ל WIFIאני עדין לא הסתדרתי חוץ מזה שמאוד מסורבל שם הקישור שהבאת ליאבל בכל אופן תודה על הכלאם יש לך עוד רעיון אשמח מאודהבעיה שלי שאין לי את ההתקן לקליטת רשת אלחוטית להגדיר אותו או להדליק אותואני צריך להתקין אותו מחדש ככה נראה ליתודהאבי א
חברתודה על הסיוע
היתי רוצה לדעת אם תוכנות אלו יש בהם אופציה לעיבריתאני לא יכול לבדוק בגוגל מאחר שיש לי פילטר המונע ממני להכנס לרוב האתריםואם יש בהם אשמח לקבל מידע איך אני מגדיר אותם -
מאתתגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)