התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
F-15
חבראתה רוצה בדווקא גיבוי של הדיסק, או גיבוי של תיקיות וקבצים?
F-15
חבר[QUOTE=hasia]מדי כמה דקות מסך המחשב נכבה ונדלק מחדש. להלן ההודעה שיוצאת:
Display driver stopped responding and has recoveredDisplay driver Intel Graphics Accelerator Driver for Windows Vista stopped responding and has successfully recovedאיך אפשר למנוע תקלה זותודה[/QUOTE]
בעיה בדרייבר של כרטיס המסך. נסו:א. לעדכן את הדרייבר. אם המחשב יודיע שזו הגירסא המעודכנת ביותר, אז:ב. הסירו את הדרייבר והתקינו שוב.בהצלחהF-15
חבר[QUOTE=galiaz5]לפני מספר דקות הKingsoft סיים סריקה של יותר משעתיים על כל המחשב והוא מצא כל מיני "דברים טובים" 🙂 וניקה אותם. האם אפשר להשתמש בתוכנה הזו כאנטי וירוס קבוע? היא גם מגינה על המחשב או רק מנקה? אשמח לשמוע המלצה. היה לי Symantec Antivirus אבל התוקף שלו
פג ולא שמתי לב…[/QUOTE]ה- Kingsoft הוא אנטיוירוס לכל דבר ! צריך רק לוודא שהוא מתעדכן.(מה עם ה – DOK, הסתדר ? )F-15
חברכאן יש כלי נוסף מחברת קספרסקי המפורסמת. הכלי הזה לא נועד להגנה על המחשב, אלא רק להסרת וירוסים ממחשב נגוע.
התוכנה חינמית. (הורידו את התוכנה הראשונה – english)בהצלחהF-15
חברהרבה מהבעיות הקשורות לראוטר מסתדרות כאשר מאפסים אותו. פשוט נתק אותו מהחשמל והחזר אותו לאחר כחצי דקה.
F-15
חברראשית קחי את האנטיוירוס הזה
התקיני אותו במחשב, ההתקנה אורכת מספר שניות. אל דאגה, הוא אינו מתנגש עם אנטיוירוסים אחרים.הכניסי את ה-DOK למחשב. הא"ו הנ"ל אמור לזהות מיידית את הוירוס ולמחוק אותו. הוא גם יציין שיש תיקיות מוסתרות ויבקש אישור להציגן, אשרי כמובן. הוא גם מתקן את קיצורי הדרך.לאחר מכן כדאי לסרוק את כל המחשב.אגב, איזה א"ו יש לך במחשב (אם יש) ?F-15
חבר[QUOTE=galiaz5]שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי….
בזמן האחרון כאשר אני מעבירה קבצים לדיסק-און-קיי הקבצים מועברים בקיצור דרך ואוטומטית מתווספים 2-3 אייקונים בשם task.exe' ulbloqmeed.vbs וקיצור דרך ל"my pictures" למרות שמדובר בכל מיני קבצים שבכלל לא נמצאים ב"my pictures".. לפי מה שהמחשב מראה, יישום ה task הזה נמצא בתיקיית ההפעלה system32.
בנוסף, בזמן כיבוי המחשב, המחשב מנסה כופה סגירה על משהו שנמצא בתיקיית ההפעלה -windows/system 32.האם יש קשר בין הבעיות? האם זה סוג של וירוס?… כיצד אפשר להיפטר ממנו? עניין קיצורי הדרך בדיסק-און-קיי די מטריף וגורם לבלגן!
המון תודה![/QUOTE]
זה וירוס מוכר !השאלה היא אם הוא נדבק ל – DOK שלך ממחשב אחר, אז הבעיה יותר פשוטה, כי אפשר לנקות אותו. ולעשות עוד כמה פעולות לביטול קיצורי הדרך. אגב, אני מנחש שגם כמה תיקיות שהיו לך ב-DOK נעלמו, נכון ? אל דאגה הן לא נעלמו, אלא רק הוסתרו.אבל אם הוירוס הזה שוכן אצלך במחשב זו בעיה יותר מסובכת.F-15
חבר[QUOTE=RAVELA]חוזרת על בקשתי -מה לעשות כדי לכבות את המחשב באמצעות המסך?[/QUOTE]
הורידי את הקובץ הבא, חלצי את תוכנו, רצוי לספריית השורש בכונן C (לא חובה). עשי לו קיצור דרך בשולחן העבודה. כשתקליקי עליו פעמיים, המחשב יכבה.בהצלחהF-15
חבראינני יודע מה בדיוק הבעיה אצלך. אבל באתר הבא יש תוכנה חינמית מצויינת לצפיה בתמונות (הראשונה בראש העמוד). מומלצת ביותר, אני משתמש בה שנים!
F-15
חבר[QUOTE=shir cohen]היי,
שאני נכנסת לתקיית תמונות במחשב אני לא מצליחה לראות את התמונות בתצוגה מקדימה [הקטנה הזאת, שיש אפשרות 'סמלים גדולים מאוד', 'תוכן' וכ'ו..]אלא רואים רק את הרקע הקלאסי של ווינדוס ואז כשלוחצים על התמונה היא נפתחת כרגיל..
מה לעשות? אולי זו בעיה בהגדרות?[/QUOTE]בתפריט "תצוגה" בסרגל, לא מופיעים לך כל האפשרויות?F-15
חבר[QUOTE=טרבל]רציתי לברר האם אפשר ליצור תיזמון הפעלה למחשב שידלק כשהמחשב מכובה או לתזמן התעוררות משינה כשהמחשב ישן. יש לי ווינדוס 7.
[/QUOTE]
אינני יודע אם אפשר לתזמן הדלקת מחשב, אבל לתיזמון הערת המחשב משינה יש לי פתרון בס"ד.יש תוכנת שעון מעורר נחמדה וחינמית, רב לשונית כולל עברית, יש קובץ להתקנה ויש ניידת.המסך הראשי של התוכנה:
הקלק פעמיים על המשימה הראשונה (בוקר טוב), יפתח המסך הבא:
שים לב לאפשרות המודגשת,אם תסמן שם V, המחשב יתעורר משינה בשעה שקבעת !!שאר הגדרות התוכנה פשוטות, מקווה שתסתדר. אם לא, נשמח לעזור בס"ד.אתר התוכנה:בהצלחהF-15
חברלמען האמת, אצלי בווינדוס 7 יש כרטיס מסך מובנה, ואני מגיע להגדרות של התקני תצוגה המחוברים למחשב ע"י לחצן ימני על שולחן העבודה > רזולוציית מסך >הגדרות מתקדמות, בחירת כרטיס המסך.
ראה תמונה:
אין לי התקן אחר מלבד הצג. מן הסתם אם מחברים התקן נוסף, ניתן לתמרן בין ההתקנים ממסך זה. נסה!F-15
חבר[QUOTE=עופר לוי]שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.
יש לי מסך מחשב רגיל שמחובר למחשב בVGA . וחיברתי את הטלוויזיה עם HD למחשב. כרגע שני המסכים משוכפלים,דהיינו מראים אות דבר.
הבעיה הראשונה היא למה שאני מנתק את כבל הVGA אז גם הHD (בטלוויזיה) לא מראה כלום?
בעיה שניה. איך אני יכול לנווט בין מסך אחד לשני , למשל אני רוצה לראות סרט או לשחק במשחק אבל רק בטלוויזיה הגדולה ולא דרך המסך מחשב?-מערכת הפעלה: ווינדוס 7
-כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GTתודה רבה.[/QUOTE]
בדוק במאפיינים של כרטיס המסך !F-15
חבר[QUOTE=SHMUEL1231231]אם אני פותח עוד חשבון במחשב שלי זה מאיט או הורס היכשהו את המחשב ???
[/QUOTE]
ממש לא !F-15
חבר[QUOTE=sb2004]שלום,
כאשר אני מעוניינת לעשות חיפוש לקובץ כלשהו "במחשב שלי"
החיפוש מתחיל אך משלב מסויים נתקע ויוצא מפונקציית החיפוש .
אודה לתשובתכם
תודה
[/QUOTE]
אין לי פתרון לבעיה, אבל יש לי תחליף ראוי לחיפוש המובנה.יש כאן תוכנה קטנה ומדהימה לחיפוש. עם הפעלתה לוקח לה זמן מה ליצור אינדקס של כל המידע במחשב, ומכאן ואילך ברגע שמתחילים להקליד מילה כלשהי מיד התוכנה מוצאת קבצים המכילים את הביטוי במהירות הבזק. מומלץ ביותר!בהצלחה -
מאתתגובות