פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון פייסבוק נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 4 months יפעת קידוד וורד נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 8 months יפעת רשת אלחוטית- הודעה שניה. נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 9 months יפעת רשת אלחוטית מתנתקת נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 9 months יפעת עברית באוטלוק אקספרס נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 9 months יניב התקנת אקספלורר 8 נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 15 לפני 15 years, 10 months יניב msn נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 1 month יניב F1 נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 16 years, 1 month אבי לוי בהמשך להודעה.. אני ממש צריכה עזרה נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 16 years, 5 months יפעת חיבור מצלמה נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 8 לפני 16 years, 5 months אבי לוי איטיות באינטרנט נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 11 לפני 16 years, 6 months יניב ווינדוס עושה עדכון/שדרוג… נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 16 years, 6 months יפעת נעלם לי.. נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 16 years, 6 months mordechai אשמח לעזרתכם… נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 13 לפני 16 years, 6 months blue הורדות נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 6 months דותן כהן מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ) 1 2 ←