פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 36 סה״כ) → 1 2 3 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון בעיה בעכבר של הלפטופ נפתח על ידי נויה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 10 לפני 13 years, 5 months itsho מעקב אחר הדלקת וכיבוי המחשב נפתח על ידי buky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 13 years, 5 months itsho מסנג'ר לא מתחבר נפתח על ידי ציטה שחורה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 13 years, 6 months ציטה שחורה האם ShowMyPc מאפשר לאחרים גישה למייל שלי? נפתח על ידי דורון חממי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 13 years, 6 months אלי שאלה לגבי אמייל נפתח על ידי דורון חממי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 6 months lior מחשב איטי למרות שהמחשב נקי ואין וירוסים וכדו' נפתח על ידי mc80 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 13 years, 6 months ארז ביטול נעילת מחשב בהדלקת המחשב נפתח על ידי מאירכר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 13 years, 6 months אלי בעיה באופיס נפתח על ידי lior בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 6 months אלי סוגרת את הנייד והכל מפסיק נפתח על ידי מתלמדת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 13 years, 6 months lior המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח 1 2 נפתח על ידי אייל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 9 16 לפני 13 years, 6 months lior פנטיום 4 נפתח על ידי lior בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 6 months lior תקלה בחלונות 7 נפתח על ידי lior בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 7 months lior NTLDR Is Missing נפתח על ידי dianamos בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 13 years, 7 months lior מקלדת לא כותבת נפתח על ידי merzedes בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 13 years, 7 months lior מחשב איטי. נפתח על ידי מנחם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 13 years, 7 months אלי מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 36 סה״כ) → 1 2 3 ←