התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חברהיי,
לא הבנתי למה התכוונת במשפט: "נמצאה דרך לעקוף את כל המחסומים דרך שמירת הוורד כקובץ PDF".
בכל אופן, שמחה שהסתדרת.
ה-foxit reader היא תוכנה לקריאת וצפייה במסמכי pdf וגם לי יש את הגרסא החינמית.
הילה
חברהתקנת אותה בסדר גמור 🙂
נכון יש שם שני אייקונים. זה בסדר ככה זה. אבל תסתכלי למעלה ותראי את שורת התפריטים עליה דיברתי ותלחצי על tools ומשם תמשיכי לפי ההסברים בהודעה הקודמת שלי.
הילה
חברבוקר טוב,
התכוונתי שתפתחי את תוכנת ה- foxit reader. הרי כתבת לי שהתקנת אותה במחשב נכון? אז פשוט תפעילי אותה/תפתחי אותה. זה הכל.
ואז תלחצי על tools (בתוכנה בתפריטים למעלה) ותבתחרי באפשרות האחרונה .
אחר כך בצד שמאל ברשימה תבחרי ב"trust manager" ותסירי את הוי מהריבוע ותאשרי.
תעדכני אותי אם הבעיה נפתרה.יום טוב 🙂
hilla 2011-05-21 10:12:52 הילה
חברטוב אני חושבת שמצאתי את הפתרון.
תכנסי ל- foxit , תלחצי על tools ותבתחרי באפשרות האחרונה .
אחר כך בצד שמאל ברשימה תבחרי ב"trust manager" ותסירי את הוי מהריבוע ותאשרי. זה אמור לפתור את הבעיה.אח"כ תנסי לפתוח שוב את הקובץ ולבדוק את נושא הקישורים.
שאלה טובה למה אני ערה חחח חם לי לא מצליחה לישון… 🙂
הילה
חברההודעה הזו התקבלה גם ב foxit reader?
אם לא, אז תנסי לפתוח את הקובץ בתוכנת ה- foxit.
הילה
חבראני לא יודעת איזה אופיס יש לך, אבל לי יש 2007 ובגרסה הזו אפשר לשים תוסף מסויים של מייקרוסופט שנשאר בתפריט הוורד ומאפשר לך לשמור את הקובץ כ- PDF
אם אני זוכרת נכון, התוסף נקרא save as PDF
תוכלי להוריד אותו מכאן:
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=4D951911-3E7E-4AE6-B059-A2E79ED87041&displaylang=enאם יש לך אופיס 2003 אז אין אפשרות כזו. אין תוסף לגרסא הזו ואפשר להפוך רק בעזרת תוכנה חיצונית שבעצם עושה את אותו הדבר כמו שיש לך כרגע (מדפסת PDF) , אז אני לא יודעת עד כמה זה יעזור לך.
הילה
חבראין לי מושג, אני לא מכירה את התוכנה הזו.
הילה
חברשלום,
לא כתבת באיזו תוכנת PDF את משתמשת, אבל אצלי בתוכנת foxit reader ואני משערת שגם באדובה רידר המוכר, יש בתפריט "כלים" > מאפיינים/הגדרות.
"כללי" > צור לינקים מכתובות URL (תוודאי שזה מסומן אצלך בוי).נ.ב. אהבתי את הכינוי שלך 🙂
הילה
חברשלום
אני אמנם לא מנהלת אלא רק גולשת כאן, אבל אני חושבת שהכי טוב שתפנה למרצה שלך (אני משערת שהוא נתן לכם אימייל או טלפון וגם אם עבר הרבה זמן מאז הלימודים , אפשר לשאול.)בכל מקרה, לא מכירה תוכנה לשליטה מרחוק שמאפשרת כניסה לביוס אבל אולי התכוונת לתוכנה הזו:
http://www.spiceworkslounge.com/2010/04/10/bios-remote-management-with-spiceworks/אני באופן אישי אוהבת את התוכנה team viewer, אבל עד כמה שאני יודעת אין בה אפשרות של ביוס וכל מה שאתה מחפש.
מה שכן, היא מאוד פשוטה ונוחה לשימוש.מקוה שעזרתי
הילה
חברשלום אורן
לא, אני לא מכירה.
הילה
חבראני שמחה שהבעיה נפתרה אצלך.
בקשר לג'ימייל של אח שלך, הבעיה אצלו היא ככה מתמיד או שזה התחיל לאחרונה?
באיזה דפדפן הוא משתמש? (אם הוא משתמש באינטרנט אקספלורר שינסה דפדפן אחר למשל פיירפוקס ויבדוק אם הבעיה גם שם).
האם הוא התקין משהו לאחרונה? חוסם חלונות קופצים או סרגלי כלים כלשהם?ושינסה גם לאפס את הדפדפן שלו לפי המדריך שנתתי לך מקודם.
הילה
חבר(אני לא יודעת איזו גרסא של אאוטלוק יש לך אז אני אסביר לך לפי מה שיש אצלי – אאוטלוק 2007)
באאוטלוק תלחצי על כלים – אפשרויות – תלחצי למעלה על לשונית "תבנית דואר" ובשורה "חבר בתבנית הודעה זו" > תבחרי ב- HTML .
וכמובן אישור.אם יש לך אאוטלוק 2003 , אני חושבת שההגדרות כמעט אותו דבר ומקווה שתסתדרי.
על לא דבר.
אשמח לדעת אם הבעיה נפתרה.
הילה
חברשלום
1. תנסי לבצע איפוס להגדרות הדפדפן שלך (browser) על ידי המדריך הזה:
http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8244
וגם תבדקי שהדפדפן מוגדר כדפדפן ברירת המחדל.
(באקספלורר 9 תלחצי על כלים – אפשרויות אינטרנט – תוכניות – תלחצי על "קבע ברירת מחדל" וגם תסמני את הוי שמתחת.
אם את משתמשת בפיירפוקס אז תלחצי על כלים – אפשרויות – מתקדם – בדוק כעת)2. אם זה לא עוזר , תנסי לבצע בדיקת זיהוי ותיקון באאוטלוק ע"י לחיצה על תפריט עזרה – זיהוי ותיקון / זיהוי אופיס
3. תוודאי שהמכתבים מוצגים אצלך כ- HTML ולא כטקסט רגיל.
הילה
חבראני לא יודעת מה להגיד לך על השאלה הזו.
באופן אישי אני פעלתי לפי המדריך שנתתי לך ולא היו לי בעיות.
מקווה שאחרים יוכלו לעזור לך כאן.
הילה
חברשלום,
אני לא יודעת למה אתה מתכוון כשכתבת "העתקתי" ואיך בדיוק ביצעת את הפעולה.
אם עדיין יש לך גישה למחשב הישן אז כדאי לך ללכת לפי המדריך הזה :
http://img.tapuz.co.il/forums/2093266.htm
(חשוב לקרוא הכל לפני שמתחילים).מקווה שעזרתי
-
מאתתגובות