התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםכשאומרים "פורמט" או "מקודד" הכוונה היא לשיטה שבה הקובץ כתוב.
לא ניתן "לשנות" מקודד, אלא רק להמיר את הקובץ מקידוד אחד לרעהו (סוג של העתקה לקובץ חדש)נסה ללחוץ לחיצה ארוכה על הקובץ וכתוב כאן את הפרטים שמופיעים לך (סיומת הקובץ היא הדבר החשוב ביותר).לפי זה אוכל לדעת באיזה פורמט מדובר וננסה לעזור לך למצוא תוכנת המרה.מבלי לדעת יותר מדי פרטים, אני רק זורק ניחוש:נסה להעזר בתוכנת ההמרה החינמית Format Factory (יש לה תפריטים גם בעברית), והמר את הקובץ לMP4itsho
מנהל בפורוםאם כך, די ברור שמדובר בבעיית דרייבר.
לך למנהל ההתקנים, ונסה לבחור (ידנית) דרייבר שונה עבור העכבר.itsho
מנהל בפורוםהאם הבעיה קיימת רק בדפדפן מסויים או בכל הדפדפנים ? (יש לי הרגשה שמדובר רק בכרום)
itsho
מנהל בפורוםיש לך 2 כרטיסי רשת, אחד מהם מחובר לאינטרנט (וזה מה שאתה רוצה), והכרטיס השני לא מחובר.
המצב הזה תקין.itsho
מנהל בפורוםכפי שציין nati148, ברוב המקרים פירוש השגיאה 0x00000050 הוא שכרטיסי הזיכרון תקולים – ראה כאן פירוט טכני של השגיאה
itsho 2013-12-01 21:15:45 itsho
מנהל בפורוםבוינדוס XP זה קורה לרוב בגלל דרייבר שקרס.
ודא כי כל ההתקנים מופיעים בצורה תקינה (ללא סימן קריאה או סימן שאלה) במנהל ההתקניםitsho 2013-12-01 21:09:01 itsho
מנהל בפורוםנסה להכניס דיסק ריק. ובדוק אם הכונן מזהה אותו ככזה.
בנוסף, הכנס דיסק התקנה של מערכת הפעלה (רק לצורך הבדיקה – אל תדרוס את מערכת ההפעלה הקיימת),נסה להפעיל מחדש את המחשב, ובדוק אם המחשב מזהה את הדיסק לפני שהוינדוס הקיים עולה.כרגע החשד שלי הוא שהכונן אכן לא תקין.itsho
מנהל בפורוםיתכן שיש לך 2 קיצורי דרך ואחד מהם לא תקין.
לחץ התחל -> הפעלה -> כתובwmplayer.exeולחץ אישור.אם עדיין מדיה פלייר לא נפתח – עליך להתקין אותו מחדש.אם זה המצב, כתוב את גירסת הוינדוס שלך ונחפש לך לינק.itsho
מנהל בפורוםיתכן שמדובר בבעיית קידוד (מקודדים לא מותקנים), או לחלופין, תאלץ להמיר את הקובץ לפורמט בר הרצה במכשיר החדש.1. האם הקובץ עבר למכשיר החדש ?
2. אם כן, האם יש הודעת שגיאה ? אנא פרט ככל האפשר.itsho 2013-12-01 20:56:34 itsho
מנהל בפורוםצר לי, אך אני לא מכיר את התכונה הזו, ונראה שהיא קיימת רק ב8.1.
פנה לתמיכה של מיקרוסופט ותקבל תשובות מהירות יותר
itsho 2013-12-01 20:51:36 itsho
מנהל בפורוםאם התוכנה שברשותך חוקית – פנה לתמיכה שלהם.
אם לא – זו אזהרה ראשונה …על הצד שזו תוכנה חוקית, כפתרון זמני תוכל להשתמש בתוכנה חינמית שעובדת מצוין.כמו לדוגמא – MagicISOitsho 2013-12-01 20:48:25 itsho
מנהל בפורום1. ניתן להוריד מכאן את כל העדכונים לXP שיצאו אחרי SP3
2. התמיכה בוינדוס XP תופסק באופן סופי באפריל 2014 (ממש מעבר לפינה). לא הייתי ממליץ לעשות שום דבר חוץ מלהתחיל לעבור לוינדוס 7 ומעלה.itsho 2013-12-01 20:45:27 -
מאתתגובות