התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםנתקלתי בעצמי בתופעה דומה במחשב בעל מפרט דומה.
הרץ את HijackThis וכתוב כאן את רשימת התוכנות המלאה שרצה אצלך במחשב.החשד שלי הוא בעיקר בכיוון תוכנות אנטיוירוס שלא יודעות איך לעבוד עם מחשבים חזקים כ"כ.אבל לפעמים גם תוכנות אחרות עושות הפתעות.itsho
מנהל בפורוםדיסק ההתקנה הישן כבר לא רלוונטי.
לטענת היצרנית (Brother), הדרייברים עבור ההדפסה ועבור הסריקה מובנים בדרייברים של וינדוס (אם זה לא מותקן, זה נמצא גם בעדכונים האוטומטיים של וינדוס).ראה כאןitsho
מנהל בפורום1. אם יש לך יותר מ3 ג'יגה זיכרון – מערכת וינדוס תוכל להשתמש רק ב3 מתוך סך הזיכרון.
2. באופן אישי, אני לא רואה שום סיבה להתקין מערכת הפעלה של 32 סיביות – רק במקרים בהם יש סיבה אמיתית (תוכנה שלא עובדת על 64 וכדו').3. מה רע בוינדוס 8 ? אתה יכול להתקין classic shell ולקבל תפריט התחל בדיוק כמו בוינדוס 7…itsho
מנהל בפורוםכבר התייחסתי בתשובתי ללוח שלך. קרא שוב…
Text-to-speech function is limited to 100 characters15 ביוני 2014 בשעה 12:54 בתגובה ל: ניסיתי לשתף את דף "bring my boyd back" בפייסבוק ונחסמתי עם הודעת תוכנה זדונ #56260itsho
מנהל בפורוםראי את התגובה שלי כאן באותו עניין
Text-to-speech function is limited to 100 charactersitsho
מנהל בפורוםטוב עשית – אין להתקין תוכנות על ימין ועל שמאל!ומוטב להוריד רק ממקורות מוכרים ואמיניםמומלץ להתקין את MBAM (אנטי רוגלות) ולסרוק. (לינק ההורדה הוא מFileHippo – אתר מוכר ונקי מוירוסים)
מנהל בפורוםנשמע כמו וירוס.
Text-to-speech function is limited to 100 charactersממליץ להתקין אנטי וירוס טוב – לדוגמא AVIRA (חינמי)יחד עם אנטי רוגלות טוב – לדוגמא MBAM (קיימת גירסה חינמית)אנא התקן ועדכן אם הסתדרת.itsho
מנהל בפורוםהלינק לא תקין. אשמח אם תעלה את התמונה לimgur או כל שרת תמונות חינמי אחר
itsho
מנהל בפורוםניתן להעתיק את הדרייבר לדיסק און קי, בעזרת מחשב שיש לו כונן CD/DVD…
מנהל בפורוםבהחלט.
מנהל בפורוםהזכרונות יצאו מהתושבת שלהם (פיזית), או, שהם לא תקינים.
Text-to-speech function is limited to 100 charactersאם יש לך חוש טכני – פתחי את גב המחשב והדקי את הזכרונות לתושבות שלהם.(כמובן – לנתק מהחשמל ולהוציא את הבטריה)אחרת, אין מנוס מלפנות למעבדה.Text-to-speech function is limited to 100 charactersitsho 2014-06-15 10:09:19 itsho
מנהל בפורוםרשמי בבקשה את ההודעה המדויקת.
Text-to-speech function is limited to 100 charactersוצייני איזה וינדוס יש לך.itsho
מנהל בפורוםעבוד לפי התמונה הזו:
Text-to-speech function is limited to 100 charactersושלח את הדו"ח כקובץ מצורף.15 ביוני 2014 בשעה 10:01 בתגובה ל: האם ניתן ליצור תיקון התקנה לקבצי מערכת מבלי לאבד חומר? [בעיה נפתרה] #56247itsho
מנהל בפורוםשמחתי לעזור,
Text-to-speech function is limited to 100 charactersושמחתי עוד יותר שהגבת כאן.יום נפלאitsho
מנהל בפורוםאני בספק גדול אם צריך להחליף פאנל.
מקסימום פותחים את הברגים ומניחים את הפאנל כמו שצריך. -
מאתתגובות