התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםההודעה הזו דומה להודעה אחרת שכתבת. וגם את זו אני לא מבין.
נסה להעלות צילום מסך של הבעיה ואשתדל לעזור לך.itsho
מנהל בפורוםעיין בלינק הזה – איך עושים צילום מסך
אחרי שיש לך צילום מסך, תעלה אותו לאתר אחסון תמונות כלשהו.ואז, כתוב כאן לינק לתמונה שהעלת.ואני מצטער, אך אני לא נותן את המייל שלי בפורום.itsho
מנהל בפורוםנשמע קצת הזוי. במיוחד לאור העובדה שאין הבדל בין פקס שיוצא ממחשב לפקס שיוצא ממכשיר.
1. נסה לשלוח לעצמך פקס באמצעות אתר כמו FreeFax2. אני מניח שאתה מנסה לבדוק מכשיר פקס ספציפי. יתכן שהבעיה נעוצה בו – אז נסה אתה לשלוח אליו מהמחשב.itsho
מנהל בפורוםיש לי הרגשה שמדובר ברוגלה או וירוס.
נסה להריץ סריקה על המחשב באמצעות MBAM (אנטי-רוגלות חינמי)itsho
מנהל בפורום1. האם מדובר במשחק מסויים ?2. בדוק במציג האירועים (תמונה לדוגמא) מה קרה – אם מופיעה שם שגיאה – כתוב כאן את כל פרטיה.נ.ב.
את הפורום מנהלים מתנדבים. נסח את השאלות והתשובות שלך בהתאם…itsho
מנהל בפורוםהורד מכאן את הפלאגין של פלאש עבור דפדפנים שאינם Internet Explorer ודווח אם הבעיה עדיין קיימת.
אם כן, תעלה בבקשה צילום מסך של הבעיה.itsho
מנהל בפורום1. בעיית המסך הכחול בוינדוס XP קצת מטרידה. בטל את ההפעלה האוטומטית מחדש, וכתוב כאן את המספר המופיע במסך הכחול.2. בעיית התאריך (בשני מערכות ההפעלה) נגרמת בגלל בטריית ביוס שנגמרה.
מכיוון שמדובר במחשב נייד, הייתי ממליץ שתפנה למעבדה שיחליפו לך את הבטריה. הבטריה אמורה לעלות מקסימום 10 ש"ח, אך על פתיחת המחשב עצמו כל מעבדה גובה בצורה שונה. בכל מקרה, אל תשלם יותר מ100 ש"ח בשום פנים ואופן.itsho 2013-04-05 16:27:34 itsho
מנהל בפורוםזה אומר שתוסף (plug-in) של כרום, קרס תוך כדי פעולה.
כנראה מדובר בפלאש. נסה להתקין מחדש את הגירסה העדכנית ביותר וקווה לטוב.itsho
מנהל בפורוםאם בהגדרות של כרום לא מופיע הכתובת של LavaSoft עבור הגדרת עמוד הבית, נסה לאפס את הגדרות כרום בדרך זו:
1. סגור את כרום.2. פתח חלון פקודה (התחל -> הפעלה -> cmd).3. הדבק את הפקודות הבאות בתוך החלון השחור שיפתח:rem force chrome to recreate default settings folderren "%UserProfile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default" default_oldפתח את כרום ובדוק אם הבעיה עדיין קיימת.אם הבעיה עדיין קיימת ואתה רוצה להחזיר את ההגדרות שהיו לך, הדבק את הפקודות הבאות בתוך חלון פקודה חדש:rem Remove empty "default" folderrd "%UserProfile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default" /s /qrem restore old "default" folderren "%UserProfile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default_old" defaultitsho 2013-04-05 16:16:24 itsho
מנהל בפורוםמה המצב עכשיו ? לאיזה וינדוס אתה מצליח להכנס ?
itsho
מנהל בפורוםלא הבנתי.
המחשב קורס ? יש מסך כחול ? אם כן, מה מספר השגיאה.אם לא, מה הבעיה ? זה שתפוסת הזיכרון עומדת על 80 אחוז ללא סיבה נראת לעין ? אם כן, כתוב באיזה אנטי וירוס אתה משתמש בבקשה.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםשאלתך לא כ"כ ברורה.
אשמח אם תעלה צילום מסך של ההודעה.itsho
מנהל בפורוםבשביל לשמור על האיכות יש להשתמש במקודדים טובים, ולדעת איך להגדיר אותם.
הייתי ממליץ שתנסה לעשות RIP לקטע קטן (כמה דקות!) מהדיסק ותנסה כמה פעמים ובכל פעם תשחק עם ההגדרות עד שתמצא את ההגדרה המיטבית עבור הדיסק הזה.מבחינת מקודד וידאו – נסה להשתמש בDivx או Xvidמבחינת bitrate וידאו, נסה לכוון גבוה (לפחות 1500), ותראה לאן הרוח נושבת (אם זה איכות טובה אך קובץ גדול, הורד את הbitrate, וההפך, למקרה ההפוך).מבחינת מקודד אודיו – נסה להשתמש בMP3 (עדיף להמנע מAC3 כי הרבה נגנים לא יודעים להפעיל אותו).מבחינת bitrate אודיו – ההמלצה היא בין 96 ל128מדובר בתהליך לא פשוט, ואני ממליץ לך לקרוא על מקודדים בשביל שתבין יותר טוב מה אתה עושה
בהצלחה.itsho 2013-04-02 23:55:31 itsho
מנהל בפורוםהפעולה שאתה רוצה לעשות נקראת RIP, ובתרגום גרוע – "לקרוע".
יש המון תוכנות שעושות זאת, ואפילו כמה חינמיות.התוצאה הראשונה בחיפוש בגוגל היא התוכנה הזו: -
מאתתגובות