התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםיש אפשרות להתקין את התרגום של גוגל כתוסף לכרום. (וקצת מצחיק, כי זה כבר מובנה בתוך הדפדפן).
אז כ"עזרה ראשונה" נסי להתקין את התוסףitsho
מנהל בפורוםשמח שהבעיה נפתרה.ותודה שחזרת לעדכן !

itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו בעיית חומרה.בדוק כי המצלמה מסוגלת להוציא DV במחשב אחר,ובנוסף, בדוק מצלמה אחרת במחשב שלך.כך תוודא אם הבעיה היא במצלמה או בכרטיס הFIREWIRE.לגבי העלאת תמונה:אתה יכול להעלות את התמונה לאתר אחסון תמונות כלשהו, ופשוט כתוב כאן את הלינק.או, במצב עריכת הודעה – לחץ על הלחצן
בסרגל הכלים.itsho 2013-04-28 00:32:18 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום1. אשמח אם תעלה צילום מסך של המצב שבו אתה תקוע.
2. זה קצת מחשיד.3. מצוין.עכשיו, נסה להשתמש בתוכנה אחרת בשביל לוודא שהחומרה אכן תקינה. לדוגמא :Debut – (גירסה חינמית לשימוש ביתי) – פשוטה לשימוש ומומלצת מאוד.Exsate DV Capture Live – קצת פחות פשוטה, אך עדיין נוחה.בהצלחהitsho 2013-04-26 15:27:11 itsho
מנהל בפורום1. מה הכוונה "פה זה נעצר" ? התוכנה נתקעת ? או שיש הודעת שגיאה ?2. הגירסה האחרונה של Movie maker היא 2012 – וניתן להורידה בחינם מכאן
3. בשביל שתוכנה כלשהי תוכל "לדבר" עם מצלמת הוידאו, יש לוודא שהחיבור תקין – החומרה – הכבל, ומבחינת תוכנה – הדרייבר של הפיירוייר. בדוק במנהל ההתקנים שלא מופיע לך סימן שאלה או סימן קריאה על אחד ההתקנים (כשהמצלמה מחוברת כמובן).itsho
מנהל בפורוםצור איתי קשר בפרטי
itsho
מנהל בפורום1. באיזה מערכת הפעלה מדובר ?
2. ברוב המקרים מדובר בתוכנה או דרייבר שמכבידים על המחשב או שהם לא תקינים – האם התקנת דברים חדשים לאחרונה ? נסה באופן זמני להסיר אותם ולבדוק האם התקלה עדיין קיימת.3. אם מדובר במחשב נייד, נסה לשנות את הגדרות צריכת החשמל ל"מאוזנות".itsho
מנהל בפורום1. כפי ששאל אותך RUSH – האם בדקת שכל הדרייברים מותקנים כראוי ?
2. לגבי מצב שינה – עברי להגדרות צריכת החשמל (בלוח הבקרה), וחפשי את כמות הזמן למעבר למצב שינה, הגדרי כפי רצונך…בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםאם הרעשים הם אכן מהמסך עצמו (ולא מהמחשב), ומדובר במסך CRT (ולא מדובר במסך דק), סבירות גבוהה שהוא לקראת סיום תפקידו.
צר לי.itsho
מנהל בפורוםLive Mail היא בסה"כ תוכנת דואר. לא ספקית דואר.
(בנוסף, Live mail היא לא תוכנת outlook)כלומר, לא כ"כ ברור לי איך מוגדר המצב כרגע:1. מי ספקית המייל שלך ? רק GMAIL ? או גם חברה נוספת ? או יותר מאחת נוספת ?2. איך הגדרת את קבלת המיילים בLive Mail ? הגדרת בעצמך או שהשתמש באשף כלשהו ?itsho
מנהל בפורוםומה אתה עושה בשביל שוינדוס 7 כן יעלה ?
סתם הפעלה מחדש ? או משהו מורכב יותר ?itsho
מנהל בפורוםבשמחה. מקווה שעזרתי.
itsho
מנהל בפורום1. יתכן שיציאת הרמקולים עצמה נדפקה (וזה אמנם לא מסביר את הרמקולים הפנימיים, אך זה עדיין בגדר הסביר) – נסה לבדוק אם אתה יכול להקליט ולראות שהמחשב מזהה תנודות קול.2. תמיד קיימת האפשרות (הקלושה) שכרטיס הקול עצמו לא תקין.בשביל לוודא שהוא אכן תקין, הייתי ממליץ שתריץ מערכת הפעלה LIVE (שיכולות לרוץ מדיסק\דיסק-און-קי גם ללא התקנה) כמו לדוגמא Ubuntu שמגיעה עם סט דרייברים מכובד. ובדוק אם גם שם אין שמע.אם יש שם שמע – כנראה מותקנים לך דרייברים לא תקינים, ויש מקרים שבהם התקנה של דרייברים ישנים יותר נשארת על המערכת וצריך להוציא אותם בצורה ידנית (מסוכן מאוד, ולא לבעלי לב חלש).אם אין גם שם שמע (ובדקת שמערכת ההפעלה מזהה את ההתקן עצמו), משמע שהחומרה תקולה – כרטיס הקול עצמו (בסבירות די גבוהה).בהצלחה.itsho
מנהל בפורוםמדובר בפעולה לא חוקית לפי הסכם השימוש של YouTube.
-
מאתתגובות