התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ליאור
חבריש איזה חיבור של USB שחיברת שגורם לתקלה הזאת תוציא את כל החיבורי USB המחוברים למחשב, תעשה ריסטרט ותעדכן…
ליאור
חבראם זה כרטיס רשת פנימי המובנה על לוח האם. תתקין את הדרייבר של הלוח אם וזה יחסתדר. ואם לא תוריד את התוכנה everest תסרוק את החומרה ותתקין את הדרייבר הרצוי.
בהצלחה.
ליאור
חבראני חושב שאם החלפת כבר 3 ספקים אז כדי שתבדוק את רמות המתח שאולי מקפצות אצלך בבית כי אני עם אותו ספק כוח כבר משנת 2001 ועדיין תקין ודבר שני תבדוק אחריות לגבי הספק. מהניסיון שלי במחשבים תמיד זה טוב שיש כמה חלקים ספר כדי שתוכל להחליף ולשלול אחד אחד עד שתגיע לחלק הבעייתי. ניסית גם מסך אחר אולי? בכל מקרה במקום להשקיע כסף עך חלקים חדשים תכנס לאתר אגורה או יד 2 ותשיג את זה חינם. NO SIGNAL יכול לנבוע מקצב רענון מסך לא תקין. נסה לשנות את התדר. בהצלחה!!!
ליאור
חברקודם כל תודה רבה על המדריך ולגבי הגיבוי של ווינדווס 7 ממה שאני הבנתי בגוסט אתה יכול ליצור קובץ שמכיל את כל המערכת הפעלה עם ההגדרות והכל לקובץ אחד ופשוט תוך מספר דקות לשפוך את המערכת הפעלה בכמה מחשבים שאתה רוצה עם דיסק בוט והבנתי שכך טכנאים עושים וחוסכים המון זמן של התקנת מערכות הפעלה. בווינדווס 7 אני לא בטוח אבל נראה לי שאפשר רק לגבות קבצים וחייב להכנס למערכת כדי לשפוך גיבוי של קבצים ולא כל המערכת עצמה כולל הכל.
דרך אגב יש תוכנה בשם NLITE שמעולה להתקנה עם קובץ תשובות.דרך אגב אני כמה שבועות באתר הזה ואני חייב לציין שזה אתר מצויין וכל בוקר אני מגיע לעבודה וחצי שעה אני קורא בעיות בתמיכה ולומד מהתקלות כדי לשפר את הידע שלי כדי שאוכל ליישם אותו בעבודה שלי כטכנאי מחשבים, אז תודה רבה לכם על האתר הנפלא הזה. מציאה:) המשך ראש חודש מוצלח וחג שמח מהשבוע הבה:-)ליאור
חברהבעיה היא שבכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב הוא מכניס אותי לפרופיל זמני חדש ומוחק את האחרון. אני מוריד דרייברים עושה ריסטרט כשהמסך חוזר הכל כבר מתאפס
ליאור
חברבדרך כלל מחשב שעושה ריסטרט על דעת עצמו זה נובע מבעיות של התחממות. למעבד יש מנגנון שמתי שהוא {המעבד} או חלק חשוב אחר מתחמם הוא מבצע ריסטרט כדי לבטל חימום נוסף או להקטין אותו. העצה שלי היא קודם תכנס ב-SAFE MODE תעשה סריקה מלאה של וירוסים, רוגלות וכדומה. דבר שני יש בווינדווס אופציה שבמקום שהמחשב יעשה ריסטרט או יכבה הוא יקפיץ מסך כחול וכך תחפש את הבעיה לפי הארור בגוגל ותדע מה הגורם לכך. בכל מקרה לא הייתי מסתמך על מעבדות יותר מידי. קורה המון פעמים שבדיקות לא נעשות כמו שצריך אם בכלל השקיעו בו מאמץ. קרה לי המון פעמים, תמיד טוב לבדוק גם לבד. בהצלחה!
ליאור
חברהיי
לי יש את הבעיה ההפוכה אני מצליח להתחבר מהווינדווס 7 ל-XP אך לא מה-XP לווינדווס 7:)ליאור
חברהיי
אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה אבל שווה ניסיון. תתקיני את הדרייבר של המדפסת המשולבת עוד הפעם ותעשיתי ריסטרט למחשב, לפי דעתי רוב הסיכויים שזה יעזור ויפתור לך את הבעיה. אם את לא יודעת איפה הדרייבר שלה אז תרשמי את שם מדפסת בגוגל ותחפשי את הדרייבר שלה.
ב ה צ ל ח ה ! ! !ליאור
חברהיי הילה אני עובר מידי פעם באתר אגורה כדי למצוא חלפים בשביל אנשים שאני מתקן להם את המחשבים ונתקלתי בזיכרון אני כמעט בטוח שזה הזיכרון שאת צריכה אז הנה קישור אם את מעוניינת תצרי איתו קשר מקסימום תשלמי משלוח:
http://www.agora.co.il/toGet.asp?takeCity=%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94&category=1&subcategory=10001&condition=&tags=%5B%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%97%D7%A4%D7%A6%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%5D&x=13&y=8&dealStatus=1&dealType=1&iseek=10001&searchType=subCategory&submitValue=
איפה שרשום 2 מחשבים ישנים יש שם זיכרון SDRAM 256 רב הסיכויים שזה מה שאתה צריכה.כמובן שעדיף מבניהם את ה-256 אבל אם אפשר את שניהם עוד יותר טוב.
בהצלחהlior123 2011-01-27 08:27:52 ליאור
חברהיי
אני ממש לא בטוח כי עשיתי זאת מזמן אבל לפי מה שאני זוכר שרציתי לייצא קובץ אנשי קשר השתמשתי בקובץ בשם pst זהו קובץ אנשי הקשר אבל אני העתקתי אותו לאווטלוק במחשב אחר אז לגימייל אני לא יודע. אבל אני כן זוכר שזה היה קובץ אנשי הקשר.ליאור
חברקודם כל תוודא שחיברת את הדיסק און קי מאחורה ולא מקדימה כיוון שמאחורה זה USB2 ומקדימה זה USB1 והדיסק און קי שלך הוא USB2.
דבר שלי יש תוכנה בשם fix usb לפעמים זה עוזר ולפעמים לא שווה ניסיון אם זה חשוב לך.
אחרי כל הסיפור הזה תעשה ריסטרט למחשב ותנסה שוב להשים אותו. לי היה אותו USB רק עם בעיה דומה ושלחתי אותו לתיקון כי הוא באמת התקלקל. כאשר מוציאים אותו בצורה לא מוסדרת הוא נדפק ועכשיו הוא בתיקון אבל אז הם מאפסים אותו והכל נמחק. מקווה שאצלך יפתר בלי הפרוצדורה הזאת:)ליאור
חברבכיף אחי אני אנסה לברר אבל עד אז אתה יכול להתשמש בתוכנה הזאת:
http://picasa.en.softonic.com/
אחלה תוכנה וחינמית לפחות לבנתיים
לפי דעתי הוירוס כנראה פגע לך באחד או חלק מהשירותים של המערכת הפעלה
אתה יכול להכנס לשירותים ולראות עם השירות הספציפי הזה עובד.
אני אנסה לברר את זה יותר לעומק. ב ה צ ל ח ה ! ! !lior123 2011-01-26 17:19:28 ליאור
חברהיי
תקשיב הרבה יותר טוב לעשות סריקות במצב בטוח כיוון שאם יש וירוס
{וירוס זאת תוכנה} אז במצב בטוח התוכנות והשירותים לא פועלים ואז הוירוס לא יכול לשתק את האנטי וירוס כמו במקרים רבים ולאנטי וירוס יותר קל לגלות דברים שלא פועלים בזמן אמת ואז אתה מוחק וברוב המקרים זה עובד מצויין.ליאור
חבראני טכנאי אז רכשתי בשביל מישהו ששילם לי access point של חברת edimax מצ'יפ מחשבים. מהניסיון שלי הם הכי זולים שמצאתי בארץ אם תרצה המספר שלהם: 039421400 אחלה תמיכה גם ואני חושב שזה עלה לי כ-100 שקלים. התקנתי ללקוח בוילה של 3 קומות ענקית וקלט ממש יפה ובלי שום בעיה. אם תחליט לרכוש משם תבקש את ישי הוא הכי נחמד ותגיד לו שאתה רוצה access point של חברת אדימקס והוא כבר ישלח לך הביתה.
בהצלחה גבר!!!אם יש לך שאלות תשאל חופשי:-)ליאור
חברתפרט אחי מה היתה התקלה זה מאד חשוב כדי לאבחן מה יכולה להיות הבעיה עכשיו.
הבעיה היתה במערכת ההפעלה? בעיה חומרתית? קצת פירוט לא קורות חיים של המחשב:) -
מאתתגובות