התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברשלום אורי– באיזה מייל מדובר, של ג'ימייל?(האתה זה אורי מקורס נהיגה מונעת??)
אברהם
חברב. מה זאת אומרת- אתה רוצה להתקין כונן קשיח וירטואלי?? מה לא טוב בתיקייה רגילה?
אברהם
חבראין לי פתרון.
אני מוכרח לציין שבהתחשב בכך שהתקלה קיימת בכל המקלדות- זו אחת התקלות הכי משונות שנתקלתי בהן, ואני עוסק בתחום הזה מספר שנים.אברהם
חבראבי, תודה רבה-
אני מכיר כמובן את K9 , אבל במקרה הספציפי הזה היא לא נותנת את המענה הרצוי.ניסתי לחפש בשירותים את התהליך האחראי ע"פ התיאור, אך נלאיתי מלחפש בכל הרשימה… לעת עתה הוא ביקש שאנטרל לו את אופציית הגלישה האלחוטית, וכך עשיתי (דרך BIOS). אם אמצא פיתרון, אוכל להחזיר לו את הגלישה האלחוטית. תודה בכל אופן .אברהם
חברפשוט תפעיל את האאוטלוק ותעבוד לפי ההוראות. זה אמור להיות מאוד פשוט, ובפרט בסנכרון לgmail.
אם תסתבך, יש מדריכים פשוטים ברשת, כיון שאני לא יודע איזו גירסה של אופיס יש לך, לא צירפתי לך קישור.אברהם
חברהגדרת כבר את האאוטלוק להסתנכרן עם הgmail ?
אברהם
חברמה זה בדיוק מפריע לך? באופן מעשי הוא מתפקד כראוי או לא?
אברהם
חברבגוגל כרום:
– כפתור ההגדרות (בצד שמאל למעלה, כזה:– הגדרות > 'הצג הגדרות מתקדמות' – תחת הכותרת 'תוכן אינטרנט' אתה יכול להגדיר את גודל הגופן הרצוי.באינטרנט אקסלפורר:תצוגה > גודל טקסט.אברהם
חברהתייעצתי עם חבר וברוך השם פתרתי את הבעיה.
זה הגדרות בביוס (ביוס חדשני של ג'יגה בייט) שמאפשרות הפעלת המחשב על ידי לחיצה על כל מקש או על ידי הזזת העכבר. שיניתי את זה והכל הסתדר.תודה.10avraham 2013-11-06 22:34:12 אברהם
חבר[QUOTE=itsho]הודעות כאלה הם בד"כ שגיאות ברג'יסטרי (ולא בחומרה).
לאור הדברים שכבר ניסית, היית ממליץ לנסות מצב בטוח, ויצירת משתמש חדש.יתכן שהקטע שנהרס ברג'יסטרי שייך ליוזר ספציפי (ולא למערכת עצמה)[/QUOTE]
יש אפשרות לעשות ניתוח כירוגי בתוך הרג'יסטרי? נכנסתי עם מיני XP למחשב, וראיתי שאני מגיע לרג'יסטרי עם פקודת regedit.יש מה לעשות, או שאפשר להתייאש ולפרמט?אברהם
חברשכחתי לציין שגם מצב בטוח לא עולה…

אברהם
חבראם הבעיה היחידה היא שכונן C עמוס, ישנה דרך לשחק עם המחיצות ולהגדיל את כונן C על חשבון D באמצעות תוכנות צד ג' כמו acronis וכדו' (בXP אין אפשרות לעשות את זה דרך הוינדווס).
לגבי לינוקס:1 את לינוקס אני לא מכיר, אבל מסתבר שיש את האופציה של אתחול הכונן תוך כדי התקנה, כמו בתקליטורי ההתקנה של וינדווס.2 יש גירסה ללינוקס: http://www.skype.com/he/download-skype/skype-for-computer/אברהם
חברלא יודע אם אתה יכול לשחזר, אבל בודאי כדאי לך לשנות את ההגדרות כדי שזה לא יקרה לך להבא
כנס להגדרות gmail (גלגל שינים בצד שמאל למעלה> הגדרות)כנס ללשונית העברה ו-POP/IMAP, בחר את השורה המופיעה בתמונה-אברהם
חבראוקיי, מרים ידים

אברהם
חבר[QUOTE=itsho]
הייתי שוקל להרחיב את הזיכרון (ל4 ג'יגה ומעלה)[/QUOTE]
אם יש לו מערכת של 32b (מסתבר שכך) , כמדומני שהמערכת לא יודעת להשתמש עם יותר מ4 ג'יגה. לא כך? -
מאתתגובות